Citata iš: Obilivion 2010 Rugsėjo 18, 23:09:03 Citata iš: Algirduxs 2010 Rugsėjo 18, 11:44:16 Taigi Karolux dirzelio per pora dantuku nepataikei velenelio orginalios mieros pas mane irgi nebaisei atitinka... nu bet susitvarkiau... radau tavo zenklinima bandomasis vazevimas y vln pasiseke gal zinai pagal ka degima nusierguliuot?? nes as ten dbr bile pagal apsukas nusisukau... trauke geriau negu anksciau arba tiesiog po A6 taip atrodo atvaziuosi stroboskopu nustatysimsekmadiey aisq laisvas?? ar dirbi?? nu tikrai laisvas nbebuvau
Citata iš: Algirduxs 2010 Rugsėjo 18, 11:44:16 Taigi Karolux dirzelio per pora dantuku nepataikei velenelio orginalios mieros pas mane irgi nebaisei atitinka... nu bet susitvarkiau... radau tavo zenklinima bandomasis vazevimas y vln pasiseke gal zinai pagal ka degima nusierguliuot?? nes as ten dbr bile pagal apsukas nusisukau... trauke geriau negu anksciau arba tiesiog po A6 taip atrodo atvaziuosi stroboskopu nustatysim
Taigi Karolux dirzelio per pora dantuku nepataikei velenelio orginalios mieros pas mane irgi nebaisei atitinka... nu bet susitvarkiau... radau tavo zenklinima bandomasis vazevimas y vln pasiseke gal zinai pagal ka degima nusierguliuot?? nes as ten dbr bile pagal apsukas nusisukau... trauke geriau negu anksciau arba tiesiog po A6 taip atrodo
Pradėjo gurksnis « 1 2 ... 15 16 » Ukmergė
Pradėjo Justinas « 1 2 ... 5 6 » Utena