kas antra tai isviso be rysio gausis, jei viena negali, tai su bakurais susitikt iseis tik 1 kart per menesi
o jei dar ir ta neiseis, tai ziurek i kokius 2 menesius karta susitiksi , o dabar orai atsils, lauke bus galima pakimarint ir pan.... cia kad ir neiseina, viena karta nebuni, kita bent pasirodai , susitinki
Visi miestai kas savaite daro ir nieko, cia nejau iskils tokiu bedu, nera musu tiek mazai kad reiketu tokia tvarka daryt
evka pamastyk jei paklius tas kas antras kartas i dirbama cikla, tai i meeta nuvarysi tik kas 2 menesius
,
Kad is pasiulymu maciau tik susitikt su kokiu kitu klubu ( kuriu cia nera) , arba varyt tinklini zaist, sitam irgi dar nelaikas manau
Man tai dzin. Su kuo reiks, tai aš su tuo ir be myto susitiksiu, o kai rečiau mytai vyks, tada labiau į jį norėsis ir atminti. Bent mano tokia nuomonė. Aišku, galim daryti ir kasdien juos, bet jau ir taip daėjom iki to, kad susirenkam, pavalgom ir išsiskirstom.
Man pvz keista, kodėl niekas nieko neorganizuoja niekad? Visiems zašibys, kai viskas ant lėkštutės gaunama. Kodėl pvz negalim seznono atidatymo pasidaryti, ar slalomo kokio, ar pasišaudymo su dažais ir t.t.t.t.t.t.t. Variantų čia dah.ja su trupučiu, bet visi pasyvūs ir laukia, kol viskas bus padaryta.