Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 244729 kartus)

Neprisijungęs jamtas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas papasakotu kame gali buti beda?  kiek suprantu cia nemato, kad adapteris prie masinos pajungtas, nors pajungtas tikrai ir degimas ijungtas  http://img707.imageshack.us/img707/8421/0c1f.png
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 26, 15:25:15 sukūrė jamtas »

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
jamtas, susirink draiverius.  (h)

Neprisijungęs jamtas

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Kad draiveriai surasyti is mazojo cd kuri gavau su laidu. dar kas idomu, kad kartais pasijungia tarkim prie engine modulio, bet klaidas nevisada speja nuskaityti, nes atsijungineja adapteris.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal kas perdarytų kabelį nuo 908 ant 12,12 ar pan versijos?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
tikslas? :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs thoughtful

• Įrašai: 425
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, domina informacija kaip atskirti kinietišką laidą nuo originalo? Koks kainų skirtumas? Kuom skiriasi pvz forumuose parduodami vag com 12.12, 11.11 ir t.t? Gal kas trumpai galėtų apšviesti, nes šitoj srity esu žalias. Laidas bus naudojamas tik klaidoms nuskaityti, gal dar kokius parametrus pasižiūrėti, nieko įpatingo ar rimto.

As irgi kazkada galvojau originala pirktis. Bet paziurejau kaina ~1200lt tai apsigalvojau is to pinigu uzsidirbt neplanuoju, grynai sau reikia (na ir visiems pazystamiems), nusipirkau uz 160lt cia lietuvoje, dave garantija pusmeciui, naudoju jau virs metu ir jokiu bedu. Tik kad 11.11 neina ant win 8.1 64bit, tai kompe tenka specialiai win7 laikyt kartu.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 28, 09:07:36 sukūrė thoughtful »

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
man rods nelabai išeis, nes nuo 10 versijos, bent kiniečiai kitokią mikrūškę pradėjo naudot. tam kad išeitų reiktų kad kas dump'ą perdarytų :think:

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
xoom neklausei?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
xoom neklausei?

Dėkui, reiks pasidomėti.

Moralinis gal :)

Nori pasakyti, viskas ten identiška, kaip 908? Pvz mano dabartinis laidas net kai kurių klaidų nesupranta ant naujų auto.

tikslas? :think:

Naujesnė duombazė klaidų, nors gal mane klaidingai informavo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Patarkit kolegos, nuo ko pradėti. Jungiantis prie 2012m mašinos, kai kuriuose blokuose norint daryti kodavimą, parašoma, kad informacija nesaugoma ir blablabla. Čia label failų trūksta ar kas? Labelių atnaujinimas ne kartą darytas, versija laido 908

Labeliai tik packazes ir itakos neturi ;) Nezinau ka patarti... gal masina per nauja pagal adapterio versija :think: nors netikeciau tuom

Taigi, papildyta labelių duombazė ir viskas puikiausiai šiandien pasileido. :smoke:

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galėtų pasidalinti label failais?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nori pasakyti, viskas ten identiška, kaip 908? Pvz mano dabartinis laidas net kai kurių klaidų nesupranta ant naujų auto.
Na taip, jei dirbi su 1 metų senumo mašinomis, tas įtakos turės ;)
Kitavertus morališkai smagiau turėti naujausią, o tų klaidų kurių nepažįsta manau yra labai nedaug, bet kartais kaip tyčia ant jos ir užsirauni :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galėtų pasidalinti label failais?
Tai yra didžiausia vertybe, kuri net nenuperkama :goodboy:
Žinoma kalbu ne apie tuos, kur mėtosi internete ff

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Viskas aišku, tikėtis nėra ko :/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Natūriniai? :D
na jo :-]
Tokie visokie mandresni dalykai dažniausiai plinta tik apsikeitimų principu, tad jei ką turi reto ir vertingo - galime keistis :bedantis:
O šeip patarimas būtų toks: pasirašyk pats label file kurio tau reikia, arba googlink, gal rasi būtent tą, kurio pasigendi. Tada persirašysi ir turėsi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na taip, jei dirbi su 1 metų senumo mašinomis, tas įtakos turės ;)
Kitavertus morališkai smagiau turėti naujausią, o tų klaidų kurių nepažįsta manau yra labai nedaug, bet kartais kaip tyčia ant jos ir užsirauni :D

Šiuo metu pastoviai man to laido reikia ant 2012m vw, todėl ir įdomu pasidarė, kaip ten su tomis naujesnėmis versijomis. :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
su packazkem galima sakyti - ragas :goodboy:
ELSA blin ir viska perkelia i servus tad nebelieka tu visu aprasymu blokuose, zodziu negeryn :-/

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
na jo :-]
Tokie visokie mandresni dalykai dažniausiai plinta tik apsikeitimų principu, tad jei ką turi reto ir vertingo - galime keistis :bedantis:
O šeip patarimas būtų toks: pasirašyk pats label file kurio tau reikia, arba googlink, gal rasi būtent tą, kurio pasigendi. Tada persirašysi ir turėsi.

man susidarė įspūdis, kad čia tik vieniem jum kažkokia tragedija forumiečiui asmeniniam naudojimui leiblus duot, kai kuriem kitiem forumo dalyviam tokio strioko nėra ir duoda, jei tik reikia. Nors gi pas jus turbūt kažkas super unikalaus ir reto :smoke:
o pačiam pasirašyt label failą tai išvis :D jūs dar vcds žmogui pasiūlykit susikodint (!?)

tuoj prasidės dainelė apie "sunku gaut, kai kurie žmonės iš tuo duoną valgo" ir bla bla bla, reik popkornų pasiruošt :bedantis:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš juos davęs daug kam, bet nedalinu bet kam, nes ir pats sunkiai gavau, žinoma, nėra naujausioms mašinoms, nes info gauti tampa žiauriai sunku.

Label nesunkiai rašosi, tik reikia žinoti ką rašyti, pats principas ten nesunkus visai jei turi literatūrą. Kartais galima rasti vieną kitą "vertingesni" labelį per google, kartais tai pareikalauja viso laisvo vakaro, kartais valandos tad finale lieka persikopijuoti. Tad kai pasidarys žmogus pats, tada ir įvertins viską ;) Jie būtent taip ir darosi.

Man gyvenime niekas nieko veltui nedalina, o pinigų ir kitų panašių dalykų aš ir neprašau. Gal nori pats parašyti kokį šimtuką label, paskui pažiūrėsiu kaip juos dalinsi, pusę metų atsiknisęs prie jų :goodboy:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Man gyvenime niekas nieko veltui nedalina, o pinigų ir kitų panašių dalykų aš ir neprašau. Gal nori pats parašyti kokį šimtuką label, paskui pažiūrėsiu kaip juos dalinsi, pusę metų atsiknisęs prie jų :goodboy:
nesuprantu tokio pavyzdžio, tu pats šimtą leiblų esi rašęs?

Jei žmogus niekada neužsiiminėjo tokiais dalykais, neplanuoja užsiimt o ir reikia jam leiblų, tarkim, jo paties ir trijų artimųjų mašinom, iš kur jis jums paims kažką tokio ypatingo, kas sudomins jūsų personas ir pamotyvuos pasidalinti nemokamais dalykais?

Slashai, jei esui ieškai, susipaišom, duosiu aš tau leiblus, man kažkaip free resursą skriagint tai ką aš žinau (!?)