Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auksarankių ir atgrubnagių serviziukai  (Skaityta 132383 kartus)

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot gerus dujininkus?? nusipirkau 100-te 92' dujos taip suchalturintos kad baisu bet vaziuot... beja gal zinot kiek kainuoja duju reduktoriaus retauravimas?? :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
bandysiu det 2 metus vazineta BRC reduktoriu... lazdiju dujininkas sake kad naujas 3-5metus tarnauja o perrinktas 1m... pritariu visiem... pas meistrus perrinkinet neapsimoka :) o pats bijausi kist nagus kol net nemates kaip tai daroma :(

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
bandysiu det 2 metus vazineta BRC reduktoriu... lazdiju dujininkas sake kad naujas 3-5metus tarnauja o perrinktas 1m... pritariu visiem... pas meistrus perrinkinet neapsimoka :) o pats bijausi kist nagus kol net nemates kaip tai daroma :(
labai didelis klausimas kas ten per dujininkas o jis aiskino kad reduktorius tarnauja tiek o nesake jei jis buvo ilga laika isimtas membranos sukieteja tai pasekmes buna tokios kad remkomplekta reik keisti  :D arba nauja deti o be to kiek tas devetas brc tau kainavo nes naujas virs 200lt su garantijomis

Neprisijungęs rolfas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot to motoristo kur prei Lunos dirba tel.nr.?

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį

865998413 Arvydas
atrodo sitas nr
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 18, 14:44:33 sukūrė exstoras »

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
buvau BRC centre tai nenusivyliau... ifrezavo apsauginius voztuvelius kad nusaudyt galetu, pakeite zvakes, suregulevo benza ir dujas... ir sumokejau 205lt
susidariau nuomuone kad 2 lb gerai nusimanantys ir 1 matomai naujokas tai siektiek grybauja su kitais nesusiduriau :) 

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
gal kas zinot kur marijampolej uzsiima "akumu restauravimu" ???  :)

Neprisijungęs Grazulis

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį

Nezinau ar jis uzsiima restauravimu, bet yra toks diedukas kur yra zemuktechnika ten reikia ivaziuoti i ta teritorija ir yra begiau tarp dvieju pastatu tai pirmam pastate pries begius begiu puseje tai jis labai pigiai viska daro ant duru uzrasyta "AKUMULIATORINE" tai manau ir restauruoja. man pakrove dapyle, padare kaip nauja uz 5 lt :)

Neprisijungęs rolfas

• Žiūrėti profilį

Nezinau ar jis uzsiima restauravimu, bet yra toks diedukas kur yra zemuktechnika ten reikia ivaziuoti i ta teritorija ir yra begiau tarp dvieju pastatu tai pirmam pastate pries begius begiu puseje tai jis labai pigiai viska daro ant duru uzrasyta "AKUMULIATORINE" tai manau ir restauruoja. man pakrove dapyle, padare kaip nauja uz 5 lt :)

Man ir tas diedukas buvo akuma is numirusiu prikeles :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
gal kasnors esat susidure su tokiu gamintoju kaip "BERU" (made in Germany)
jei konkreciau paskyrstytojo dezute ir skriejikas :)
http://www.beru.com/english/produkte/verteilerkappen.php

kas turetu but original?? "Bosch" ar yra dar kokiu firmu?? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 31, 20:46:08 sukūrė Algirduxs »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Beru pagal mane orginalas ejo laidai, skriejikas ir dangtelis  :V

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
skriejika ir dangtely pries koki men gal 2 pasikeiciau i "beru" firmos tai jau 5-6 kartus valaiu kontaktus  :(
gali but kad pilnai neprasidyrbe dar?? ar tiesiog ant lievo pataikiau  :-{
zvakes ne maziau negu 2 metai nekeistos, o laidai pakeisti tuo paciu kaip ir skriejikas :)
gali zvakes turet itakos kontaktu apsinesimui?  (v)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
Akuma nuveziau - rytoj apie 12 val vaziuosiu pasiimt ir pasikosultuosiu ka dare ir ka padare :) dbr buvo iskrautas tai nieko negalejo pasakyt  :(
su Saulium nupirktas zvakes susidejau ("CHAMPION") :) variklio darbas dar grazesnis (aa)

Neprisijungęs Giedrys

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
na gal jau kokiu ziniu apie akuma turi ? man kaip ir siomkai ydomu kaip ten juos restauruot ymanoma  ?!?

