Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 240264 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
tai čia nebent tave gelbėja koreguoti FTDI driveriai, nes man buvo su 10 versija tas pats. su programke, kuri gali pakeisti VID&PID, supučiau teisingus duomenis pagal driverius, bet tai veikė iki pirmo VCDS prijungimo prie mašinos .
reikalas tame, kad adapteris lengvai sutaisomas. O kodel ji vel uzkerta klausimas geras, gal vcdse neatjungtas update ir pats vcds neuzkirstas ugniasienej arba ftdi driveriai 2.12

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.reddit.com/r/arduino/comments/2k0i7x/watch_that_windows_update_ftdi_drivers_are/clgviyl
čia info kas kaip, pakopijuoju
I also had this problem and thought i bricked the device.

My solution to reset the PID with windows 8.1

Download FT_Prog http://www.ftdichip.com/Support/Utilities.htm
    Download the VCP Drivers http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm
    Extract and edit the ftdibus.inf file and change all PID values from 6001 to 0000
    Activate loading of unsigned drivers (corner of the screen -> change pc settings -> Updates -> Restore Windows -> Advanced Start -> Restart now -> Troubleshoot -> Choose advanced options -> Disable driver signature enforcement
    restart
    load the modified driver in the hardware manager
    Start FT_Prog
    Scan
    Change the device descriptor to 6001
    flash

EDIT: its easier on ubuntu, check out [url]https://code.google.com/p/libcomm14cux/wiki/ModifyFTDIFirmwareWithLinux[/url] It works on my ubuntu server box. Just install the apt-get packages, make and then run it with

sudo ./ft232r_prog --new-pid 0x6001

Less than 5 minutes and you dont need to fiddle with unsigned drivers
Tačiau pirmamm komentare yra pasigninti driveriai:

Resigned drivers for Windows with zeroed out PID - [url]https://onedrive.live.com/redir?resid=86EF72597602DD78[/url]!271164&authkey=!AIWwL-755E4FbwU&ithint=file%2czip

Saves you from having to reconfigure driver signature enforcement.

Let me know if they work/don't work.

Nereiks test mode pasileidinėt, nors pas mane ir taip pastoviai ant test mode veikia, dėl ETKA programos hardlocko.
Žodžiu atsisiunčia driverius, kuriame PID_0000 pakeistas, tokiu būdu windowsai užloadins tinkamą driverį, pasijungiam adapterį, pasileidžiam FT_prog, suranda adapterį su ftdi chipu, pakeičiam į reikiamą PID, mano atvėju buvo FA24

uninstalinti driverio nereikia nes jis tiesiog reguoja į pid_0000 o normalus driveris į PID_FA24 kaip pvz, viršuj esančiame pvz yra naudojasmas PID 6001, jis mums netinka, čia arduino kompui skirtas

Prieš viską darant užblokuojam vcds per firewall, o paprastus driverius FTDI susimetanme 2.10 o ne 2.12 (nemaišyti su vcds 12.12 versija, nieko bendro)

Man skanuojant klaidas irgi meto interface errorus, tai jau laidas gatavas, ar galima su draiveriais pasizaisti?

man su rusų nelabai, o kartais nebus kad interfeisas angliškas o programa rusiška? nes taip neveikia jie.

sunku pasakyti kai taip "pusiau veikia" tai neaišku kas kaip; nemanau kad bus bėda kaip ir mum, gal tiessiog laidas pratrūkinėjęs kur, arba šaltos paikės viduj. O kai pasileidi 12.12, options ir ten test mygtukas yra, normaliai randa viską?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 17, 13:08:48 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Empirio

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Jo, su test mygtuku viskas gerai. Pas mane pacioi programoi raso, kad neuzregistruota/neaktyvuota. Nezinau kaip ja aktyvuoti, su angliska tai buvo marazmai kazkokie su test mygtuku, bet tik viena versija bandziau ir tai ant greicio.

Neprisijungęs Empirio

• Žiūrėti profilį

o kartais nebus kad interfeisas angliškas o programa rusiška? nes taip neveikia jie.

O cia placiau gal galima truputi informacijos?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
iš kur interfeisas pirktas, reikia tikslios nuorodos, jis bus pirktas kaip russiškas arba kaip angliškas.
jei angliškas, su ru softu turėtų visai neveikt, bet susidurt neteko, gal rusai ką perdarė kad visgi veiktų

dabar matau kad tavo interfeisas neaktyvuotas. jei versija 12.12 (Turi būt ant pačio adapterio parašyta) ir softas geriausia kad būtų iš cd, kurį gavai perkant interfeisą.

