Citata iš: jankazas 2007 Balandžio 17, 21:53:37 Citata iš: Alvis 2007 Balandžio 14, 21:51:12 Parsisiunčiau aš ETKA7, bet neduoda suinstaliuoti, rašo: this system is no fatclient or ETMaster2000 server. The installation will be aborted. Kaip ją pasileisti ant windows? Turbut parsiusta iso kaip nors isarchyvavai? Jei taip tai zinok, kad nereikejo taip daryti Parsiusta iso faila reikia prijungti su kokiu deamon tools ar alcohol kaip atskira diska ir tada is jo instaliuoti.dekui
Citata iš: Alvis 2007 Balandžio 14, 21:51:12 Parsisiunčiau aš ETKA7, bet neduoda suinstaliuoti, rašo: this system is no fatclient or ETMaster2000 server. The installation will be aborted. Kaip ją pasileisti ant windows? Turbut parsiusta iso kaip nors isarchyvavai? Jei taip tai zinok, kad nereikejo taip daryti Parsiusta iso faila reikia prijungti su kokiu deamon tools ar alcohol kaip atskira diska ir tada is jo instaliuoti.
Parsisiunčiau aš ETKA7, bet neduoda suinstaliuoti, rašo: this system is no fatclient or ETMaster2000 server. The installation will be aborted. Kaip ją pasileisti ant windows? Turbut parsiusta iso kaip nors isarchyvavai? Jei taip tai zinok, kad nereikejo taip daryti Parsiusta iso faila reikia prijungti su kokiu deamon tools ar alcohol kaip atskira diska ir tada is jo instaliuoti.
Pradėjo RiLucas Dyzeliniai varikliai
Pradėjo Regio Audi A3 / S3
Pradėjo Giedryyys Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)