Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auksarankių ir atgrubnagių serviziukai  (Skaityta 128436 kartus)

Neprisijungęs dirmukas

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot kur radijetorius virina?? nes snd is donoro isilupau bet kad ten bent vizualei tikrai ne ka geresnis  :-{
birstono gatvej kur kondicionierius tvarko. bent jau man tai gerai suvirijo :) beje as irgi tepalus neseniai pasikeiciau  (be)

papuliau tarp auksarankiu :-]

kaip kainos?? ir kiek uztrunka virinimas??  :)
kainu tai neatsimenu, bet salyginai normalios, o uztrunka mazia jei eiliu nera, bet deja pas juos eiles nemazos :) bet vistiek pabandyk laime :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Įrašai: 242
    • Žiūrėti profilį
Kitas klausimas... kur geriause vaziuot reguliuotis co2... tiek bendzinu tiek dujom  :) ruosiu C4 TA

Neprisijungęs dirmukas

• Žiūrėti profilį
Labas vakaras, mieli kolegos,  OOOO turetojai :)
Yra tokia ideja pas mane kad reiketu kad mano greitaeigiam traktoriui  o_o butu pasalintas katalizatorius  :)
Gal zinot kas Kapsuky taip padaro?? ir kur paskuj ta isimta svetimkuni parduot ??  $ $ $ <o>

Neprisijungęs rolfas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Yra tokia ideja pas mane kad reiketu kad mano greitaeigiam traktoriui  o_o butu pasalintas katalizatorius  :)
Gal zinot kas Kapsuky taip padaro?? ir kur paskuj ta isimta svetimkuni parduot ??  $ $ $ <o>
Nu varryk i bet kuriuos garazus ir iskastruos tau masinuka :DDD

Neprisijungęs tomas24

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį

Ispjaus bile kur, tik kad garazuose apgaudineja zmonis, mane ant 150 g ir mazesne kaina apsukti norejo. Geriausia gal vezti parduoti pas petra, vasaros g. ten moka bent uz  a4 tai po 170 uz kg.

Neprisijungęs xolera

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kur galetu patikrint a4 vaziuokle ir reikalui esant sutvarkyt?ar tarpuciuose apsimoka varyt?

Neprisijungęs dirmukas

• Žiūrėti profilį
sveiki, kur galetu patikrint a4 vaziuokle ir reikalui esant sutvarkyt?ar tarpuciuose apsimoka varyt?
jei apie tarpucius spaudos 1a kalbi tai apsimoka :) bent jau man tai ten gerai sutvarko :) papurto jie ta masina visa neblogai :) tik kad eiles pas juos kartais ilgokos buna :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
Rolfai... gal kartais noretum dar karta patikrint mano generatoriaus krovima?? nes pasikeiciau generatoriu, susidejau gauges tai gauge rodo 14-15... vien tik yjungus degima :( nemanau kad tai gerai :)

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Vat zinau kad jusu kraste yra zmogus darantis diagnostikas, tikrai rimtas zmogus ir savo srities specas. Jis ne viena is musu  ir iranga aprupines ir apmokines darbus su juo. Zodziu net ir mokytojas neblogas (y) kam reiks nr - duosiu ;)
Tai gal butu galima sito auksarankio numeriuka, nes ne visi zino ir pazysta  (h)

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
Vat zinau kad jusu kraste yra zmogus darantis diagnostikas, tikrai rimtas zmogus ir savo srities specas. Jis ne viena is musu  ir iranga aprupines ir apmokines darbus su juo. Zodziu net ir mokytojas neblogas (y) kam reiks nr - duosiu ;)
Tai gal butu galima sito auksarankio numeriuka, nes ne visi zino ir pazysta  (h)

Darius 869804863

prašom

Neprisijungęs abc

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
Dekoju  (h)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
Kas geresnio remontu pasauly?? :) negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes?  :-]

Neprisijungęs Giedrys

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
pakalbink AleNebileVaiduka, jis investuoja i savo keule taupykle  :D

Neprisijungęs AleVaidukas

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
jau tiek investuota y ta kiaule taupykle is kurios isimt neina, kad man net baisu pagalvot :D :D :D :D vaziuoji tol kol susluzti, o tada galvoji ar tvarkyt ar ne :D nera ko anksciau laiko kist nagu :D :D :D :D

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
as negaliu nekises nagu... bet ir nesuprantu kaip ji dar juda  :-]

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
Dirmuk kiek pamenu lyg ir tu sakei kad y savo auduke pili stebuklingai pigu tepala... kokios ten jo savybes, kaina, kas kiek keiti ir pan... beja pas tave Tdi??

Neprisijungęs dirmukas

• Žiūrėti profilį
Dirmuk kiek pamenu lyg ir tu sakei kad y savo auduke pili stebuklingai pigu tepala... kokios ten jo savybes, kaina, kas kiek keiti ir pan... beja pas tave Tdi??
nei jis už stebuklingai mažą kainą, nei ką :) 10w40 modeliukas :D kainos db neatamenu, keičiu kaip ir priklauso, na kartais jei pamirštu kada reikia keist tai ir daugiau km pavažiuoju. Taip pas mane TDi :)

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
ieskau tewui pigesniu tepalu.. per daznai tuos 10k prasuka  :)

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
As ruosiuosi savi A4 vaziuokle papurtyt pavasary. Kur galetumetumet pasiulyt nulekt kad gerai ispurtytu? Ir jei ka tai nebrangiai sutvarkytu. Bet jauciu kad pats tvarkysiu :D

Neprisijungęs MariusB2

• Įrašai: 809
    • Žiūrėti profilį
As ruosiuosi savi A4 vaziuokle papurtyt pavasary. Kur galetumetumet pasiulyt nulekt kad gerai ispurtytu? Ir jei ka tai nebrangiai sutvarkytu. Bet jauciu kad pats tvarkysiu :D
prie elektriku saules gatvė pažįstamas dirba bulka mano papurtęs buvo nuo a iki z iki šiol maniškė drožia ja jau 3 metai  ff :D

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį

nuvaryk y regitra TA man atrodo uz 10lt ispurto  ;) :-] tuo lbiau jei pats tvarkysi  :)

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
Kas geresnio remontu pasauly?? :) negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes?  :-]
[/quote
Nu as savo audike tai jokiem auksarankem nepatikeciau,nes tik uzsisuk tuoj plaktukai i darba pareina

Neprisijungęs Algirduxs

• Žiūrėti profilį
Nu as savo audike tai jokiem auksarankem nepatikeciau,nes tik uzsisuk tuoj plaktukai i darba pareina
vairo traukes kitaip ir neisnarinsi... kiek zn  :)

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
vairo traukes kitaip ir neisnarinsi... kiek zn  :)

Neprisijungęs RAMUNAS

• Žiūrėti profilį
tai kam dievulis siomnykus atrado,galima duot bet zinot kiek ir kaip,o ne kad net stupica be kaldami suploja