Neprisijungęs Empirio

• Žiūrėti profilį
Tai pirktas "is po prekystalio" is kinijos :) jo, versija adapterio 12.12. Nu bandysiu.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
bet tai kokiam www pirkta? ar pats pirkai būdamas rytuose?

Neprisijungęs Empirio

• Žiūrėti profilį
bet tai kokiam www pirkta? ar pats pirkai būdamas rytuose?
Tai pirkau is zmogaus, kuris jeis prekiauja, passat klube uzmaciau skelbima. Sake, kad EN/RU kalbos yra.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo softą naudojai ar iš interneto? geriausia kreipkis į jį ir pasakys ką naudoti, sakyk kad softas kaip neregistruotas rodomas, dėl to ribojamos funkcijos. jis žinos tikrai.

Neprisijungęs Empirio

• Žiūrėti profilį
Buvau isirases is kompakto, bet per testa nepasigavo laido, tada buvau atsisiuntes is interneto rusiska versija, bet internetas buvo isjungtas jungiant kabeli, irgi neveike, tada susisiekus su pardaveju atsiunte daug instalu su skirtingom versijom, tai ne visas isbandziau, tik rusiska, ta kuria daba naudoju ir viena angliska, bet laidas nepasijungia per testa angliskoi. Nu bandysiu kitas versijas instaliuotis.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
reikalas tame, kad adapteris lengvai sutaisomas. O kodel ji vel uzkerta klausimas geras, gal vcdse neatjungtas update ir pats vcds neuzkirstas ugniasienej arba ftdi driveriai 2.12
Aš turiu įtarimą, kad pas mane pagavo internetą stebuklingu būdu, ir numušė EEPROM, kuris savo ruoštu gadina FTDI chipą.
Prie mašinos nesijungia.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
atsargiai, nes kai jau turi 2.12 ftdi driverį, kurį trumpą laiką galėjai gaut per windows update, jis gadina ftdi chipą ir offline rėžimu, tas yra driveryje.

susimesk 2.10 ftdi driverius. nes man pvz nesugadino epromo. bet mano prietaisas 12.12 neverlock, tai sunku pasakyt kas kaip, žinau senesniems vcds'as kala visą eepromą, tai jau paprastai nepadarysi.

Neprisijungęs Empirio

• Žiūrėti profilį
Tai va, laidas veikia kolkas tik su en 12.12.0 versija (pilnai aktyvuojasi licenzija) :(

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
pirkau kinieti uz 50 lt is interneto, ten reikedavo atjungti intika, jungiant programa. nors interneto nebuvo, jis po 2-3 menesiu man vistiek prarado puse funkciju, kazka galedavai nuskaityti, bet rasydavo, not registered ...
Pirkau is passat klubo gawer man rodos nikas , 100 lt kazkas , tai veikia ir su internetu ir t.t. 12.12 versija. Nu jau pusmetis, dar gyvas (nors prie masinos jungiau gal 10 kartu tik). Tai va, rekomenduoju jei ka.

Neprisijungęs mafuzas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Sveiki esu zalias toje srityje, bet pradejau dometis. Pirmas klausimas, ar nusipirkus paprasta kinieti vga-com laida ar jis veiks su vcds programa ir ar viskas gerai bus?

Neprisijungęs mafuzas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo reik kelt bangas nepaėjus  10 min po klausimo. :D :G

veik tai veiks, bet atitinkamą versiją turėsi naudoti vistiek.

Neprisijungęs mafuzas

• Žiūrėti profilį
Koki geriuaisia imt su kokia versija ta laida, gal kas apsvies i ka reikia atsizvelgti?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
imk 12.12 ir tiek. reiks tiesiog interneto neduot tam reikalui. pats naudoju, viskas ok.

Neprisijungęs Andrius1989

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
Geriausi yra org, arba HQ klonai. siuo metu jie veikia su 14.10 arba 15.3 BETA. jei toki isigyti nera galimybes pas kinus jau atsiradineja 14.1, veikia taip pat "stabiliai" kaip ir 12.12.

Gal pas ka yra uzsilikes ORG HEX-COM+CAN laidelis? ar gal kas toki naudojate?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Originalus VCDS pas mane.
Visos versijos stabiliai dirba :-)

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį

Gal pas ka yra uzsilikes ORG HEX-COM+CAN laidelis? ar gal kas toki naudojate?

pas mane toks

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 27, 11:11:35 sukūrė DOHC »

Neprisijungęs Andrius1989

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
Originalus VCDS pas mane.
Visos versijos stabiliai dirba :-)

o pas mane HQ clone. :) katik parsisiunciau 15.3 BETA bandymamas ir rosstech. Veikia kabeliukas stabiliai po kolkas, be bug :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį