Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 245504 kartus)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Norma,nedega airbag lempa per diagnostika,ABS dega,bet irgi ne pas visus modelius.

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
Gal kas info kaip patikrint tikra rida ant a4 b5 fl?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Norma,nedega airbag lempa per diagnostika,ABS dega,bet irgi ne pas visus modelius.
Aciu uz atsakyma, bet idomiai, kodel pas mane passatui b5+ 2002 prisijungus prie airbag bloko su kompu uzsidega airbag lempa :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
as vargau su tais kinieciais...pora kartu pajungdavau ir poto nebeveikdavo laidas, pataisydavo vel pardavejas vos ne uz ta pacia kaina kaip ir naujo, ir po keliu bandymu vel tas pats... spjoviau, nusipirkau originala, dabar vargo nematau :smoke:
nesuprantu, kaip jums tie adapteriai taip neveikia, gal uz 20lt pirkti? as jau nzn gal kokie 5metai kaip turiu kiniska 805 ir jis man veikia su visom masinom kiek jungiausi be problemu, vienintele problema, kad kartais pradeda nerodyti klaidu aprasymo, tik koda ir can't decode, perinstaliuoji per 3 min programa ir vel viskas veikia puikiai
na dabar tikrai jau parasiau :-) per anksti apsidziaugiau nes po kiek laiko pradejo nerodit tiksliau neraso klaidu zodziais tik skaitmenim o vietoje zodziu raso Can't Decode, CODE File Not Loaded! gal mano parsisiusta programele bloga? nors is pradziu buvo viskas ok
pas mane taip pat kas kazkiek laiko taip pasidaro, kad nerodo aprasymo klaidu, perinstaliuoju programa ir vel veikia kuri laika be problemu

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu, kaip jums tie adapteriai taip neveikia, gal uz 20lt pirkti? as jau nzn gal kokie 5metai kaip turiu kiniska 805 ir jis man veikia su visom masinom kiek jungiausi be problemu, vienintele problema, kad kartais pradeda nerodyti klaidu aprasymo, tik koda ir can't decode, perinstaliuoji per 3 min programa ir vel viskas veikia puikiaipas mane taip pat kas kazkiek laiko taip pasidaro, kad nerodo aprasymo klaidu, perinstaliuoju programa ir vel veikia kuri laika be problemu
Senesnes kiniskos versijos zymiai patikimesnes nei kad naujos (o ypac kai perka BETA versijas/kopijas ar pacias naujausias kopijas) tai ir klaidos lenda is visu galu ar problemos.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu, kaip jums tie adapteriai taip neveikia, gal uz 20lt pirkti? as jau nzn gal kokie 5metai kaip turiu kiniska 805 ir jis man veikia su visom masinom kiek jungiausi be problemu, vienintele problema, kad kartais pradeda nerodyti klaidu aprasymo, tik koda ir can't decode, perinstaliuoji per 3 min programa ir vel viskas veikia puikiaipas mane taip pat kas kazkiek laiko taip pasidaro, kad nerodo aprasymo klaidu, perinstaliuoju programa ir vel veikia kuri laika be problemu
manajam taip pat apie 5m veike kaip bitute kol programa praknisau,dabar bajoro programa naudoju tai jokiu problemu

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
na nezinau, pasiseke jums reiskias su tais kineiciais :) nes pas mane buvo vag com 12.12.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
na nezinau, pasiseke jums reiskias su tais kineiciais :) nes pas mane buvo vag com 12.12.
pas mane 12,12 kinas, mokejau 140lt, uzknisa kad antivirusa reik kaskart atjunginet ir perrasinet progama :D bet pajungta jau n masinu, tfu tfu tfu, veikia ok, jokiu bugu

Neprisijungęs global_mt

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
as turiu, bet uzsiblokaves, reiketu vel pas pardavejus persilituoti, tai uz simboliskai atiduociau ;)
Dekui DOHC uz kabeli ;)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Buvo pas mane audi concert made in portugal, nupirkau siandien japoniska be bedu su ratuku, idejau groja nebetaip... Isidejau atgal sena, pasiziurejau per vcds kodinga, rodo 00205 lygtai, na idejau vel nauja maga, padariau toki codinga, lyg ir geriau KAZKIEK, bet vistiek idomiai.. Gal galit pasakyt kokie pas jus magnetolu codingai ? PAs mane sistema, ne bose, bet subas tas bagazinej yra, sedanas.. Nervai ima neglaiu, uzmaga suklojau nemazai dar nes niekur neradau.. Arba gal galit padet palei sita koks priklauso codingas http://www.wak-tt.com/vagcom/vagcomradio.htm aciu.
Masina a6 c5 sedanas 1999

Neprisijungęs rbrts

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Gal kam reikia blokuoto Vag Com 12.12 uz simboline kaina, arba gal kas gali patarti pas ka kreiptis kas galetu perlytuoti / sutvarkyti?

