Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1466545 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #6750: 2011 Spalio 12, 21:35:50 »
Gal kas iš kolegų elektronikos detalių turit? Reikia 1mF (mikrofarado) kondiko. Blin, ome tik 1,5 mažiausias, o būtinai reikalingas 1mF.
farado atrasciau bet kur 1 mf deti reikia? pasakok tevai?

Ai, tobulinu pečių namuose.

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6751: 2011 Spalio 12, 21:37:43 »
faradas sakai per daug bus?  :-]
kazkur garaze dar 20 faradu tokia plyta yra  ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6752: 2011 Spalio 12, 21:39:47 »
ryt vakare varau i mazeikius, jei skubiau reikia, sakyk, nupirksiu

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6753: 2011 Spalio 12, 22:16:05 »

mergų parvežk :D

Neprisijungęs nepyk

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6754: 2011 Spalio 12, 22:30:45 »
Vyrai turiu problema, siandien vaziavau ir pradejo mirkseti dyzelio pakaitinimo zvakes lempute vaziuojant, ir poto isvis ana nebedege kai bandziau uzvest, vos vos uzvedziau nes dar variklis siltas buvo, o tai kas galetu buti? dar akumas kazkaip yra pasedes, be dar normos ribose. ryt vesiu i tripleta. audi a6 avant universalas, kiek kainuotu zvakes visos v6 variklis.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6755: 2011 Spalio 12, 22:34:20 »
Vyrai turiu problema, siandien vaziavau ir pradejo mirkseti dyzelio pakaitinimo zvakes lempute vaziuojant, ir poto isvis ana nebedege kai bandziau uzvest, vos vos uzvedziau nes dar variklis siltas buvo, o tai kas galetu buti? dar akumas kazkaip yra pasedes, be dar normos ribose. ryt vesiu i tripleta. audi a6 avant universalas, kiek kainuotu zvakes visos v6 variklis.

zvakes tai nuo 30lt ir i virsu, yra ir po 90  :) servizu "meistrai" ir pan sako kad butinak eist visas is karto, nors tiek vw tiek audi keiciau viena neveikiancia ir puikiausiai laike :) paprasciausiai prie -20 nesinorejo tiek knistis kad visas keist  :-]

mergų parvežk :D

ok  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 12, 22:36:18 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs nepyk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6756: 2011 Spalio 12, 22:35:35 »
Ce viena zvake 30lt?  :O

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6757: 2011 Spalio 12, 22:36:49 »
taip ,bet cia bus ISKRA , neverta ju det, nebent masina parduosi  :s

Neprisijungęs nepyk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6758: 2011 Spalio 12, 22:37:39 »
ir6 zvakes dedas ane? :DD kai bankrotas man su ta audi :DD o kitokiu problemu negal but?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6759: 2011 Spalio 12, 22:39:14 »
tai paimk ir pasitirkink tas zvakes (kaip ir auksciau rasiau as keiciau tik ta kuri neveike, en visas, nors vieni sako butinai reik visas, kiti sako galima ir viena..) :) jo 6 pas tave  :) gal jos geros, gal saugiklis nukepe ar pan. siaip ant tos lemputes labai dauk sudu prijungta, vienam gi mirksejo lempute tol kol nepakeite neveikiancios stabdziu lemputes, cia forume kazkur rase

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6760: 2011 Spalio 12, 22:42:02 »
o neatrodo, kad reiktų pirma ant diagnostikos pajungti ir pažiūrėti dėl ko mirgsėjo? Pakaitinimo lemputė ne vien pakaitinimo žvakes reiškia.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6761: 2011 Spalio 12, 22:47:10 »
tai paimk ir pasitirkink tas zvakes (kaip ir auksciau rasiau as keiciau tik ta kuri neveike, en visas, nors vieni sako butinai reik visas, kiti sako galima ir viena..) :) jo 6 pas tave  :) gal jos geros, gal saugiklis nukepe ar pan. siaip ant tos lemputes labai dauk sudu prijungta, vienam gi mirksejo lempute tol kol nepakeite neveikiancios stabdziu lemputes, cia forume kazkur rase
jokiu sudu nepajungta...
Ijungus degima ji dega tol, kol kaitina zvakes (pacios zvakes gali ir nekaitinti)
Jei uzvedus varikli pakaitinimo zvakiu lempute mirgsi - variklio kompe registruojama siuo metu pirmo prioriteto klaida (gedimas). Jungi kompa ir bent jau klaidas nusiskaitai. Vsio.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6762: 2011 Spalio 12, 22:49:07 »
tai paimk ir pasitirkink tas zvakes (kaip ir auksciau rasiau as keiciau tik ta kuri neveike, en visas, nors vieni sako butinai reik visas, kiti sako galima ir viena..) :) jo 6 pas tave  :) gal jos geros, gal saugiklis nukepe ar pan. siaip ant tos lemputes labai dauk sudu prijungta, vienam gi mirksejo lempute tol kol nepakeite neveikiancios stabdziu lemputes, cia forume kazkur rase

