Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 240170 kartus)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Apie 60 usd kainuoja su 2 markėm šitas įrenginys. Lietuvoje apie 100 eurų su 2 nemokamom markėm.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Nu gal pirkot per ebay koki lsida , kad veiktu normaliai, mam ant c6 reiktu, bijau pirkt beleka

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
visos temos nenoriu versti, permeciau paieska, neradau..
Windows 10 + vag com 12.12 yra instalas. Kinietis laidas. Persirasiau win, paskui apie vag prisiminiau..

Neprisijungęs eJay

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
a4 b6 2002 metu,
galima imti bet koki laida? ar i kazka vertetu atkreipti demesi? su can be can, nelabai skiriu :D

Neprisijungęs Diagas

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
a4 b6 2002 metu,
galima imti bet koki laida? ar i kazka vertetu atkreipti demesi? su can be can, nelabai skiriu :D
Pas tave CAN'o dar nėra. O viskas priklauso kam tos diagnostikos tau reikia, tada būtų galima parekomenduoti kažką.

Neprisijungęs eJay

• Žiūrėti profilį
Na komercijos iš to nedarysiu, norisi turėti sau, klaidoms užgesinti, esant reikalui sužinoti esamas klaidas  :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
klausimas čia paprastas;
imi kiną vcds, bet negali imti su nec procu (kuris nebijo interneto), tačiau b6 ir c5 nevisur prisijungs ;) xenonai, rodos klima ar radija, ir dar kai kurios adaptacijos nepasidarys.

Neprisijungęs eJay

• Žiūrėti profilį
Dėkui už info ;)  (y)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
jo, turiu kina , kuris intiko nebijo, bet b6 b7 nesijungia prie parku, xenonu, navi...

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tam aš turiu 12.12 ir 409.1

Neprisijungęs XPS

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit vcds 15.7.1 softa. P.S Jau radau jei kam prireiks http://www.gocardiag.club/forum.php?mod=viewthread&tid=12425
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 23, 19:34:39 sukūrė XPS »

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Man ir pagelbekit. Windows 10 , 64bit, reikia 12.12 kienieciui. ar isvis win 10 nera ?

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
Man ir pagelbekit. Windows 10 , 64bit, reikia 12.12 kienieciui. ar isvis win 10 nera ?

na man ant win10 12.12 veikia gerai su tuo defaultiniu softu is cd prideto  :think:

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
As neturiu cd. Gali kur nors softa imesti?

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Jau rasiau sitoj temoj, pasikartosiu:

"Kinieciu klonai buna gaminti ant ATMEGA 162 chip'o arba ant NEC D79F8513A. Kurie ant ATMEGA 162 geriausiai dirba su visais blokais, bet kartu labiausiai pazeidziami nuo interneto, tiems ant NEC D79F8513A internetas pofig (jiems netinka standartinis chip'o flashinimas, todel Ross Tech negali ju nuzudyti  :bedantis: ), bet kazkodel nesijungia prie visu bloku.
Pats turiu viena 15.7 su ATMEGA 162 (kol kas jokiu priekaistu, viska daro), kita su NEC D79F8513A, tai sitas is praktikos mano C5 nesijungia prie bloku, kurie naudoja dual K-Line (klima, radijas, xenon ir t.t. pagal http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/applications/100a6.html), bet uztat A4 B5 visur jungiasi ir viska daro (aisku ten nera nei CAN nei dual K-line) :think: "

Tai reiškia, kad kompas negali būti prijungtas prie interneto kai naudojiesi kabeliu?

Neprisijungęs Nesako

• Įrašai: 206
    • Žiūrėti profilį
Tai reiškia, kad kompas negali būti prijungtas prie interneto kai naudojiesi kabeliu?

Kompas niekada negali būti prijungtas prie tinklo. Programinė įranga atsinaujina pagal nutylėjimą, o tada ir pats kabelis kai jį prijungti, to pasekoje dingsta licencija ir kabelis praktiškai nebenaudojamas.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Kompas niekada negali būti prijungtas prie tinklo. Programinė įranga atsinaujina pagal nutylėjimą, o tada ir pats kabelis kai jį prijungti, to pasekoje dingsta licencija ir kabelis praktiškai nebenaudojamas.
Aš tai pasidariau, kad VCDS programa nenaudotų interneto ir viskas. Pamiršau šį reikalą.

Neprisijungęs Diwasas

• Įrašai: 349
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pasidalintumet lauzta VCDS lite ar 409.1 versija?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
Kaip nusistatyti Latency timer?
pvz.: --->   http://www.ross-tech.com/vag-com/usb/FTDI-VCP-Options.png

o pas mane tokie nustatymai...nera  funkcijos "Latency timer"  :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai spėju normalios versijos kabelis, šitas taimeris yra skirtas seniesiems kurie emuliuoja serial converterį, pvz KKL 409,1

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
tai pas mane originalus laidas bet senas, dar su COM jungtim tai as ji su adapteriu is COM i USB naudoju....tai palikti viska ant high? ar nustatyti ant Low? (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Birželio 15, 11:45:12 sukūrė DOHC »

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Gal kas netycia turi senos versijos VAG-COM-704  installa?
Niekur neberandu diskelio :-{

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Labi liaudis. Kokia VCDS versija tikrai veikia ant Windows 10? Atsisiunciau is aliexpess 16.8.3 bet kazko nelabai nori draugauti su win10, nors ir parasyta, kad jokiu bedu neturi buti :-/

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Labi liaudis. Kokia VCDS versija tikrai veikia ant Windows 10? Atsisiunciau is aliexpess 16.8.3 bet kazko nelabai nori draugauti su win10, nors ir parasyta, kad jokiu bedu neturi buti :-/
Aš naudoju 12.12, tai tikrai veikia.

Išsiųsta naudojantis VTR-L29 Tapatalk 4 Lt