Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: VAG-COM diagnostines irangos instaliavimas, naudojimas, problemos  (Skaityta 247742 kartus)

Neprisijungęs Lawrry

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Labas vakaras, ilgai ir ir gan informatyviai skaitinejau visa tai kas čia parašyta, bet šių dienų naujienu nelabai supratau ir pagal tai ko ieškojau nelabai radau.. Taigi turiu klausimą.. Planuoju pirkt pradžiai kinietiška kabelį, tik va neįsivaizduoju kokio man reiktu, gal atsirastu žmogus kuris atsakytu i mano klausimus.. Pagrinde naudojimas būtu diagnostikai, nes ką dabar naudoju tai yra tiesiog žaislas (laužta delphi), kartais ir laužta launcha, bet žiūrint pagal aprašymus vcds vistiek pranoksta mano isvardintus pagal patogumą, bei turintis informacijos gan nemazai ross teche. Tai va man kas labiausia neramina tai koki kabelį rinktis, naudočiau pagrinde jau nuo 01metų automobiliams savo reikmem, bet auto parke turiu ir 2010metų c6, noreciau ir pakoduot ką nors pasimokyt, nes ateitį vistiek šito prireiks, kadangi megstu garaže sedėt vakarais ir vis kažką veikt.. Kiek cia skaitinejau radau vis skirtingu nuomonių tai ir pasimečiau.. Tai vel grįztu prie klausimo, kokį kabelį šiuo metu atsižvelgiant į biudžeta labiausiai man apsimoketu pirkt? Ar čia mano norai prasilenkia (kodavimas ir biudzetas)? Tikiuosi pataikiau i reikiama tema ir manęs neuzbauduosit  (h) jei ne, atsiprašau.
P. S kreipiuosi dėl to, nes nesupratau kaikurių terminų ir dėl chipu, koki geriausia rinktis, kad nemetyt pinigų vėjais. Jei netycia pražioplinau tokią temą, ačiū už nukreipimą.
« Paskutinį kartą keitė: 2019 Gegužės 13, 21:03:09 sukūrė Lawrry »