Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auksarankių ir atgrubnagių serviziukai  (Skaityta 129984 kartus)

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
Kaune Siaures prospekte vaziuojant link muravos yra padangininkai garazu pusej teko naudotis ju paslaugomis tai is triju kart nerado del ko oras eina is padangos ,nuvazevau nuo 6 forto link girstupio vaziuojant i garaza pas zmogeli tvarko ratus is kart rado beda  kur reklama  yra priekabu nuoma tiesei vaziuojant ta gatvike ,plauna ir variklius jis saziningai dirba zmogus ir nelupikas .

Neprisijungęs uRe

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, po žiemos reiktų važiuoklę persipurtyti. Reik pakeist dešinės pusės vairo traukę ir kairės pusės kažką (dar neaišku) nes barška žvirkeliuku važiuojant.
Tad klausimas, kur Marijampolėje šiandien dienai galima išlaušti kokybės ir paslaugų kainos viduriuką ? :)

Neprisijungęs nerijus060

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
vaziuok i kumelionis kur garazai ten restauruoja traukias sarnyrus ir veitoj keicia kainos nesikandzioja darbu kokybe nebloga

Neprisijungęs uRe

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
vaziuok i kumelionis kur garazai ten restauruoja traukias sarnyrus ir veitoj keicia kainos nesikandzioja darbu kokybe nebloga
Dėkui, o kaip su darbo laiku ten gal žinai? Šeštadieniais dirba?

Neprisijungęs Tirotas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Gal žinot kas mūsų krašte ant Quattro sistemų gabesni? Turiu šiokių tokių problemų, reike kad apžiūrėtų ir pasakytų remonto kainą, o jei pagal kišenę tai, kad ir sutvarkytų.

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Gal žinot kur tvarkytis vairo kolonele?

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
gal kas gali rekomenduoti kur Marijampolej galetu nupoliruoti masina, be voratinkliu ir uz zemiska kaina ? nu, zodziu, kad neprichalturintu ir nereiktu is naujo perdaryt

Neprisijungęs Sneaker

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
taip užsiima ratų lyginimu ir remontu Brūzgos servisas Vasaros g čia kur už Ratainės yra jis
be to kiek tekia susidurti Marijampolei turbūt ir vienintelė vieta esa, jei kas žinote kur kitur būtų gerai kad informuotumėte gal teks pasinaudoti ir kitų paslaugomis
P.S.: jei tau tik pasižiūrėti atsiveški giedriusxxx28 užsidės ant balanco staklių ir našaram pažiūrės
Pats kelis kart tiesinau ten savo ratlankius, padarė abu kartus gerai (kaina ~50lt. už R17 ratlankį)

Neprisijungęs sanil

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Del poliravimo ir man butu idomu kur galima uz padoria kaina nusipoliruoti auto, kad neprichalturintu..
gal kas girdejot??

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
Vaziuokle tvarkytis patarciau spaudos gatvej, nes ten restauravimas kokybiskas.
O vairo kolonkes restauruoja zmogus nuosavam name, Kybartu gatveje.

Neprisijungęs sanil

• Žiūrėti profilį
sveiki, gal kas gali parašyti kur Marijampolėje smulkius įlenkimus ištraukinėja??

Neprisijungęs LUNA_tikas

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 723
    • Žiūrėti profilį
Garazuose Vokieciu gatveje. Jei neklystu, tai yra rodykle Meninis lyginimas.

Neprisijungęs sanil

• Žiūrėti profilį
reikes nuvaziuoti apziureti...kazin brangu jei nedideles duobutes...??bent mazdaug kaina zinoma??

Neprisijungęs LUNA_tikas

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tiksliai nezinau. tik zinau, kuo daugiau duobuciu, tuo pigiau gaunasi vienos duobutes kaina. del kainos ten reikia pries darba tartis.

Neprisijungęs sanil

• Žiūrėti profilį
aciu uz patarimus.kokybiskai tvarko kazin tas duobutes??paskui poliruoja ar kaip tas vietas??

Neprisijungęs insomnia

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal turit ka rekomenduoti reikia paruosti ir padazyti masina ?

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Galbūt kas nors Marijampolėje ar aplink ją turi specialų įrankį V8 4,2 velenėlių prilaikymui keičiant diržus? Išsinuomočiau.

Neprisijungęs Replay

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
Sveiki...noreciau vaziuokle pasitvarkyti ant ziemos. Nugirdau kad tikrai neblogai daro Kumelionyse...gal kam nesunku butu parasyti Kontaktus tel. Aciu

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
Gal kas galėtų rekomenduoti gerą automobilio generatoriaus remontininką, autoelektriką Marijampolėje ar aplink ją?

Neprisijungęs LUNA_tikas

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kiek zinau, tai Marijampoleje Saules gatvej esantis servisas generatorius remontuoja.

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
Kiek zinau, tai Marijampoleje Saules gatvej esantis servisas generatorius remontuoja.
tuos veikėjus ir aš žinau, ten tik kaina "gera", norėčiau kad ir darbų kokybė bei šiokia tokia garantija būtų ;)

• Žiūrėti profilį
tuos veikėjus ir aš žinau, ten tik kaina "gera", norėčiau kad ir darbų kokybė bei šiokia tokia garantija būtų ;)

Jeigu Saulės gatvėje tau kokybė prasta, tai kitas variantas - pirkti naują iš centro. Žinau iš kur ir kokias detales jie ima, tai patikėk, kaina adekvati kokybei.

Neprisijungęs Sneaker

• Žiūrėti profilį
Jeigu Saulės gatvėje tau kokybė prasta, tai kitas variantas - pirkti naują iš centro. Žinau iš kur ir kokias detales jie ima, tai patikėk, kaina adekvati kokybei.
Jų darbo kokybė prasta todėl kad remontui sukiša pačias pigiausias dalis, o paima kaip už remontą su normaliomis detalėmis.
Jei ten nieko nepažinočiau, nešnekėčiau taip. To aš ir ieškau, kad sutvarkytų normaliai, o ne "pigiausiom sąnaudom už didžiausią kainą"

• Žiūrėti profilį
Jų darbo kokybė prasta todėl kad remontui sukiša pačias pigiausias dalis, o paima kaip už remontą su normaliomis detalėmis.
Jei ten nieko nepažinočiau, nešnekėčiau taip. To aš ir ieškau, kad sutvarkytų normaliai, o ne "pigiausiom sąnaudom už didžiausią kainą"

Tiekia jiems ir labai geras detales. Paprašyk, kad padarytų kaip sau, o ne "į turgų" ir padarys.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 02, 16:21:53 sukūrė Andre Freire »

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Tiekia jiems ir labai geras detales. Paprašyk, kad padarytų kaip sau, o ne "į turgų" ir padarys.
man "patinka" tas fenomenas, iskirtinis Marijampoles meistru "bruozas", kad atvaziavus i servisa dar reikia paprasyti, kad padarytu "kaip sau", nes kitaip padarys, kaip i turgu po default'u ir kaina paims tokia pat "kaip sau" arba panasia :-](!?)