Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1475239 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Ats: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #11450: 2012 Lapkričio 09, 07:38:24 »
Buvau sutikęs IKI kelis atstovus :-] O tai ko jie kažką bijo į akis pasakyti? Čia jie konkurenciją jaučia ar ką? Ar tik nereiks bendro myto kada padaryti?  :D

P.S. Aš savų paklausiu, bet Flexi - tu su jais pastoviai būni gi (bmwistais senukuose). Apšviesk ar pats apsišviesk, kas čia per situaciją, kuris ten iš jų jaučiasi toks nepilnavertiškas ir kelia konkurenciją tarp vietinių? Šiaip viename kaime gyvenam, tokie klubai turi kaip tik vienytis, kažką kartu padaryti ir t.t., o čia blin kaip vaikų darželis kažkoks. Papliurpia prie kompo.
P.P.S Man vis neduoda ramybės, tai visgi kas per gestas ten vakar buvo rodomas iš vieno bmw? Man vienam pasirodė ar kas čia?

Būtų varkė dėl gm in mžk :D surinktumėm audinių tiek, kiek visuose mažeikiuose nėra :D

Na ką aš žinau, tiesiog tarpusavyje jie gieda rasistinius šūkius, menkina kitus (kur kas už juos rimtesnius klubus) ir t.t. Žodžiu dalinai galima pavadinti narcizais. Aišku ne visi ten tokie :) Bet dauguma jų taip rėkauja. Buvau užsiminęs apie slalomą pvz žiemą, ne dėl vietos slalumuoti, bet dėl smagumo. Tai arba jie laužėsi, arba pro vieną ausį įleido ir išleido :D