toj tavo numestoj temoj niekas neatrase normaliai i mano klausima, todel rasiau cia, nes paskaites maciau ne viena klausima visiskai nesusijusi su label failais..
Tu bent viska skaitei ka as parasiau ?? As nerasiau kad isvis nesijungia prie ecu, as rasiau kad prie airbag ir abs moduliu jungiasi, o prie engine modulio nesijungia ir ismeta no respons from controller.. Kad geriau suprastum as jungiuosi taip: atsidarau programa. spaudziu--> select control module, toliau spaudziu-->
01-Engine, kazka krauna ir ismeta no response from controller..
Dar karta rasau, mano masina yra audi 80 b4 1.9 TDI 93 metu, tai reiskia kad kompas dar senesnio tipo negu nuo 94metu, manau tai daug pasako ir ta turejai suprast.
Kaip suprast ne visi kompai rodo gyvus parametrus ? Tu nori pasakyt kad mano ecu man nerodys nei variklio temperaturos, nei apsuku, nei misinio (ar tai ipurskiamo kuro kiekio, tiksliai nzn) ??
Su kitu adapteriu, taip pat kinisku ir nieko nerode, taciau zinau kad kai sita masina pries daug metu buvo tik parvaryta is vokieciu, buvo jungta ant kompo ir viska rode, deja siuo metu del neaiskiu priezasciu negaliu i variklio skyriu pasijungt..
Ir dar, gal galima placiau apie ta nulini kanala ??