Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 245550 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Rns-e neturi absoliuciai nieko bendro. Turi kiniska kopija, lauzta softa ir klausi lyg turetum originala... Tiesiog taip buna, joks cia ne stebuklas. O geriausiai tokius klausimus uzdavineti pardavejui.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
o čia ne tas variantas kai pasigauna programa internetą ir spec sudegina FETus viduje?

aš kai naudojuos 409 versija, tai neteko susidurti

kai pagalvoji, laimingi VAG vartotojai, už kelis šimtus dolerių galintys nusipirkti prietaisą ir juo naudotis vos ne dylerinio lygio reikalais (y) (y) ypač jei dirbama profesionaliai. Pabandyk už tiek nupirkti tokio lygio diagnostiką kitiems gamintojams.

na čia aišku kalbu apie originalus, bet su klonuotais prietaisais tendencijos panašios
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 03, 01:37:15 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pvz land rover irangu kainos, galimybes ir visa ta virtuve siai markei ir uzkirto galimybe buti populiaresne rinkoje. Masinos geros, malonios, range rover ir privalumu, komforto lygis stipriai aukstas, taciau menkiausias gedimas privercia atsimusti i diagnostikos tema, o ten nesveikos kainos, ners meistru, dyleriu ismanymas lygus penktokiui, taip praziles ir atsisakai land roveriu...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne, esu skeptikas, nors ir kai kurie universalių diagnostikų gamintojai wifi/BT implementavo neblogai, bet tas neapmažina problemų. Manau kad žaislai žaislam, o norm diagnostinė įranga skirta darbui.

o jei žaislų reikia, galima pasiimti triperį ELM237 ar koks ten už centus, o ne mokėt už vcds mobile 4-500usd :D patys pagalvokit ar ta kaina ko verta

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
o čia ne tas variantas kai pasigauna programa internetą ir spec sudegina FETus viduje?

aš kai naudojuos 409 versija, tai neteko susidurti

kai pagalvoji, laimingi VAG vartotojai, už kelis šimtus dolerių galintys nusipirkti prietaisą ir juo naudotis vos ne dylerinio lygio reikalais (y) (y) ypač jei dirbama profesionaliai. Pabandyk už tiek nupirkti tokio lygio diagnostiką kitiems gamintojams.

na čia aišku kalbu apie originalus, bet su klonuotais prietaisais tendencijos panašios

as vargau su tais kinieciais...pora kartu pajungdavau ir poto nebeveikdavo laidas, pataisydavo vel pardavejas vos ne uz ta pacia kaina kaip ir naujo, ir po keliu bandymu vel tas pats... spjoviau, nusipirkau originala, dabar vargo nematau :smoke:

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
gal kas naudojat vcds 805.0 versija nes netycia sulauziau diskeli,kompas uzluzo ir likau tik su kabeliuku.pasidalinkit programa, skolingas neliksiu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Skype mane susirask, atmesiu ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2490208

kaip spėju laužtos ieškai, ne originalo? kitą kart tiksliai nurodyk ko reikia

http://www9.zippyshare.com/v/85192322/file.html
čia ta pati iš torentų
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 10, 22:48:19 sukūrė Domas »

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
pirma nuoroda,jau menesi siunciu ir nieko,antra kazko as nesuprantu,dekui vistiek.jau bajorui parasiau per skype

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
reik prisiloginti ten kad siūstų normaliai..
antroje nuorodoje viršuje dešinėj paspausk download now

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
panasu kad kazka parsisiunciau,dekui dar karta

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pirma nuoroda,jau menesi siunciu ir nieko,antra kazko as nesuprantu,dekui vistiek.jau bajorui parasiau per skype
kazin ar paraei, nes nieko panasaus skype neturiu ;)
805 versija turiu tvarkingai nulauzta ir nereikia niekuom rizikuoti, ypac virusais svetainese.

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
Darkarta dekui,viskas kaip ir veikia

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
kazin ar paraei, nes nieko panasaus skype neturiu ;)
805 versija turiu tvarkingai nulauzta ir nereikia niekuom rizikuoti, ypac virusais svetainese.
na dabar tikrai jau parasiau :-) per anksti apsidziaugiau nes po kiek laiko pradejo nerodit tiksliau neraso klaidu zodziais tik skaitmenim o vietoje zodziu raso Can't Decode, CODE File Not Loaded! gal mano parsisiusta programele bloga? nors is pradziu buvo viskas ok

Neprisijungęs global_mt

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turite veikianti nereikalinga ar parduodate koki VCDS kabeli, reikalingas butu asmeniniam naudojimui, klaidu trynimui, parametru perziurai ir pan.?  :-)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
as turiu, bet uzsiblokaves, reiketu vel pas pardavejus persilituoti, tai uz simboliskai atiduociau ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na dabar tikrai jau parasiau :-) per anksti apsidziaugiau nes po kiek laiko pradejo nerodit tiksliau neraso klaidu zodziais tik skaitmenim o vietoje zodziu raso Can't Decode, CODE File Not Loaded! gal mano parsisiusta programele bloga? nors is pradziu buvo viskas ok
tikrai man rasai? Mano skype: Bajoras2

Neprisijungęs Vyciokas80

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit papasakot kaip su VCDS patikrinti boost leak?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tikrai man rasai? Mano skype: Bajoras2
blyn,katik vel parasiau.mistika :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
As tik ryt ciupinesiu kompa, tad gal ir parasei, nematau.
Turba jau vietoje tupi, jei ryt rasiu laika viska damust ir suvarzyti, pranesiu kaip sekesi. Vdruk stebuklas bus ivykes (aa) (y)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
As tik ryt ciupinesiu kompa, tad gal ir parasei, nematau.
Turba jau vietoje tupi, jei ryt rasiu laika viska damust ir suvarzyti, pranesiu kaip sekesi. Vdruk stebuklas bus ivykes (aa) (y)
ok,as ryt tik vakare busiu namie.vaziuosiu aplankyt miesta Kaunas.o del turbos tai jei niekas nepasikeis tai siulau sukeist aktuatorius nuo gerai vaziuojancios,ten ji imanoma nuimt nuo tos reguliuojamos plokstes jos nesujudinus tada nepabega sureguliavimas,tik atsukus varztus reik nepames distanciniu storu saibu tarp aktuatoriaus ir tos plokstes.tikiuosi suprantamai parasiau

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Manau supratau apie ka kalba eina, o jei ardysiu, tikrai matant ir skaitant bus aiskiau :) (y)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 99m. su vcds prie airbag bloko prisijungia, viska rodo, klaidu ner nieko, bet iejus i bloka airbag lempute neuzsidega. Siaip ijungus degima ji trumpai uzsidega. Ar cia viskas gerai yra ? Nes siaip kiek pamenu kitoms auto iejus i sita bloka airbag ir skydeli uzsidegdavo airbag kol tam bloke per pc ziuri... Kas keisciausia kad priburta kaip ir nieko nera,nes airbagai visi 100 prc vietose (del sventos ramybes tikrinau :D)