Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1475440 kartus)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #25375: 2015 Kovo 08, 20:50:58 »
Nu, bet kodėl jos buvo išmestos, pati ta priežastis keista turėtų būt. Gal 4 devėtų padangų komplektus teko mest lauk, nes vienų gumbai atsiranda, kiti susilaiptuoja.. tai ką čia bepasakyt. O jau kai perki tai jos ten tokios superinės, tokios ahu**os ir tik, kad greičiau jas prastumt. Atrodo ir firma normali ir metai geri, bet zapadlo gaunasi vistiek.
Dabar apie tas kiniškas. Taigi žmogai ten ir nedurni, daro normaliai supranta ką daro, visgi yra kažkokios normos ir juos praleidžia, reiškias nėra ten taip blogai ir hebra ten nesėdi ir nesako ai pokui, parduodam kažkam sueis. Yra vistiek kažkokios normos sudarytos. O kaip pvz. Pas mane Westlake SV308, ir jų specifikacija daug geresnė nei kitų "prabangių" brandų padangos. Taip žinau, kad jos ten sunkesnės, greičiau dyla ir daugiau svarmenų balansuojant reikia. Bet tai pati mintis, kad gali pigiau ir geriau važiuoti.
Aišku.. Atitinkamai ir nuo mašinos dediesi padangas, aš čia nepasirodysiu prieš visuomenę jeigu ant savo užsidėsiu bulkos brangesnes padangas nei pati mašina kainuoja. Tik iš to nebus naudos, nes greičiau mane mašina paves, nei sukibimas su asfaltu ir padangom..