Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 240325 kartus)

Neprisijungęs blindmole

• Įrašai: 434
    • Žiūrėti profilį
sveiki per paieska kazkaip neradau tai gla kas gali pagelbet ir idet veikiancios nulauztos vag com 409,1 arba vcds lite 1,2 nulauzta ant windows 7 64bit kad veiktu. dekui labai  :H

Neprisijungęs Andrius1989

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
kam jam ant C5 VCDS :) ir KKL is esmes jam per akis bus :) pigesnis jis :) ir kitas masinas gales paimti jei reikes :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
tai toks tiktu?

http://www.ebay.com/itm/VAG-USB-COM-PORT-OBD2-II-KKL-ECU-DIAGNOSTIC-CABLE-LEAD-WORK-VCDS-LITE-409-1-/271687351561?hash=item3f41d3fd09&item=271687351561&vxp=mtr
katik rasiau kad nepirk nei Vag-Com 409, nei VCDS little.
Vieną pievą nusipirkai, dabar antros nori.
Dabar ant bangos yra VCDS 12*** versija, gali pirkti žinoma ir senesnes nes veiks 1:1 taip pat ir nesuk tu tos galvos daug.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Dariunia

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyručiai,

esu pas jumis čia naujokas. Problemėlė tokia, turiu aš tokį adapterį VAG 10.6 http://www.vagcom.gan.lt/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=28&Itemid=32, tačiau ištiko tokia bėda, kad iš draugo garažo pavogė laptopą ir krepšyje buvo diskelis su programa. Buvau viską pirkęs Lietuvoje. Gal kas turite šiam adapteriui tinkančią VCDS versiją? Arba gal kas žino iš kur parsisiųsti? Aš nelabai žinau iš kur parsisiųsti ir kad parsisiųsti gerą versiją, kad paskiau nesugadinus adapterio, nes prisiklausiau įvairių gandų, kad su blogai nulaužta programa galima visiems laikams susigadinti adapterį. Gal kas pagelbės?

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Turiu faila,atejusi su kiniska 10.6.2 laido versija,nezinau ar tau ji tiks.Jos nebenaudoju,nes po laido remonto jau kita versija veikia 10.6.4

Neprisijungęs Dariunia

• Žiūrėti profilį
O kaip sužinoti ar tiks? jaučiu nepatikrinus neis sužinoti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o kodėl neklausi pardavėjo ar neturi šio softo? :) manau tikrai turės atsarginių :D
10.6.3 turiu lyg ir aš, bet pradėk nuo pardavėjo, jis lyg gyvas :D

• Žiūrėti profilį
Kadangi jis palangoje :) jei privaziuotu iki klaipedos, atnaujinciau i 14.10 jei pas ji su Atmega :) o siaip turiu ir as gryna 10.6 :) bet jo kabeliukas jei su NEC, tai veiks ir su 10.6 ir su 11.2 ir net 11.11.2 turetu :)

P.M. parasytas. :)

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, su Vag 12 versijos laidu ir vcds 11.11 nepasijungia visai i audi a4 b5 81 kw kai test darau meta "K1 short to ground" kur ieskot saknu masinoj ? Uzsidege abs norejau praskanuoti ir niekaip neina.. apie laido ir programos bedas net nekalbam nes bandziau ant b passato ir caddy 2007 ant abieju veike...

• Žiūrėti profilį
2007 metais kaip ir CAN jau masina :) o vat senukas B5 dar K linija :) pagal metus panasiu metu masina issibandyk. arba ant to caddy ir passat teste paziurek ar K1 short to ground, jei taip keik tranzus kabelyje, jei ne, atjunginek po viena bloka, siulau seka- RADIO-ABS-ECU-AIRBAG-DASH... ir ziurek ar jungiasi ar ne, ir gal rasi mirusi bloka, jei visus atjungus vistiek short to ground, tai pravodke kazkur trumpina.

