Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 245516 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
as vargau su tais kinieciais...pora kartu pajungdavau ir poto nebeveikdavo laidas, pataisydavo vel pardavejas vos ne uz ta pacia kaina kaip ir naujo, ir po keliu bandymu vel tas pats... spjoviau, nusipirkau originala, dabar vargo nematau :smoke:
nesuprantu, kaip jums tie adapteriai taip neveikia, gal uz 20lt pirkti? as jau nzn gal kokie 5metai kaip turiu kiniska 805 ir jis man veikia su visom masinom kiek jungiausi be problemu, vienintele problema, kad kartais pradeda nerodyti klaidu aprasymo, tik koda ir can't decode, perinstaliuoji per 3 min programa ir vel viskas veikia puikiai
na dabar tikrai jau parasiau :-) per anksti apsidziaugiau nes po kiek laiko pradejo nerodit tiksliau neraso klaidu zodziais tik skaitmenim o vietoje zodziu raso Can't Decode, CODE File Not Loaded! gal mano parsisiusta programele bloga? nors is pradziu buvo viskas ok
pas mane taip pat kas kazkiek laiko taip pasidaro, kad nerodo aprasymo klaidu, perinstaliuoju programa ir vel veikia kuri laika be problemu