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18275
    • Žiūrėti profilį
Gal kam reikia blokuoto Vag Com 12.12 uz simboline kaina, arba gal kas gali patarti pas ka kreiptis kas galetu perlytuoti / sutvarkyti?
http://www.audiklubas.com/forumas/vilnius/gal-kas-zinote-kur-vilniuje/msg1483523/#msg1483523

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
gal kas turit softa pasidalint.
8,05?
pameciau CD

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Kiek ta simboline?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
gal kas turit softa pasidalint.
8,05?
pameciau CD
parašyk man į Skype: Bajoras2
 atmesiu ;)

Neprisijungęs gazas666

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
Sveiki forumieciai. Turiu laida kkl vag-com 409.1, ir ta programa kuri buvo kartu su diskeliu nera nulauzta. gal yra turinciu siam laidui programa ar crack kad butu galima normaliai juo naudotis?

Neprisijungęs gazas666

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
vis dar reikia programos, jei kas netingit pasiust nesikuklinkit parasykit  :D

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
vis dar reikia programos, jei kas netingit pasiust nesikuklinkit parasykit  :D
http://rusfolder.com/18580178

1. Download VCDS Lite
2. Disable your internet connection
3. Install VCDS Lite
4. Copy the loader into your VCDS Lite directory
5. Run the original VCDS.exe and run the test on your vehicle
6. Use the loader.exe to start VCDS Lite from now on
7. Ensure that your internet connection is disabled whenever you use VCDS Lite

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos,
Nekuriant naujos temos, pribrendo reikalas įsigyti adapterį. Adapteris bus naudojamas savo reikmėms.
Litanijos apie China shit ir originalus - nebūtinos.

Užmatyti tokie variantai:
http://www.ebay.com/itm/VAG12-12-Newest-Version-VAG-12-12-VAGCOM-VAG-COM-VCDS-USB-CAN-Interface-Cable-/251499150791?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item3a8e847dc7&vxp=mtr
ir
http://www.autogidas.lt/vag-com-12123-ruen----100lt-1880836.html

Ka manote?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Is patirties sakau imk is lietuvos, kokio patikimo zmogaus, su garantijom, as irgi toki emiau kazka apie 120 mokejau, 2 su brokais po laiko buvo, pakeite, pakonsultavo, buvau prijunges nemazai masinu (nu tas nemazai koks 20 gal skirtingu auto) savo auto belekiek kartu junges, koduot leidzia, vadinamus gyvus parametrus leidzia, ko daugiau reik :) 

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nikotinai, žiūrėkis garantijos ir kad būtų patogu ją pasiekti, nes jos tikrai dažnai reikia.
Tik tiek.

Neprisijungęs Nicotinas

• Įrašai: 288
    • Žiūrėti profilį
Is patirties sakau imk is lietuvos, kokio patikimo zmogaus, su garantijom, as irgi toki emiau kazka apie 120 mokejau, 2 su brokais po laiko buvo, pakeite, pakonsultavo, buvau prijunges nemazai masinu (nu tas nemazai koks 20 gal skirtingu auto) savo auto belekiek kartu junges, koduot leidzia, vadinamus gyvus parametrus leidzia, ko daugiau reik :) 

Nikotinai, žiūrėkis garantijos ir kad būtų patogu ją pasiekti, nes jos tikrai dažnai reikia.
Tik tiek.

Supratau, ebay variantas atkrenta, ieškosim kas parduoda su garantija ir Vln rajone. (y)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Su 12.12 neprasidėk, senesnių nei 2003 metų auto sunkiai modulius nuskaito, ecu, abs, airbag nuskaitys, o kitų nepasieks, naujiems modeliams veikia be problemų, b6 passatui viską nuskaitė...
Autogido nuoroda prajuokino, ypač pirmoko gramatika :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 08, 10:26:27 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viską idealiai skaito ir 12.12 ir dabar jau naujas 12.12.2
tad tai sakydami, pridėkite info, kad kalba apie blogus nuskaitymus liečia laužtus softus ir kiniškus adapterius, nes originalus veikia be jokių bugų ;)