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas nors bandėte atnaujinti kiniško laido softą iš 12.12 į 14.**? Neprisimenu dabar kurią ten išmeta versiją naują

Neprisijungęs Dariunia

• Žiūrėti profilį
Didelis dėkui Andrius1989 už pagalbą  :)

• Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas nors bandėte atnaujinti kiniško laido softą iš 12.12 į 14.**? Neprisimenu dabar kurią ten išmeta versiją naują

Patikslink klausima? ar ikisti 12.12 kabeli 14.10 softa kat atnaujintu jame programine iranga, AR paleisti pilnai kiniska kabeli kad veiktu su 14.10 ?:)

Neprisijungęs Kucenukas

• Įrašai: 367
    • Žiūrėti profilį
Patikslink klausima? ar ikisti 12.12 kabeli 14.10 softa kat atnaujintu jame programine iranga, AR paleisti pilnai kiniska kabeli kad veiktu su 14.10 ?:)
Dabar yra kiniškas kabelis su 12.12 softu, tačiau kas kartą įjūngus kompą išmeta lentelę kad vcds is out of date ir siūlo atnaujint į 14.10, todėl klausiu ar nieko blogo nenutiks jei aš sutiksiu su tuo softo atnaujinimu? Nes esu girdėjęs kad bent jau senesni (tie mėlyni kabeliai) užsiblokuodavo p oatnaujinimo ir nieko gero iš jų jau nebūdavo.

Neprisijungęs Dmitrij001

• Įrašai: 777
    • Žiūrėti profilį
Dabar yra kiniškas kabelis su 12.12 softu, tačiau kas kartą įjūngus kompą išmeta lentelę kad vcds is out of date ir siūlo atnaujint į 14.10, todėl klausiu ar nieko blogo nenutiks jei aš sutiksiu su tuo softo atnaujinimu? Nes esu girdėjęs kad bent jau senesni (tie mėlyni kabeliai) užsiblokuodavo p oatnaujinimo ir nieko gero iš jų jau nebūdavo.

Softas apsinaujins, laidas nedirbs. Bent pas mane taip buvo. Perstaciau atgal i 12.12 vcsd. Laidas kinas, bet nesukepe.

• Žiūrėti profilį
Softas apsinaujins, laidas nedirbs. Bent pas mane taip buvo. Perstaciau atgal i 12.12 vcsd. Laidas kinas, bet nesukepe.
sutinku :) 12.12 kinas neveiks su kitomis versijomis :) be perdarymo :) o ir FW jame jau stovi 1.93, tad naujausia :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
sutinku :) 12.12 kinas neveiks su kitomis versijomis :) be perdarymo :) o ir FW jame jau stovi 1.93, tad naujausia :)
Gal gali detaliau pakomentuoti, kodėl 12.12 kinas papildomų blokų neskaito audi c5, kaip pvz xenon, parkingų, senas mėlynas laidas su BM/BL čipu skaito ko puikiausiai. O pvz tas pats 12.12 kokį vw b7 be problemų ima, čia dėl skirtingų protokolų naudojamų mašinose?

• Žiūrėti profilį
Protokolas is esmes tas pats :) skiriasi tik kokybe pacio iranginio ty, galimas neskaitymas del nekokybisku tranzu, arba kinai lauzydami softa kartais netycia pazeidzia kitas dalis :) tarkim del HW,
Pirmieji rosstech irenginiai skaite ir iki siol skaito viska be problemu, antroji karta, pirmoji versija antros kartos buvo (HEX-PRO), neima daugelio EDC15 varikliuku, padare nedideli buga GAL/ATF komunikatoriaus programoje, ir to net nepripazysta, bet su naujausiu HW visas problemas kaip ir istaise :)

