Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Programa ETKA7  (Skaityta 66153 kartus)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Re: Programa ETKA7
« Atsakymas #75: 2009 Balandžio 03, 13:37:15 »
Sveiki parsisiunciau etka 7  is spynet.lv , bet instaliuojant meta kazkokia lentele ir isjungia instaliacija, gal zinot kas cia darosi?

aciu

Bandyk instala irasyti i koki CD arba USB ir tada is jo instaliuoti, arba kataloga kuriame etka guli prijung kaip atskira diska  (h)

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2009 Balandžio 03, 14:41:58 »
Sveiki parsisiunciau etka 7  is spynet.lv , bet instaliuojant meta kazkokia lentele ir isjungia instaliacija, gal zinot kas cia darosi?

aciu

Bandyk instala irasyti i koki CD arba USB ir tada is jo instaliuoti, arba kataloga kuriame etka guli prijung kaip atskira diska  (h)

dekui
bandau kelti i usb, ziuresiu kas tada bus.

Neprisijungęs Avant

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2009 Balandžio 29, 14:54:52 »
atsisiunciau is ftp.audiklubas.com elsawin. viska instalinau, bet kai ijungiu praso uzsiregistruoti  (!?) o lenteleje raso, kad esu jau uzsiregistraves, bet jokie kodai ir prisijungimai netinka... nu nieko nesuprantu, kas ten per registracija  (!?) need help!!!

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2009 Balandžio 29, 15:05:55 »
atsisiunciau is ftp.audiklubas.com elsawin. viska instalinau, bet kai ijungiu praso uzsiregistruoti  (!?) o lenteleje raso, kad esu jau uzsiregistraves, bet jokie kodai ir prisijungimai netinka... nu nieko nesuprantu, kas ten per registracija  (!?) need help!!!

Bandyk:
admin
admin

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2009 Birželio 03, 23:49:38 »
Gal kas pasakysi, ar galima pasinaudojus ETKA ar kitu irankiu gauti sarasa automobiliu, i kuriuos buvo dedama viena ar kita detale (pvz. jeigu zinau tik detales koda) ?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2009 Birželio 04, 08:26:43 »
su ETKA galima, temoje "modifikacija pagal VIN koda" kazkas (jankazas arba mindezas) buvo aprases kaip tai daryt

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2009 Birželio 04, 09:09:29 »
Gal kas pasakysi, ar galima pasinaudojus ETKA ar kitu irankiu gauti sarasa automobiliu, i kuriuos buvo dedama viena ar kita detale (pvz. jeigu zinau tik detales koda) ?

Cia paziurek: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,667.msg287835.html#msg287835

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2009 Birželio 04, 22:12:18 »
aciu labai  ;)
tiesa, o gal yra instrukcija (butu puiku ir LT kalba  (v)) kaip naudotis visomis ETKA funkcijomis? :P

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2009 Birželio 04, 23:55:30 »
aciu labai  ;)
tiesa, o gal yra instrukcija (butu puiku ir LT kalba  (v)) kaip naudotis visomis ETKA funkcijomis? :P

Pati ETKA turi kazkokiu help'u, kurie pvz. pas mane neveikia  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2009 Birželio 05, 08:26:30 »
man irgi neveikia.... ;) todel ir domiuosi :)

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2009 Birželio 05, 13:33:06 »
Sveiki, galit kasnors pažiūreti programoj 1987m. silkes 2.2 galiniu suportu kodą.

Būčiau labai dėkingas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2009 Birželio 05, 13:36:38 »
dar vienas dalykas, pvz, zinau tik detales nr, bet nezinau nei kur ji stovi, nei kaip atrodo, Paieskoje "PART  NUMBER" irasius ji ir paleidus ieskoti, man ismeta
toki langeli (part information, order form). O jeigu as noriu paziureti iliustracija, kur ji stovi ir kaip mazdaug atrodo? ka daryti, kur eiti ka spausti? :)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2009 Birželio 05, 15:26:59 »
dar vienas dalykas, pvz, zinau tik detales nr, bet nezinau nei kur ji stovi, nei kaip atrodo, Paieskoje "PART  NUMBER" irasius ji ir paleidus ieskoti, man ismeta
toki langeli (part information, order form). O jeigu as noriu paziureti iliustracija, kur ji stovi ir kaip mazdaug atrodo? ka daryti, kur eiti ka spausti? :)
Pagal paveiksliuką spaudi ATP, tada pasirenki all models ir ten langelyje vedi tą numerį, bet svarbu: vesk kodą be tarpų, nes su tarpais neranda, užsiknisau kol pats supratau