Jei uzvedus varikli pakaitinimo zvakiu lempute mirgsi - variklio kompe registruojama siuo metu pirmo prioriteto klaida (gedimas). Jungi kompa ir bent jau klaidas nusiskaitai. Vsio.

tai pavadinau sudais  :s :-]  as neatprantu nuo senos geros technikos, kai 1 lempute reiskia viena funkcija ir arba ji dega, arba ne  :D .. bet dekui kad parasei , zinosiu jau issamiai apie ja  :)

Neprisijungęs nepyk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6763: 2011 Spalio 12, 22:53:35 »
O dekui ryt viska istikrinsiu :))

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6764: 2011 Spalio 12, 22:54:33 »
jei tpl'e pradės makaronus kabinti, tai susikontaktuok su Evaldu arba jei neskubi, penktdienį galiu pasijungt ir pažiūrėt kuom skundžiasi.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6765: 2011 Spalio 12, 23:03:03 »
as siaip isvis siulyciau ta tpl aplenkti ratu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6766: 2011 Spalio 13, 07:39:08 »
faradas sakai per daug bus?  :-]
kazkur garaze dar 20 faradu tokia plyta yra  ;)

Jau 1,5mF per daug buvo truputį, reikia max 1 ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6767: 2011 Spalio 13, 07:40:11 »
P.S. Galiu pajungti, pažiūrėsim, kaip ten kas. Tik pats privažiuosi, nes atsirado čia asų, kur nori, kad už ačiū diagnostiką darant dar ir pats prilėkčiau iki vos ne rajono galo :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6768: 2011 Spalio 13, 12:31:03 »
gal kas zino ar mazeikiuose yra kur uzsisakyt privaciai iskeptu picu ?  :) Gretimam kieme masina stovedavo apklijuota, bet nenusirasiau numerio  :D :-] , sakau gal kas kepa normalias, nes tas  tas cerlis  (-)  :) , o is siauliu atsivezus nervuoja kad sildyt reikia, neismokau dar taip greit vaziuot kad nereiketu  :-]

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6769: 2011 Spalio 13, 12:34:23 »
gal kas zino ar mazeikiuose yra kur uzsisakyt privaciai iskeptu picu ?  :) Gretimam kieme masina stovedavo apklijuota, bet nenusirasiau numerio  :D :-] , sakau gal kas kepa normalias, nes tas  tas cerlis  (-)  :) , o is siauliu atsivezus nervuoja kad sildyt reikia, neismokau dar taip greit vaziuot kad nereiketu  :-]
pegassas pica kepa ir vežioja :) dėl skonio nežinau, neragavau :)

Neprisijungęs nepyk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6770: 2011 Spalio 13, 12:58:48 »
Tai va, issiaiskinau ka reiskia ta lempute, pasirodo man dyzelio nebebuvo, na buvo tik plude kazka gribauja, o zvakes sake idialios bukles :) gerai kad pataret ka daryt, kitaip jau buciua zvakes puoles keist :)) gal zinot kur man degalu plude sutvarkytu? tripletas man ja kazkada tvarke ir pritvarke...

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6771: 2011 Spalio 13, 12:59:51 »
dar netoli maximos kioskelis yra kuriame kepa picas. del skonio nieko negaliu pasakyti, neragavau.. o va siauliuose tai idomu kur geras kepa?

Neprisijungęs aniuols

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6772: 2011 Spalio 13, 13:07:16 »
Tai va, issiaiskinau ka reiskia ta lempute, pasirodo man dyzelio nebebuvo, na buvo tik plude kazka gribauja, o zvakes sake idialios bukles :) gerai kad pataret ka daryt, kitaip jau buciua zvakes puoles keist :)) gal zinot kur man degalu plude sutvarkytu? tripletas man ja kazkada tvarke ir pritvarke...
į tą tpl tik naktį galima eiti ir tai į tik parduotuvę :D

Neprisijungęs aniuols

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6773: 2011 Spalio 13, 13:08:23 »
dar netoli maximos kioskelis yra kuriame kepa picas. del skonio nieko negaliu pasakyti, neragavau.. o va siauliuose tai idomu kur geras kepa?
šiauliuos tai čili valgau :D dabar akcijos šeimyninėm picom (50 procentų nuolaida) :D tai vakarienei pats tas :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6774: 2011 Spalio 13, 13:11:50 »
feisbuke jei ivesi SUPER pica , ismes viska, aps juos akcija dabar, dvi bet kokio dydzio perki ,trecia nemokama :) , taip pat gali vest ROJAUS pica, na zodziu ten vieta ta pati, bet skirtingi pavadinimai,numeriai ir kainos, suka jie ten kazka  :-]  rojaus pigiau ,bet negauni nemokamai, pvz 32cm 9lt + padazas betkoks 1lt. Atvezimas abiejuose lyg nemokamas, nezinau ,as pastoviai pats varau pasiimt, liudo giros gatvej kepa , nuosavam name  :) . Jei is super, tai 12 lt 35cm , seimynine 50cm 25lt .. bet tokai seimynine pasiemi ir turi visam vakarui, is tokiu cileku  ir pan. as vienas suvalgau ta vadinama seimynine ir uz valandos vel noriu  :-]