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
na taip... jau pasiemiau...  :)
kaip supratau jisai dapyle tos rugzteles koke ten priklauso ir pilnai pakrove... kaip jis aiskino akumas nuo naudojimo pilnai nepasiduoda krovimui ar kazkas pan

seip y masiniuka dar neydejau, kai pasinaudosiu galesiu papasakot kiek ten is viso to naudos  ;)
visas sitas malonumas man kainavo 10LT  (aa)

Neprisijungęs rolfas

• Žiūrėti profilį
na taip... jau pasiemiau...  :)
kaip supratau jisai dapyle tos rugzteles koke ten priklauso ir pilnai pakrove... kaip jis aiskino akumas nuo naudojimo pilnai nepasiduoda krovimui ar kazkas pan

seip y masiniuka dar neydejau, kai pasinaudosiu galesiu papasakot kiek ten is viso to naudos  ;)
visas sitas malonumas man kainavo 10LT  (aa)
man akuma ir uz 10 patvarke, tai kazkaip mazai man atrode tai 20 daviau  :) ir iki siol tas akumas man dar tarnauja  (y)

Neprisijungęs Vytska

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Seip kas liecia akumo krovima tai nepamirskim kad masinoje ji geriausiu atveju pasiekia 14 V. Buna uzdedi akumuliatoriu krautis, o kroviklis rodo kad akumuliatorius krovima priima tik nuo 14,5 V ir daugiau (senejimo pozymis) tai logiskai mastant nesunku suprasti kad tas pats akumas masinoje neperilgiausiai "gros"  :-]

Neprisijungęs rolfas

• Žiūrėti profilį
Gal kas zino kur mareja autopilotus tvarko? Nes pas mane kaz ko tai neveikia  :-{

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zino kur mareja autopilotus tvarko? Nes pas mane kaz ko tai neveikia  :-{
pabandyk saules gatvej pas elektrikus. man chrysleriuj patvarke pries pora meteliu :)  veikia po siai dienai :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
pasiziurek saugiklius o jei ne tai kazkur forumuose maciau gan smulkei aprasyta kaip paciam pasijungt ;)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,22158.0.html

as ant tu saules gatvej tai biskuti pykstu... pries kokius metus jei ne daugiau kazkas cypdavo po vairu... sutvarke paeme apie 100lt... kai paklausiau kas buvo negerai tai sake kad dulkes prapute... :-{ 
po siai dienai viskas ok  :-]
bet vistiek gaila to 100... nors butu pasake kad ka nors pakeite  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 04, 21:31:08 sukūrė Algirduxs »

Neprisijungęs EDAS288

• Įrašai: 231
    • Žiūrėti profilį
saules gatvei kainos kosmines ?!?

Neprisijungęs rolfas

• Žiūrėti profilį
pasiziurek saugiklius o jei ne tai kazkur forumuose maciau gan smulkei aprasyta kaip paciam pasijungt ;)
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,22158.0.html

as ant tu saules gatvej tai biskuti pykstu... pries kokius metus jei ne daugiau kazkas cypdavo po vairu... sutvarke paeme apie 100lt... kai paklausiau kas buvo negerai tai sake kad dulkes prapute... :-{ 
po siai dienai viskas ok  :-]
bet vistiek gaila to 100... nors butu pasake kad ka nors pakeite  :-]
man kazka irgi tvarke tai kai uzsiprase sumos tai vaje. nu bet nebuvo kur dingt tai biski pazyziau ir nuleido apie 50 pinigu. :)

Man kad nuo generatoriaus iki akumo atvedė papildomą pliusą  paėmė 40 Lt  (!?)

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
tau jis isvis neveikia ar tik kuris myktukas? kokia cia masina?

Audi A4 97m. 1.8T. Neužsifiksuoja greitis spaudžiu ant svirtelės fix bet gaunasi šūdiks   :-]

tikryk vakumini siurbli su rele,laidus, jungtuka.

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
kur Marijampolej perkat auto dalis?? kad butu kokybiska ir nerangu?? :)
as kazkaip visa laika pirkdavau eolte bet gal ka kito rekomenduotumet??  :)

Neprisijungęs exstoras

• Įrašai: 1212
    • Žiūrėti profilį
kur Marijampolej perkat auto dalis?? kad butu kokybiska ir nerangu?? :)
as kazkaip visa laika pirkdavau eolte bet gal ka kito rekomenduotumet??  :)
ten pat kur zvakes pirkai ir dalis imti reik ir bus viskas norma