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2009 Rugpjūčio 14, 09:24:20 »
Situacija tokia:
Turėjau sename kompe tvarkingai instalinta Etka, su visais updeitais, vin checkais ir t.t.. Turbut zinot kiek knisliavos sustumt visus updeitus. Tam kompe buvo loginiai c ir d diskai, pagrindinis etkos folderis buvo D diske. Kompui atejo laikas ir numire jo motina. Man didziausias stresas buvo dėl Etko ir jos updeitų. Išėmes harduka ir ikishes jį į dėklą, pakoregavau ini failus kad atitiktu raides (pvz kur buvo anksciau nurodyta c tai ikaliau F (dabartinis atitikmuo), kur buvo d ikaliau G) ir jinai veikia puikiai, mato updeitus ir pan.
Vakar bandziau sukelt tuos folderius i kompa, nes ne visada patogu jungtis ta harda ir t.t. Naujame kompe tik vienas loginis diskas t.y. C
Sukeliau, viskas tvarkingai lygtais, INI paeditinau. Tik beda tame kad dingo updeitai, rodo 597 ir viskas.
Gal kas zinot kuriame INI nusirodo tiksli updeitu vieta?

a6tdi

• Svečias
« Atsakymas #89: 2009 Rugpjūčio 31, 22:29:54 »
atsiusk sia programa akte7 labai prasau per emaila  zipk@mail.ru

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2009 Rugsėjo 07, 15:37:56 »
ar imanoma suinstaliuota ir su update'ais ETKA7 kazkokiu budu permest is vieno kompo i kita?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2009 Rugsėjo 07, 15:53:39 »
ar imanoma suinstaliuota ir su update'ais ETKA7 kazkokiu budu permest is vieno kompo i kita?
Kažkokiu būdu galima, bet nežinau kokiu. Bet norėčiau sužinot. Manau užtektų nukopint į tokią pačią direktoriją ir nukopijuoti registrus.

Neprisijungęs Vaudi

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2009 Rugsėjo 07, 21:38:33 »
Updatinau iki 655 - viskas be problemu. Rasant 656 update - Windows cannot find \vinupd.exe. Make sure your typed the name correctly and then try again. Kazin kas cia galetu but? Padekit.

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2009 Rugsėjo 27, 13:11:50 »
Situacija tokia:
Turėjau sename kompe tvarkingai instalinta Etka, su visais updeitais, vin checkais ir t.t.. Turbut zinot kiek knisliavos sustumt visus updeitus. Tam kompe buvo loginiai c ir d diskai, pagrindinis etkos folderis buvo D diske. Kompui atejo laikas ir numire jo motina. Man didziausias stresas buvo dėl Etko ir jos updeitų. Išėmes harduka ir ikishes jį į dėklą, pakoregavau ini failus kad atitiktu raides (pvz kur buvo anksciau nurodyta c tai ikaliau F (dabartinis atitikmuo), kur buvo d ikaliau G) ir jinai veikia puikiai, mato updeitus ir pan.
Vakar bandziau sukelt tuos folderius i kompa, nes ne visada patogu jungtis ta harda ir t.t. Naujame kompe tik vienas loginis diskas t.y. C
Sukeliau, viskas tvarkingai lygtais, INI paeditinau. Tik beda tame kad dingo updeitai, rodo 597 ir viskas.
Gal kas zinot kuriame INI nusirodo tiksli updeitu vieta?
sveiki,kai pradedu instalint ismeta lentele 'could not copy ....ini,...ini.wtf?kas tas ini?ko jie nori?paskui kopina is cd ir kazkur po 20 min!!! uzlagina

Neprisijungęs raimiukasss

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2009 Spalio 31, 17:50:23 »
As isvis negaliu i serva ilisti, rodo kad negali priloginti su siuo vartotojo vardu  :-{, gal kas zinot kame beda ir kur atsisiusti etka arba elsa win. tiesa turiu elsa win, bet buvo tik trial versija, dabar jei instalinciau reikia is kazkur gauti koda kad butu ne trialas  :A

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2009 Lapkričio 17, 20:26:11 »
Sakykit ką reiškia ta b raidė esanti prieš detalės numerį? Spaudžiant ATP jos jau nelieka, bet va sąraše būna ir nesuprantu kam ji naudojama.

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Lapkričio 17, 21:02:14 »
Gal kam pades sitas  :)
http://etka.auto2.ru/

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Lapkričio 17, 22:29:58 »
Sakykit ką reiškia ta b raidė esanti prieš detalės numerį? Spaudžiant ATP jos jau nelieka, bet va sąraše būna ir nesuprantu kam ji naudojama.

Neprisijungęs vidmazz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2010 Sausio 02, 23:18:28 »
Sveiki
Iskilo tokia problema instaliuojant ETKA 7.2. OS Windows 7 64 bit. Paleidus instaliacija ismeta lentele error: hardlock detection filed. Kame galetu buti problema? o gal ji nesuderinama su Win 7?

Neprisijungęs Diezel

• Įrašai: 227
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2010 Vasario 08, 11:03:36 »
Sveiki
Iskilo tokia problema instaliuojant ETKA 7.2. OS Windows 7 64 bit. Paleidus instaliacija ismeta lentele error: hardlock detection filed. Kame galetu buti problema? o gal ji nesuderinama su Win 7?

Man tas pats buvo,nepasileido ant win7. Isirasiau etka 7.0 ir jokiu problemu nera  :)