Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostinio skanerio naudojimo ypatumai  (Skaityta 201779 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
zmones ziurekit, zinau, kad jums jau cia viskas senai praeita ir nusibode, bet man va bedu iskyla instalinant programine iranga kitajozui kabeliui. (311 ir 409 versijos) 311 man kaip suprantu netinka nes jame net nera "USB to Serial" draiveriu. Parsisiunciu 409 (ir cracka bet jis irgi nepadejo), ten jau yra ir USB draivai bet ju nesugeba pritaikyt sitam mano kitajoziskam kabeliui... Ikisu i USB lizda, ji PC kaip ir "mato", toliau darau viska pagal aprasyma kaip nurodo VAG'o puslapis, bet va vago direktorijoje neranda tam kabeliui draiveriu (nors ten jie tikrai yra). Ir nepagaunu kampo kame saknys....  ?!? Vakar per jau visus galvos skausmus priejau isvados, kad kabelis - kaput.... Gali taip but ? siaip savininkas sake, kad sis kabelis pritaikytas kaip ir 311 versijai bet ten su ja isvis kazkokia pieva, nes ten draiveriu nera usb kabeliui ir kai vaga pati pasileidziu ten irgi usb nerodo o jau 409 versijoje prie visu "COM" portu yra ir "USB" bet jis neveikia.....