Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 244804 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
nu bet tai pasakyk, ką tau turi žmogus duoti, kad gautų iš jūsų label failą? jei neturi jis jokių label failų, pinigų, kaip sakėt, jum nereikia. Tai ko reikia?
Na kol kas man niekas nieko nedavė, o gavo visus label daug žmonių, tačiau pažįstamų, o nuo visų našarnikų man nepažįstamų jokia prasme - yra "saugiklis" ff Tu neprimeti kiek kartais ateina PM tokiais visokiais klausimais (z)

O kalbant apie minėtą apsikeitimo principą, na ką darysi, vieni turi vertingų dalykų ir juos keičia savo kanalais į kitus vertingus dalykus, kiti neturi... Tad neturi ką duot, nebus ką ir gauti - tokios tos pogrindžio taisyklės. Aš tame nedalyvauju, nes neturiu ką duoti tokio gero, ką gali man duoti tie... va tie kiti dėdės. Bet nesėdžiu ir neverkiu su moralizavimais (-) Pasiparini google eile valandų, pasiknisi programose ir pats susilipdai labeli, neretai nieko nerandi (H-)