Jei kada busi klaipedoje su tokiu nesiskaitanciu Xenon blokeliu galesime paeksperimentuoti su tavo kabeliuku ir paziuresime, koki sprendima tau pritaikyti, ar HW pagerinsime, ar SW pakeisime :)

tarkim daugelis KKL kabeliuku kinu gamybos netinkama atramine itampa naudoja, jei pagal ISO9241 atramine priklauso bent 60-70% darbines itampos, ty migracijos taskas nuo 0 i 1 bitas, tai kiniski kabeliukai pakabinti ant 3,3V, o tai normaliai masinai 3,3/12=0,275   ty vos 27%, todel K linija ten veikia nekorektiskai, cia konkreciai apie kabeliukus ant LM393 ir kitu analogisku komparatoriu, sia klaida istaisius, pradeda daug stabiliau skaityt anksciau nesiskaitancius modulius. :) 3,3V standartis istiesu buvo skirtas ne ISO9241 standartui, o ALDL protokolui (senas USA), o kinas biski suklydo, ir netaiso klaidos jau daugeli metu. :)

tai vat, is esmes viskas labiau priklauso nuo bloku ir kabeliu HW, jei tarkime bloko HW padarytas pagal specifikacija ISO9241, tai jo loginis 1 gali buti prie 12V maitinimo vos apie 7,2V. o loginis 0, kad ir 6V, o jei kabeliuko HW nekokybiskas, yra didele tikimybe kad jis tiesiog neuzfiksuos tokio itampu skirtumo, ir sakys kad abiejos itampos yra loginio  1 :) todel jei tikrai stabilaus darbo reikia, is klonuotu HW, reiktu ieskoti su pritaikytom mikroschemom, tokiom kaip si9241, as jas mates tik pas Vasia ar VCDS ru, rusiskus ir baltarusiskus klonus, ju kokybe HW tikrai nebloga :)
jei kokiu konkreciu klausymu, prasome i asmenines zinutes :)

o konkreciai B7 lyginant su C5, tai C5, dar viskas iso9241 (K linija), o passat B7, jau viskas CAN linija praktiskai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gegužės 03, 19:20:38 sukūrė Andrius1989 »

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai va tas laidas visus auto su can skaito be problemų, o s k line tik ecu... O kur tuos vasia ar vcds tu gauti iš patikimų tiekėjų? Gal turi link ar kontaktus? Norisi naujesnės vcds versijos, dėl papildomo funkcionalumo ir vadinamų patarimų.

• Žiūrėti profilį
siaip ir tavo HW galima butu perziuret ir pabandyt davesti iki proto :) as naudoju visokius HW, ir su tranzais, ir jei viska gerai susistyguoji, skirtumo darbe neitin ir jauti. beveik visi kas lietuvoje pardavineja Vasia diagnost pardavineja ji su geru HW, bet jo kaina jie uzsiplese po 65e :)
as is senu laiku turiu pasilikes sau VCDS su FT232BM chipuku, kadangi jis buvo pilnas senas patikimas klonas, ir turiu nauju dabar pasiemes, kur be GAL/ATF chipuku aplamai, ir siaip atrodo veikia stabiliai, nu ir aisku pora ORG turiu :)
 jei nori, galime tavo VCDS pabandyti uzupdeitinti iki 14.10 gal kas pasikesitu, tuo paciu ir tranzu grandine perziureciau.
o siaip nesu dar mates tokio klono, kuris su K linija skaito tik ECU :)

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Na aš mėlyną laidą turiu su FT232BM, veikia man jis be priekaištų jau virš metų, bet softas jam tik 311 arba 4.09... Norisi naujesnio, tas kitas kabelis tėvo phaetonui naudotas buvo ir draugų jaunesniems vagams, o va mano s6 c5 tik ecu ir dar porą blokų skaitė...
O vasios reali kaina kokia?

• Žiūrėti profilį
tas melynas yra senas KKL :) as ir toki naudoju bet kitiems tikslams :) Vasia, reali gamykline kaina yra 20e. bet ja gauti galima tik tiesiai is baltarusijos arba maskvos. kitu kanalu, nezinau, bet man nera reikeja ju po kolkas, nes ir kinai apsitvarko :)
del melyno laido, jam softas naujausias butu VCDS lite 1.2 :) arba is senu pilnuju versiju 409 :)