Nors auto ir tvarkinga nusipirkau, tai mano pirma Audi. Todel neviska dar isigilinau. Zodziu isigijau kabeli diagnostikai is ebay zinoma pigesni 13usd. Pasijungiu prie pc, viskas ok suskomunikuoja. Bet programa VWTOOL skaito tik variklio ir stabdziu modulius. Nei airbag nei kitu neskaito. Bandziau VCDS lite, tai ta isvis nei vieno modulio neranda.
Pasiskaiciau internete angliskai, sako kai kurie kad gali but kad kabelis netinka ir reikia to brangesnio Can-Hex. Bet skaiciau kad Can- bus prasidejo tik nuo 2005 metu lyg? Tai kaip ir turetu tas paprastas kabeliukas veikt. Tai va ir nezinau kokia pas mane ta magistrale. Ir maciau kad tas Can-Hex brangus labai kabelis. Tai koks gi pigiausias budas visgi butu nusiskaityt pilnai visus kompus pas Audi? Noreciau PDC nusiskanuot, ilgas cypimas, itariu viena sensoriu( nes silpnai ciksi labai) bet neesu tikras, o gal koks modulis.
Dar skaiciau kad jei bandai skanuot auto su tuo pigesniu kabeliu ir auto yra can bus tai skaito tik varikli, bet pas mane kazkodel skaito ir varikli ir ESP/abs sistema.
Dekingas uz bet kokias mintis.
auto audi a6 c5 2,4 2001m.
Isigyk VCDS normalu ir nebus problemu nuskaityt visiems blokams.