Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 245795 kartus)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
/img]

Atrodo temperatura kuro gera.

temperatura taip,ir kampas panasu geras,tik va lenteles padalos neatitinka tu parametru,kaip jas pakeisti nezinau,bandyk gal kitus variklius pasirinkt,gal kas pasimatys :think:

Neprisijungęs Majakas

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
Bandziau, vistiek nieko :think:

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
sveiki, pas mane laidas kinietis vag-com kkl su lauztu softu , interneto nebijo, veikia gerai viskas, tik nera dar "applications" funkcijos . Versija pas mane 311.2-N, ar galima upgradinti i naujesne kazkaip? speju atsisiuntus is wiki puslapio naujausia jis man uzlinktu ane?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
ne, china versijos tik tam tikram softui,

o tu tikras kad čia ne 409 kur turi?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
311 ir 409 beveik vienodos, tai veikia su abejomis ;)

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį

kazkaip dvi as isirases versijas, yra ir 409, abi veikia taip pat. Tai iseitis pirkt origanal arba kita kinieti su naujesniu softu? labai noriu rida pasitikrint  :-{  nes prie klaidu irgi neraso jos, pas kitus matau raso, tai cia irgi turbut del senos versijos...

ir dar prie to pacio norejau paklaust kodel neina man pakeist radijo kodingo?
pagal sita koduoju, taciau neisisaugo.. magas audi symphony 2+ is b7, o pas mane b6 masina.
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_Radio_Generation_II_Plus

esme kad noriu pakeist sali, nes bangas gaudo tik nelyginiais skaiciais (usa) , pas elektrika buvau, tai jis irase man euripini softa i maga, sake pasikeist kodinga ir turetu gaudyt normaliai tas bangas

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
negaliu garantuot 100% bet a6 c6 is amerikos uzteko kodinga pakeist be softo perrasymo ir daznius pradejo gaudyt normalius.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Bonannas

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

norėjau pasiklausti, kokie turi būti tvarkingų kuro purkštukų parodymai ir kokia galima jų paklaida per VCDS? Internete radau, kad 0.00 mg/str yra geras purkštukas ir galima +- 0.50 mg/str paklaida. Kitur rašė, kad galima +-1.50 mg/str paklaida. Tai kaip visgi yra? (H-)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tikrai manai kad visos masinos ir ju varikliai vienodi? :)

Bet kokiu atveju radai nesamones ;)

Neprisijungęs Bonannas

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
Tikrai manai kad visos masinos ir ju varikliai vienodi? :)

Bet kokiu atveju radai nesamones ;)

be abejo - ne. Nepaminėjau, bet ieškojau būtent sau. 1.9 85kw. BKE variklio kodas. Maniškiai rodo tokį vaizdą, dėl to ir įdomu...

Taip pat draugas žiūri sau B6 su 96kW arba 120kW/132kW tai noriu taip pat sužinoti ties kokiais parametrais purkštukai bus gyvi.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tu ziuri bendras kompensacijas, bet ne purkstuku.
Deviacijos pas tave geros, tad tiketina kad bus ir mechanine dalis nebloga, o purkstuku kompensaciju is vis tu neziuri. Jos 23 kanale, taciau kompensacijos priklausyti gali ir nuo kompresijos.
Tad esi neteisus visomis prasmemis, taciau tai nera labai blogai, nes tokia el."diagnostika" gausi totalioje daugumoje garsaus vardo servisu.
Kitavertus tu bent bandai diagnostika darytis, kiti tesugeba klaidas nuskaityti ir vadinasi diagnostikos meistrais ;)

Tavo mineti V6 tdi is vis kita kalba, neplak i kruva nes gyvenime nesusikalbesime. Purkstuku/kompresijos kompensaciju mineti 2.5tdi is vis nerodo.

Neprisijungęs instinktas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Patarkit is kur geriausia pirkti vcds kabeliuka?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs instinktas

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Uzteks man ir kinietisko o kaip su atsisiuntimu to kinietisko esi pirkes gal?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
esu, paštu siunčia, nesupratau klausimo

Neprisijungęs Giedzka

• Įrašai: 165
    • Žiūrėti profilį
O jei is org ka patartumet?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai kad iš org nėra ką rinktis, ross tech produktas, jį lietuvoj parduoda tik ribotas kiekis firmų, vieną parašiau viršuje

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Planuoju pirkt is cia http://www.vagcom.gan.lt/
Kokie atsiliepimai? Sako, kad ju kabelis nebijo interneto ir duoda 6men garantija.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Per tiek metu daug kinieciu buvo yra ir bus, ko tik apie juos nekalba... Genda vieniems labai daug, kitiems tik daug, kitas ziurek laimes kudykis, dar kitas nenaudojo ir tai sugedo.
Visi softai nulauzti "nebijo" interneto, nes programa yra apgaunama ir kreipiasi ne i gamintoja, o atgal i savo kompa, todel ir nesinaujina. Tas pats jau daroma velniai zino kiek metu, bet kaip ivykta kuriozu - taip ir ivyksta.

Gauni garantijos nors kiek - valio ir laimes kad veiktu net ir po garantijos (y)

Neprisijungęs Tirotas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Planuoju pirkt is cia http://www.vagcom.gan.lt/
Kokie atsiliepimai? Sako, kad ju kabelis nebijo interneto ir duoda 6men garantija.
3 men garantija:) Snd gavau is ju kabeli, matysim kiek temps.

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Per kokius 2metus sugadinti apie 8kabeliai, visi pirkti is kinijos arba lietuvoje tokie patys kinai. Jau beveik pasiryzes pirkt originalu is ross tech, bet vis gaila tokios investicijos, kai is to duonos nevalgau. Tai manau bandysiu is ten nusipirkt, kadangi puse metu jau neblogai :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
aš pirkau 2x 12.12, vieną damušiau, nes knisausi pusdienį su neteisinga softo versija 12.12.2
tai neaišku ar dėl 12.12.2 ar visgi internetas įkando. Šiaip pirma susiinstaliuoji softą, tada firewalle užblokuoji programą, ir tik tada jungi adapterį

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
man du supirdolino vienas zmogus,daugiau jam neskolinu,liepiau nusipirkt sau.man be problemu

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Tokie kabeliai nera skolinami,nes xz kas gali buti kieno masinoj pridirbta,ir ant durniaus jungtis kad siaip klaidas ant durniaus paziuret irgi neverta.Nes kazkam darydamas gera,po sekundes gali jau ieskot naujo drato.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Tokie kabeliai nera skolinami,nes xz kas gali buti kieno masinoj pridirbta,ir ant durniaus jungtis kad siaip klaidas ant durniaus paziuret irgi neverta.Nes kazkam darydamas gera,po sekundes gali jau ieskot naujo drato.
po antro karo pasimokiau,tiesiog jis pseudo kompiuterastas ir sugebejo supirdolint,o siaip normaliai dirbant abejoju ,kad jie pazeidziami.as prie jo masinos buvau prisijunges ir nieko.