Citata iš: dirmukas 2010 Spalio 10, 20:11:53 Citata iš: Algirduxs 2010 Spalio 10, 18:52:07 Gal kas zinot kur radijetorius virina?? nes snd is donoro isilupau bet kad ten bent vizualei tikrai ne ka geresnis birstono gatvej kur kondicionierius tvarko. bent jau man tai gerai suvirijo beje as irgi tepalus neseniai pasikeiciau papuliau tarp auksarankiu kaip kainos?? ir kiek uztrunka virinimas??
Citata iš: Algirduxs 2010 Spalio 10, 18:52:07 Gal kas zinot kur radijetorius virina?? nes snd is donoro isilupau bet kad ten bent vizualei tikrai ne ka geresnis birstono gatvej kur kondicionierius tvarko. bent jau man tai gerai suvirijo beje as irgi tepalus neseniai pasikeiciau
Gal kas zinot kur radijetorius virina?? nes snd is donoro isilupau bet kad ten bent vizualei tikrai ne ka geresnis
Labas vakaras, mieli kolegos, OOOO turetojai Yra tokia ideja pas mane kad reiketu kad mano greitaeigiam traktoriui o_o butu pasalintas katalizatorius Gal zinot kas Kapsuky taip padaro?? ir kur paskuj ta isimta svetimkuni parduot ?? $ $ $ <o>
sveiki, kur galetu patikrint a4 vaziuokle ir reikalui esant sutvarkyt?ar tarpuciuose apsimoka varyt?
Vat zinau kad jusu kraste yra zmogus darantis diagnostikas, tikrai rimtas zmogus ir savo srities specas. Jis ne viena is musu ir iranga aprupines ir apmokines darbus su juo. Zodziu net ir mokytojas neblogas kam reiks nr - duosiu
Citata iš: Bajoras 2009 Rugsėjo 10, 11:29:22 Vat zinau kad jusu kraste yra zmogus darantis diagnostikas, tikrai rimtas zmogus ir savo srities specas. Jis ne viena is musu ir iranga aprupines ir apmokines darbus su juo. Zodziu net ir mokytojas neblogas kam reiks nr - duosiu Tai gal butu galima sito auksarankio numeriuka, nes ne visi zino ir pazysta
Dirmuk kiek pamenu lyg ir tu sakei kad y savo auduke pili stebuklingai pigu tepala... kokios ten jo savybes, kaina, kas kiek keiti ir pan... beja pas tave Tdi??
As ruosiuosi savi A4 vaziuokle papurtyt pavasary. Kur galetumetumet pasiulyt nulekt kad gerai ispurtytu? Ir jei ka tai nebrangiai sutvarkytu. Bet jauciu kad pats tvarkysiu
Kas geresnio remontu pasauly?? negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes? [/quoteNu as savo audike tai jokiem auksarankem nepatikeciau,nes tik uzsisuk tuoj plaktukai i darba pareina
Citata iš: Algirduxs 2011 Sausio 10, 10:38:50 Kas geresnio remontu pasauly?? negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes? Nu as savo audike tai jokiem auksarankem nepatikeciau,nes tik uzsisuk tuoj plaktukai i darba pareina
Kas geresnio remontu pasauly?? negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes?
Citata iš: RAMUNAS 2011 Vasario 20, 11:34:20 Citata iš: Algirduxs 2011 Sausio 10, 10:38:50 Kas geresnio remontu pasauly?? negi niekas taip ir nekisat nagu y savo audukes? Nu as savo audike tai jokiem auksarankem nepatikeciau,nes tik uzsisuk tuoj plaktukai i darba pareinavairo traukes kitaip ir neisnarinsi... kiek zn
Pradėjo gurksnis « 1 2 ... 15 16 » Ukmergė
Pradėjo Justinas « 1 2 ... 5 6 » Utena