Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 240336 kartus)

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Hmm.. idomus pasiulymas. specialiai tai ne nes turiu masina treti metai ir anksciau jungdavausi. tai sakai nors siaip condition raso : K1 ir K2 short to ground, atjungus nuo bendros K linijos atskirai i abs bloka jungiantis pavyks su juo sukontaktuot ir nuskaityt ? jei taip, kitas klausimas dabar kazka riek googlint kad atrast ta laida kuris uz diagnostika abs bloke atsakingas :D

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Jei ne pats ABS blokas ir yra kaltininkas,tai prisijungsi,aisku degima reiks ijungt kad bloka uzmaitint.

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Kitas klausimas kokiu būdu išsiaiškinti ir atjungti tą reikiamą laidą ? :D

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Imi schema, ziuri pagal spalvas ir pin kurie laidai reikalingi.

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Įmetei tą patį linką kur aš :) šiaip nu jo stovi kaip ir pas visus passatus b5 ir a4 b5 81 kw jokio stebuklo, kaip visur.. gal aš čia įmečiau kosmosą ? :D

Neprisijungęs Andrius1989

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
11 pinas paziurek koks stovi ? :) jei gerai atsimenu pilkai juodas gal koks jis :) schemoje net toje kur pats metei jis pazenklintas kaip K line :) ar ne ?

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Ačiū, aklas biški neįskaičiau toj foto K wire :( Pas mane fiškėj jis žalias su juoda juosta, tai dabar skerdžiu fiškę ir nukerpu tą laidą paliekant galimybę atgal jį sujunt vėliau, ir bandau pasijungt atskirai š abs brakes per vcds ? :)  nelabai logiškai skamba ką [asakiau jei tas laiudas ir atsakingas už diagnostiką
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Birželio 20, 17:36:11 sukūrė Zenner »

Neprisijungęs Andrius1989

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
nu taip, kerpi laida, jungi ji i OBD adapterio 7 pina, paduodi i 16 pina adapterio +12, i 4 ir 5 pinus 0V, ir ijungi masinoje degima, o per VCDS diagnozuoji 03 ABS bloka, jei nesidiagnozuoja, jungi obd i masina ir bandai diagnozuoti likusia sistema, tarkim skydeli, Airbag, jei jie pradejo diagnozuotis, tavo ABS kaput :)

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Ačiū, bet buvo paprastesnė problema, nuėmus porankio kelmą radau du laidus nutrūkusius prie fiškės, prilitavau, pasijungia - viskas ok. klaida abs daviklio 00 285 ABS wheel sensor Front right 30-00 Open or short to plus. Tai eisiu nuiminėt ratą pažiūrėt gal koks laidas atitrūkęs irgi arba lupt laukt ir keist jei nesimatys nk..

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
O kaip manot, jei abs nesusikoduoja, ieinama i bloka, vedamas atitinkamas kodas ir vistiek neuzsisaugo informacija? gali buti ate abs blokui? nors bedos atsirado po autopiloto idejimo ir .tt. nu jau 3 elektrikai knisosi, nei vienas neisprende bedos.. jungem ir orginalu vag laida.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
jei vedate koda kurio kompas nepalaiko tai zinoma neisaugos ;)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Jei keites moduli po vairu, tuomet pries koduojant reikia logina suvest abs bloko ir tik paskui codinga, bei vairo padeties adaptacija padaryt is kart, kitaip sunkiai pavyks ka padaryt.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs TOMAZAS2009

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, naudojant vag com 12.12 kur galima rasti info per kuriuos kanalus galima tikrinti egr,turbinos darba,purkstuku kompensacijas ir kitus pagrindinius parametrus tiek dyzeliniam varikliui,tiek benzininiam.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Elsa, google.lt, forumai, patirtis ir t.t.

• Žiūrėti profilį
O gal vag com yra kokia naudojimo instrukcija,aprasymai , ?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Naudojimo žinoma yra, tačiau tai naudojimosi instrukcija, o ne "apmokysiu dirbti kaip audi centre" :)
bds.lt gal net parsisiųsti duos, lyg buvo kai pirkau iš jų originalų.
Na arba Kaune turiu spausdintą versiją

• Žiūrėti profilį
Gal galima kazkaip gauti spausdinta versija,bds.lt neradau?

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
as turiu toki .txt failiuka, apsirases trumpai pagrindines reiksmes lietuviskai, yra ir angliskai, bet pats pora ilgu vakaru knisausi, tai tik uz bonke padovanociau, o tai sirdi skauda, pats ant lekstutes negavau :D aisku ta informacija ir megejiskai ribota, nes nuo masinu daug kas skiriasi , parametrai ir t.t.

Neprisijungęs dariausaudi

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
tai telgul tau ponulis1 ir kiti uz bonka padeda kai istiks bedos su tavo audule:)))))

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
gerai, esu ne gaidys. duosiu i privata, bet ten ne stebuklas.. nemetu cia, nes cia daug tiesiog prasigooglina sita foruma , ar su 1 postu ateina klausti. forumo dalyviams negaila tikrai. juolab , kiek man padeje tie forumai, ne tik audi..

Neprisijungęs dariausaudi

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
didelis dekui ponuliui (y).