Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostinio skanerio naudojimo ypatumai  (Skaityta 202880 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: OBD II kabelio naudojimo ypatumai
« Atsakymas #200: 2008 Lapkričio 20, 18:21:53 »
Sveiki esu pradedantis megejas kaip naudotis VAG-com programa,kuri man versija programos tiktu ir koki laida reiktu nusipirkt,naudojimui tik del saves.Mano masiniukas Audi A4 2004m. 1,9 TDI

Tavo masinoje naudojama tik CAN linija, tad irangos kurios dirba tik KKL linijomis - tai netiks. Tokiu atveju tinka tik rimtesnes irangos. Parduodamas buna:
-suprogramuotas adapteris, aisku su laidu ir jo kitame gale USB jungtis
-programa su konkrecia versija, kuri skirta TIK TAM IR NE KITAM adapteriui.

Pigios is kinu irangos turi mada ilgai netarnauti, nes adapteryje esancios "sudedamosios dalys" yra pacios pigiausios, ka jau kalbeti apie apsaugas nuo perdegimo, itampos suoliu ir t.t.t. Ta nuoroda kur dave (y) , labai saunus zmogus pardavineja irangas, nuvaziuosi pas ji, patars, pamokys, paaiskins - o be to ilgai "bludinsi i pievas" - gali pasakyti kad nuo Bajoro is Kauno skambini, pagelbes ir su kainom, duos vertyngu patarimu butent ko tau reiks, o gal ir kokia programele padovanos kuri ateity pravers ;)

Turesi klausimu - kreipkis privaciai, atsakysim.