Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 244736 kartus)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
O analizuoti ką nuskaitei? :D

Neprisijungęs a6 tdi

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
ant win7 puikiai veikia kitaicu 409 adapteris su 311rus programa.internetas nieko nekenkia(kolkas). naudoju tik kelias dienas ir moku jau nuskaityti klaidas(H-). girti nereikia:goodboy:
Pas mane ir ant win8 64bit eina 409.
Papildysiu :D imant kinu gamybos laidus, tai gandu lygyje dabar geriausia 12.12 nes tas laidas nepagauna atnaujinimu ir "neuzsirakina" kaip sakykim budavo su 11.11 kad jis is oro uzsirakindavo man asmeniskai uzsirakino net ant intiko neprijungus :D Gerai kad is zmogaus patikimo emiau, tai pakeite. Tik tiek kad 12.12 bent ant win 7 labai knistis reikia kol paleidi sake :) Kalbu cia apie china laidus kur kaina 110 +- Bet cia vel kaip kam, draugas ta 11.11 antri metrai drozia niekas nei uzsirakina nieko. Tik tiek sakau gandu lygyje, kolkas visi giria 12.12
Aš irgi radau aprašyme, kad internetas nebaisus, bet kiek supratau, čia ne interface'e gudrumas, o palaužytas softas ta linkme.

Neprisijungęs Saulius18

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas kur užmatę jotubėj darbo su vagcom pradžiamokslį kokį,lietuvių ar rusų kalbomis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas kur užmatę jotubėj darbo su vagcom pradžiamokslį kokį,lietuvių ar rusų kalbomis.
https://www.google.lt/#q=vcds+instrukcija&safe=active
;)

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
esat VAG junge per androida kas :) ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Čia tik klaidų kodai, jokių pajungimų nėra.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ir ant win8 64bit eina 409.Aš irgi radau aprašyme, kad internetas nebaisus, bet kiek supratau, čia ne interface'e gudrumas, o palaužytas softas ta linkme.

kogero (+) Nes ta softa bent man paleist ant win7 pasiknist reikejo.. Beje 12.12 kinų laidas nedirba su senesnem programom, bent man, bandziau su 11.11 softu- nieko.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o kas cia ? https://play.google.com/store/apps/details?id=lyngaas.rune.vag_com_faultcodes&hl=lt
jei to uztenka "diagnostikai" tai ir adapterio nereikia :)
Klaidas nuskaityti galima ir su antroidu, tam yra universalios programeles ir bevieliai adapteriai ;)

Neprisijungęs ramzasv

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kur ieskoti bedos jeigu diagnostikos laidas nepasijunge a4 b5 1.9 tdi,pas mane masinoj viskas ok,o pas drauga bande jungti padaryt diagnostika,tai sako ta fyske nebeveikia.:( kur ieskot bedu?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na fyskeje zinoma, paskui pravodkeje ir t.t., tik neaisku ar ji is vis neveikia, ar fiksuoja itampos bedas ir nesijungia del apsaugos. Tad ir patarimai cia labai skirtingi butu ;)

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
Na fyskeje zinoma, paskui pravodkeje ir t.t., tik neaisku ar ji is vis neveikia, ar fiksuoja itampos bedas ir nesijungia del apsaugos. Tad ir patarimai cia labai skirtingi butu ;)

supratau,bandysim aiskintis.o kiek diagnostika pas jus kainuoja padaryt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
30-50Lt pagal situacija ir veiklos kiekį. Būna ir 0Lt. Visko pasitaiko, čia ir nuo žmogaus ir nuo situacijos priklauso.

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
O kur reiktu atvaziuoti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Numeris mano postų apačioje yra, geriau juo derintis, o prieš važiuojant vis tiek reiks pasiskambinti, nes ne visad sėdžiu kaip įkaltas ;)
Kaune, Jonavos g 204 - kur "GPS meistras"

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Patarkit kolegos, nuo ko pradėti. Jungiantis prie 2012m mašinos, kai kuriuose blokuose norint daryti kodavimą, parašoma, kad informacija nesaugoma ir blablabla. Čia label failų trūksta ar kas? Labelių atnaujinimas ne kartą darytas, versija laido 908

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Labeliai tik packazes ir itakos neturi ;) Nezinau ka patarti... gal masina per nauja pagal adapterio versija :think: nors netikeciau tuom

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Patarkit kolegos, nuo ko pradėti. Jungiantis prie 2012m mašinos, kai kuriuose blokuose norint daryti kodavimą, parašoma, kad informacija nesaugoma ir blablabla. Čia label failų trūksta ar kas? Labelių atnaujinimas ne kartą darytas, versija laido 908

pardziai, tuk kur labelius atsinaujini (8-)

nu paraso, kad nesaugoma, tai tipo kodint neleidzia? tavo passate (speju prie jo lendi) juk longkodingai viur berods (H-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pardziai, tuk kur labelius atsinaujini (8-)

nu paraso, kad nesaugoma, tai tipo kodint neleidzia? tavo passate (speju prie jo lendi) juk longkodingai viur berods (H-)

Labeliu kolegos duoda :D Esme, kad koduoti duoda, tik nera reiksmiu prie varneliu, t.y ant nematuskiu reikia saudyti, kol pataikai. Masina vw tiguan. Atrodo ir ex pasatui 2010m taip buvo, bet kazka buvau padares, kad veike po to. Kas idomiausia, kad pvz central electric duoda koduoti, o skydelio je ir pan. Norejau pvz nuimti dirzu indikacija, tai saudziau is eiles. Kai ka dar noriu susikoduoti, bet ten jau saudymas nepadeda :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Labeliu kolegos duoda :D Esme, kad koduoti duoda, tik nera reiksmiu prie varneliu, t.y ant nematuskiu reikia saudyti, kol pataikai. Masina vw tiguan. Atrodo ir ex pasatui 2010m taip buvo, bet kazka buvau padares, kad veike po to. Kas idomiausia, kad pvz central electric duoda koduoti, o skydelio je ir pan. Norejau pvz nuimti dirzu indikacija, tai saudziau is eiles. Kai ka dar noriu susikoduoti, bet ten jau saudymas nepadeda :D

mestelk kodus ecu kokiu kodingu rekia, paziuresiu ka turiu (H-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ten long codingai, ne tie is rankos rasomi.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Ten long codingai, ne tie is rankos rasomi.

bet tai padskakes prie  ju buna vistiek

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
bet tai padskakes prie  ju buna vistiek

Nu jo. Man varneles deti duoda, susikoduoja ir t.t, tik kad prie tu langeliu nera, kas ten per reiksme.