Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auksarankių ir atgrubnagių serviziukai  (Skaityta 128417 kartus)

Neprisijungęs arunas1218

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas koki gera automatiniu greicio deziu meistra zinot ir galit rekomenduot..?

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas koki gera automatiniu greicio deziu meistra zinot ir galit rekomenduot..?

[/quote
Kas pastave permasina?Mokolu kaime ant kalno kiek zinau patys geriausi,kas per bedos gal pas mane prie kompo kazka parodytu?

Neprisijungęs rolfas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs arunas1218

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Aciu reikes pabandyt pasiskambint ir nuvaziuot pas mane A6 2.5 tdi 99 metu begius labai uztempia perjungia tik prie labai aukstu sukiu deze tiptronic jei ranka musu tada gerai ir nuo kalniuko pavyzdziui taip pat gerai sujungia gal kam panasiai buve yra?

Neprisijungęs Giedrys

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
kur ir kas pas mus uzsiima ratlankiu lyginimu ? jauciu, kad reikia prasukt savus ir paziuret ar ne kiausiniai po praetos vasaros  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
bent jau šioje temoje apsieikite be flood'o (+)

MariusB2 rašė kažką apie firmą Ratainė :V
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 25, 12:17:50 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
kur ir kas pas mus uzsiima ratlankiu lyginimu ? jauciu, kad reikia prasukt savus ir paziuret ar ne kiausiniai po praetos vasaros  :D
taip užsiima ratų lyginimu ir remontu Brūzgos servisas Vasaros g čia kur už Ratainės yra jis
be to kiek tekia susidurti Marijampolei turbūt ir vienintelė vieta esa, jei kas žinote kur kitur būtų gerai kad informuotumėte gal teks pasinaudoti ir kitų paslaugomis
P.S.: jei tau tik pasižiūrėti atsiveški giedriusxxx28 užsidės ant balanco staklių ir našaram pažiūrės
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 25, 13:18:47 sukūrė exstoras »

Neprisijungęs Obilivion

• Įrašai: 346
    • Žiūrėti profilį
kiek susiduriau tai labiau apsimoka vezti tiesint i kauna

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
kur ir kas pas mus uzsiima ratlankiu lyginimu ? jauciu, kad reikia prasukt savus ir paziuret ar ne kiausiniai po praetos vasaros  :D

Rataine daugkas is mano pazistamu keike... sake geriause kalvarijoj jei lengvai lenktas, o jei ne tai ir visos sitos aitaines siunce y kns  ;) :)
kalvarijoj vasara orentacines kainos buvo:
R-15 - 50lt/vnt
R-16 - 60lt/vnt
R-17 - 70lt/vnt

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
^ po šio posto taip ir norisi pritarti Obilivion dėl to, kad vežti į Kauną apsimoka :V

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
kiek susiduriau tai labiau apsimoka vezti tiesint i kauna
na nzn ar apsimoka bet as galiu ir y sostine issiusti patiesint :)

Neprisijungęs giedriuxxx28

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
atsivesk pas mane pazesim tuos ratukus :D

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
na gal kas zinote meistrus kad nusimanytu ir paziuretu kardana ir galiny reduktoriu :?

Neprisijungęs omsonas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
gal kas gerai jūsų krašte reguliuoja dujas pas mane su eko sistema stag-50, nes Vilkaviškyje tai nemoka bet kaip sureguliuoja

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
na gal kas zinote meistrus kad nusimanytu ir paziuretu kardana ir galiny reduktoriu :?
labas tai jau kardanas ?pasuk pasnekesim

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
gal kas gerai jūsų krašte reguliuoja dujas pas mane su eko sistema stag-50, nes Vilkaviškyje tai nemoka bet kaip sureguliuoja
Uz buliavos ant kalno priesais javonos servisa pabandyk ten,kiek zinojau tas vyrukas neblogai raukia apie dujas,bet tik tuo atveju jei viskas tvarkoj su tavo variklio detalem nes turesi pakeist kas sugede

Neprisijungęs exstoras

• Žiūrėti profilį
o kur vilkavisky regulevo??

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Obilivion

• Žiūrėti profilį
algeli tikrai nemesk :)) i aliuma priduok :))

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
o del restauravimo aisq nezinai  :)

Neprisijungęs rolfas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį

Man kai keite i naujas tau uz detalles sumokejau apie 70 Lt lygtais

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį

Man kai keite i naujas tau uz detalles sumokejau apie 70 Lt lygtais

audulej naujas vokiskas 69lt kinietiskas 39lt jei neklystu... dbr nauja ir ydejau (vokiety) tik nzn ar sita ieskot kur atsirestauruot kaip orginala ar mest prie alumo ir nesukt sau galvos  :)

as kazkodelytikejes kad restauruotos geriau laiko uz pirktines  ;)

Neprisijungęs Vytska

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
http://public.fotki.com/audiklubas-marijampole/klubo-draugu-foto/algirduxs-algirdas/a6-98.html
kazin sitas reikalas restauruojesi ar mest??  :)

Sitos geros "pasagos", bet deje ju niekas nerestauruoja, nes pernelyg dideles apkrovos kad ten koki sailenbloka ipresuotum ir jis jas patikimai atlaikytu. Yra tokiu ir sarnyriniu "pasagu", bet jos yra niekam tike ir ten is ju naudos nelabai yra. O va jau kai jas keist reikia, tai tada prasideda "smagumas", nes jos beveik visos uspuve buna totaliai ir viska isprendzia dede flexas :D

Neprisijungęs Obilivion

• Žiūrėti profilį
http://public.fotki.com/audiklubas-marijampole/klubo-draugu-foto/algirduxs-algirdas/a6-98.html

Sitos geros "pasagos", bet deje ju niekas nerestauruoja, nes pernelyg dideles apkrovos kad ten koki sailenbloka ipresuotum ir jis jas patikimai atlaikytu. Yra tokiu ir sarnyriniu "pasagu", bet jos yra niekam tike ir ten is ju naudos nelabai yra. O va jau kai jas keist reikia, tai tada prasideda "smagumas", nes jos beveik visos uspuve buna totaliai ir viska isprendzia dede flexas :D

nu nemates as dar ju uzpuvusiu :// tos su plaukiojanciu sarnyru tai orginalas o kur paprastas gumas jau nera originali

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį

pas mane irgi papuole neuzpuvus... bet gal man tiesiog pasiseke  :)

nu nemates as dar ju uzpuvusiu :// tos su plaukiojanciu sarnyru tai orginalas o kur paprastas gumas jau nera originali