Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 244587 kartus)

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Tik pusiau į temą

Aa galima vag commander 5,5 pasileisti per kkl 409,1 su vcp driveriais?

rašo kiti kad galima, bet nerašo kuri versija, kiek žinau su 2,5 komanderiu taip praeidavo

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nesu tikras dėl 5.5, bet 2,5 tas bajėris paėjo, pin kodas pas mane, užteko tik vag com 409.1 kkl kabelio, immo pririštas, per skubėjimą nepririšau pultelio tik.

Tik pusiau į temą

Aa galima vag commander 5,5 pasileisti per kkl 409,1 su vcp driveriais?

rašo kiti kad galima, bet nerašo kuri versija, kiek žinau su 2,5 komanderiu taip praeidavo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sukeliau viska,ka Rycka atsiunte,bet tas pats :E Raso,kad info nesaugoma bloke
Tai sukoravau pagal lentele is googles, t.y ziuredamas,ka kas konoreciai reiskia

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
nesu tikras dėl 5.5, bet 2,5 tas bajėris paėjo, pin kodas pas mane, užteko tik vag com 409.1 kkl kabelio, immo pririštas, per skubėjimą nepririšau pultelio tik.

Su 3.6 versija irgi veikia, is ECU buvau nusiskaites PIN koda.

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(y) dėkui už info
tik keistas dalykas nutiko, kad nuskaitymo metu užsidėgė ASR lempa, ir kažkokius garsus po kapotu pradėjo leisti - atrodo kad resetintųsi ecu. Kiti blogai pasigavo neesamos komunikacijos su ecu klaidas.
beje su pin reader 3,9 nepavyko

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas padėtų rusifikuot vcdc 11.119 (neoriginalas)
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 04, 14:40:40 sukūrė Saulius18 »

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas padėtų rusifikuot vcdc 11.11
Kam ji rusifikuot? Yra juk rusiška versija , ВАСЯ диагност vadinas :D
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 04, 14:44:52 sukūrė Nerkis »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pasiėmiau naują laidą (12.12), tai bitė. Mato visus blokus ir t.t. Visgi 908 matyt atgyveno :D

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Kam ji rusifikuot? Yra juk rusiška versija , ВАСЯ диагност vadinas :D

Tiesiog turiu šitą laidą,o rusų kalbą moku daug geriau

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
gal ne visai i tema, bet gal atsakysit, zodziu, vw golf + gal kokiu 2010m idejus laisvu ranku irangos bloka norint ikoduot ji su 805 versija gateway atidaro, bet instalation list atidarius nerodo jokio listo,kur butu galijma uzzymeti kad idetas telefonas, tuscias langas. Cia problema per sena VCDS versija?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
? čia ne diagnostinis skeneris. su vcds nieko bendro

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
Kazkaip abydna su tais laidais, pries metus nusipirkau 12.12 is cia:

http://www.vagcom.gan.lt/

Kazkas rekomendavo is sio forumo. Intero kaip ir nebijo, viskas ok bet, neprisijungia prie xenonu, parktroniku, radijos... Melynas KKL laidas uz 6€ ir VCDS Lite eina per visus blokus kuo puikiausiai.  :-/

Kazka imanoma padaryt su 12.12 kad prisijunginetu prie visu bloku ar ne?

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
Manasis 12.12 irgi prie xenonu neprisijungia, a6c5 atrodo.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Teko nemazai skaityti apie VCDS kabelius, bet viesa info sakyciau skurdi, tai trumpai ka pavyko suprasti (gal kazkas papildys):

Kinieciu klonai buna gaminti ant ATMEGA 162 chip'o arba ant NEC D79F8513A. Kurie ant ATMEGA 162 geriausiai dirba su visais blokais, bet kartu labiausiai pazeidziami nuo interneto, tiems ant NEC D79F8513A internetas pofig (jiems netinka standartinis chip'o flashinimas, todel Ross Tech negali ju nuzudyti  :bedantis: ), bet kazkodel nesijungia prie visu bloku.
Pats turiu viena 15.7 su ATMEGA 162 (kol kas jokiu priekaistu, viska daro), kita su NEC D79F8513A, tai sitas is praktikos mano C5 nesijungia prie bloku, kurie naudoja dual K-Line (klima, radijas, xenon ir t.t. pagal http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/applications/100a6.html), bet uztat A4 B5 visur jungiasi ir viska daro (aisku ten nera nei CAN nei dual K-line) :think:

P.S. senas dirbantis su 409 mano C5 jungiasi prie visu bloku  ff

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 24, 09:18:00 sukūrė jankazas »

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
Teko nemazai skaityti apie VCDS kabelius, bet viesa info sakyciau skurdi, tai trumpai ka pavyko suprasti (gal kazkas papildys):

Kinieciu klonai buna gaminti ant ATMEGA 162 chip'o arba ant NEC D79F8513A. Kurie ant ATMEGA 162 geriausiai dirba su visais blokais, bet kartu labiausiai pazeidziami nuo interneto, tiems ant NEC D79F8513A internetas pofig (jiems netinka standartinis chip'o flashinimas, todel Ross Tech negali ju nuzudyti  :bedantis: ), bet kazkodel nesijungia prie visu bloku.
Pats turiu viena 15.7 su ATMEGA 162 (kol kas jokiu priekaistu, viska daro), kita su NEC D79F8513A, tai sitas is praktikos mano C5 nesijungia prie bloku, kurie naudoja dual K-Line (klima, radijas, xenon ir t.t. pagal http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/applications/100a6.html), bet uztat A4 B5 visur jungiasi ir viska daro (aisku ten nera nei CAN nei dual K-line) :think:

P.S. senas dirbantis su 409 mano C5 jungiasi prie visu bloku, isskyrus klima, kur "too many comminication errors"  ff

Naudinga info! Dekuo...o yra tu atmega pirkt?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
Perkant is kinieciu reik ju klausti kas bus viduje.
O vietoje pvz. skelbiu.lt irasius atmega irgi parodys variantu  (8-)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

P.S. senas dirbantis su 409 mano C5 jungiasi prie visu bloku, isskyrus klima, kur "too many comminication errors"  ff

Su 409 latency pakeisk, tas blokas super lėtas :)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
Su 409 latency pakeisk, tas blokas super lėtas :)
Pasikeiciau, reiks vakare isbandyti (+)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
Pasikeiciau, reiks vakare isbandyti (+)
Beje pasiteisino (+)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pirkot vcds laida 12.12 ir turi rekomenduot is kur, kad butu veikiantis

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas