Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostinio skanerio naudojimo ypatumai  (Skaityta 195742 kartus)

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
nuva prisikalbejau, vakar pabandziau pasijungt prie masinos ir vuolia - neatpazintas irenginys. Kompas prie interneto nejungiamas visai, su XP Windows.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
nu idomiai pas jus cia, as paredagavau hosts faila ir netas buna pajungtas prie loptopo, tiesiog pries ikisdamas kabeli i kompa isjungiu wireless kaskart ir jau `~2 metai naudojuosi be problemu

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
tai as irgi pries tai pora metu prasinaudojau be problemu, buvau jau pasimokes su vienu. O vat dabar paeme ir uzsilenke. Neleidzia per Mprog perrasyt eeprom, reikia arba programeri pirkt arba kita laida  :-{

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
Kokius jus cia laidus prisipirke esat? Kiek laiko jau naudoju ir pastoviai netas ijungtas (na tik host faile uzdraustas vcds update) ir jokiu bedu nera.

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
kaip tai kokius, pigiausius kiniecius :D Sutvarkiau savaji su FT Prog, PID FA20 nustaciau ir veikia vel.

Neprisijungęs _Drakaz_

• Žiūrėti profilį
Na tuomet nera ko noret kad is niekur nieko pareina jie. Jau geriau nepagailet pinigu ir pasiimt geresni klona ir nebijot kad kokia diena neveiks del neiasku ko.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Mano kaip ir ne pigiausias, apie 140 lt mokėjau ir tris metus dirbo be problemų. Orzo, gal gali išsamiau kaip susitvarkei?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
Priklauso kokio lygio problema, t.y kuri chipa reikia perrasyt. Per USB galima tik FTDI sutvarkyt. Jei Atmega cipas parejo, tai be litavimo neapsieinama + dump failo reikia.
Principas faktiskai toks pat kaip nuorodoj kur buvau imetes, tik vietoj Mprog naudojau naujesne versija, kuri vadinasi FT_Prog ir nustatymus pats suvedziau.

Jei nori ryt brukstelk i PM, galesiu per koki Teamviewer prisijungt ir paziuret kas ten darosi.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
sveiki,kur galima nusipirkt normalu vcds klona? ir kiek kainuoja mazdaug.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
sitie s.... asmeniskai isitikinau

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs _Drakaz_

• Žiūrėti profilį
Tai kad čia pardavinėjamų adapterių kokybė labai prasta...

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Sveiki diagnostikai ir pradedantieji. Norejau pasidometi, ar kas nors yra pasidare senesneje auto, kad butu galima su Vag-com perkoduoti mage. Pvz pas mane C4 ir tokios galimybes nera, todel kai noriu pasikeist mages kodinga tenka ji pajungineti prie bendradarbio C5. Galbut kas nors galetu mane pakonsultuoti, kaip galeciau pasidaryti tokia galimybe savo OOOO?
Aciu

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
as irgi nusipirkes uz 150lt laida 11.11...ir po vieno panaudojimo uzsilenke...inetas nebuvo ijungtas, bet pardavejas sako kad cia uzsilenke del ineto naudojimo tuo paciu metu su programa....sake reikia dabar perlituoti...atidaviau perlitavimui...bet jis dar sake kad reikia dar winxp perrinstaliuoti nes atseit i  windows jau tie failai yra isirase kazkokie ir kai idesiu vel naujai laida iskepta vel jis prisigaudys tu nesamoniu ir vel uzsiblokuos cia tiesa del to perrasymo win? ar jis cia skiedzia kazka...nervina tokie pardavejai....uzsiema tokiais pardavimais o uz kiekviena suda poto reikia dar moketi...o kur garantija? kodel i tai neieina garantinis? tai cia geras biznis gaunasi parduodam levus laidus o poto juos pastovei tvarkom uz papildomas kainas... :D "verslininkai..."

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kur pirkai? Aš irgi turėjau panašią bėdą, xoom tris kart perprogramavo adapterį, nes jis vis užsiblokuodavo ir išjungus internetą. Problemą išsprendžiau įrašęs virtualius windows xp (šiaip kompe windows 7)

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
Is kauniecio pirkau - www.carsobd.com , o kiek pas xoom kainuoja perprogramuoti?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Jis man tikslią kainą parašė kai nusiunčiau adapterį. Parašyk jam į skype: yah00zijo.

Neprisijungęs DOHC

• Žiūrėti profilį
na po perlitavimo jei vel uzlinks tai tada teks kreiptis pas ji...dekui uz info ;)

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu nauja vag 11.11 ir netyce pajungiau su netu ir pasidare unlicensed ar kaskas panasaus ka galeciau padaryt gal kas taisot laidus? :-{

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
Tai kaip suprantu, jei įsirašai ta programą, tai su tuo pačiu kompu nebeali prisijungt prie intiko? :O

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
ne gaunasi kai dararau diegnostika tai ismeta keles klaidas ir lentele unlicensed  ir baigesi diegnostika masinos sako kad laidas gali uzsiblokuot tai gal ce yra geniju mokanciu pataisyt zinmoma ne uz dyka

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
ne gaunasi kai dararau diegnostika tai ismeta keles klaidas ir lentele unlicensed  ir baigesi diegnostika masinos sako kad laidas gali uzsiblokuot tai gal ce yra geniju mokanciu pataisyt zinmoma ne uz dyka

Xoom, bet cia retai buna , per skype susirask tas pats vardas, Ylakiai, Lietuva.

Neprisijungęs HENR1S

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Na aš pirkau per gumtree.co.uk tai ne kartą ir tyčia ir netyčia buvau parsiuntęs atnaujinimus.. tad neleidzia naudotis... bet ištrynus ir perrasius programa ir vel viskas gerai.. jau ne pirmą kartą, internetas visuomet pajungtas kompe dazniausiai ir į mašiną nuėjus jis buna kol toliau kur nepajudu nuo namu.
Pabandykit per control panel istrinti ir is naujo rasytis programa? ar čia tikrai nuo to gali pagesti pats laidas? :V

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Man gal tris kart teko siųst xoom, kad remontuotų, su Windows 7 užsibanina tas kabelis. Įsirašiau virtualius XP, problemos neliko