Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1089338 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O cia uzvestai masinai meta klaida, nes matau 14,4V?
Siomka teisus del oscelografo, taciau jei tyngi tuom uzsiimti, pasikeisk davikli - jei nepades - grazinsi is anksto tai sutares.
Kaip kam patogiau.

Taip, uzvestai, tik uzkuri ir klaida jau yra.Siomka teisus del oscilografo tiems, kas uzsiima diagnostika, mano atveju investuoti virs tukstancio litu del keliu davikliu patikrinimo  (!?)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Taip, uzvestai, tik uzkuri ir klaida jau yra.Siomka teisus del oscilografo tiems, kas uzsiima diagnostika, mano atveju investuoti virs tukstancio litu del keliu davikliu patikrinimo  (!?)

Aš irgi sutinku, kam investuoti jeigu galima nemokamai pasidaryti (jeigu jau turi laptopą)...
http://www.zeitnitz.de/Christian/scope_en

MHz diapazone matuoti nemanau, kad prireiks, variklis paprasčiausiai, tiek neišsuka...

Neprisijungęs LitWis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausimeli, eidamas per kanalus patebejau jog intake air temperature sensor rodo visalik +40C, kaip zinia lauke minusas. klaidos nemeta. Kokia itaka variklio darbui turi sito daviklio duomenys? Nepatinka kaip dirba variklis, bet nezinau ar del to. Gal kas kokios patirties turi? Aciu (v) variklis AEB

Neprisijungęs vytenis10

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
sveiki :) man pastoviai dega dimerio kontroles lempute ir manau del to,kad vienos faros varikliukas parudijes.ar galima ja isvis atjungti? A4 2002m 3.0l quatro amerikonas

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
sveiki. gal kas yra susidure su tokia idomybe: pasijungiau kompa prie audi a8 2,5 tdi ir ziurejau degima ant TDIGraph.mano degimo kreive kas kokios 5 sek sokineja i virsu nuo normos iki virsutines ribos.kame gali but reikalai? klaida meta kompas kad blogas degimas (00550).masina dumija,meta servizo rezima.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
servizo rezima.

Tikriausiai, kompas apsirinka, nes servizas atrodo taip:
http://www.4kampai.lt/upload_data/big_Indu_servizas_YOKO%5Bae4d01d827%5D.jpg
o Servisas šitaip:
http://www.dyzelservisas.lt/

O jeigu rimtai, tai per ankstyvas degimas, kiek supratau. Tik neaišku kiek virš tos viršutinės ribos? Jeigu ties riba, tai dar pusė bėdos...

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
bet ar normalu kad grafikas sokineja?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
aisku.ieskosiu kas yra degimui. itariu kad dirzas gali but prasokes kai kurinejau prie dideliu salciu.
Dar vienas klausimas: ar gali but tokie pozymiai su auto kai yra sugedusi siurblio elektrine dalis?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu klausimeli, eidamas per kanalus patebejau jog intake air temperature sensor rodo visalik +40C, kaip zinia lauke minusas. klaidos nemeta. Kokia itaka variklio darbui turi sito daviklio duomenys? Nepatinka kaip dirba variklis, bet nezinau ar del to. Gal kas kokios patirties turi? Aciu (v) variklis AEB
Na va, dabar zinosi kad klaidos dar ne viskas... Klaida atsiranda jei kompas sugeba "logiskai" išanalizuoti grybaujanti davikli, tam reikia dideliu nuokrypiu, taipogi klaida atsiranda kai daviklio darbo parametrai visai islipa is numatytu gamykliniu galimu normu, arba tiesiog nebeveikia... O vat jei rodo pievas, rodo atvirkščiai - klaidos nebus... Tam ir yra darom diagnostika, o ne klaideliu nuskaitymas.
Keist davikli - tai pirmas zingsnis ir lengviausias. Jei nepades - gausi nauju namu darbu :D

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
Bajoras megstantis pastumt :D   Jo sitas tai teisybe, rytoj bandysiu susistatyt velena,velenelius ir siurbli ant mietkiu ir ziuret ar dirzas nepersoko man. Jei ne tai kazin ar negali siurblys grybaut,tiksliau jo elektrine dalis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Per tiek metų patarimų, skaitymų ir tų pačių ir ne kitokių klausimų bei diskusijų - keičiasi natūraliai ir atrašinėjimo stilius... :D

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
Suprantama.sunku su tokiais elektrikais kaip as. buciau lietuvoj tai tokius reikalus patikeciau tokiem, kurie zino tiksliai ka daro,kaip tu.bet kadangi beda apturejau siaurej,kur nera nieko,nei serviso nei meistru,tai tenka paciam kist nagus ir mokintis dirbti su vag com nuo 0.
taigi gal dar galetai patart kuriuos gyvus parametrus man pasiziureti, is kuriu galeciau sprest apie savo problemike.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Diržas peršoka kelnėse po eilės bokalų alaus :D Čia ne žiguliai kad diržai šokinėtų. Aišku iš esmės galimas atvejis, bet tada palauk - kokia tavo diržų būklė? (z) čia tikslumai eina mikronais... o tu vos ne apie 5mm kalbi? :)

Aplamai degimas gerai stovi? Atsidarei grafiką, OK, pasirinkai savo variklį pagal kodą? Variklis karštas <80C? Yra trys linijos, tarp kurių ar virš kurios plaukioja tavo degimas?

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
jo atsidarau grafika,o pagal koki koda varikli rinkt?apacioj desinem kampe kur duoda pasirinkt is eiles variklio tipu ir kubaturu?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
rinkis toki koks pas tave yra,logiska... :D

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
Buvau prie masinos ir viska atlikau is naujo,anksciau buvau ne taip sustates grafika. dabar yra taip,: mano degima rodo tarp apatines (raudonos) ir vidurines (melynos) linijos mazdaug per viduri,gal biskeli arciau melynos. (apacioj kur yra grafiko padalos, buna ant 102, o kairej pusej mazdaug -2,7).
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 28, 19:04:09 sukūrė povivilas »

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
dar pastebejau: MAF ribos yra 160-290mg/H, o pas mane 290 mg/H ir EGR ribos 40-75%, o pas mane sokineja nuo 38 iki 95.5%

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
gal bajoras ar kas nors zinantis gali ka nors pakomentuot,uzvest ant kelio ka toliau ziuret ir daryt?

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Buvau prie masinos ir viska atlikau is naujo,anksciau buvau ne taip sustates grafika. dabar yra taip,: mano degima rodo tarp apatines (raudonos) ir vidurines (melynos) linijos mazdaug per viduri,gal biskeli arciau melynos. (apacioj kur yra grafiko padalos, buna ant 102, o kairej pusej mazdaug -2,7).
Jei auto blogai kuriasi, galima truputi paankstinti degima, siaip turetu buti tarp melynos ir zalios. Jei kuriasi gerai, palik kaip yra. Idomu kaip gali rodyti -2,7 ir tilpt i remus?

dar pastebejau: MAF ribos yra 160-290mg/H, o pas mane 290 mg/H ir EGR ribos 40-75%, o pas mane sokineja nuo 38 iki 95.5%

Ar tokie duomenys po gazo pedalo paspaudimo?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 01, 16:46:09 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
Beja parasyk ka rodo 004 grupe. Ir grupeje 000 antras langelis.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 01, 16:51:02 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs miron4x4

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
ziurejau pagal tdi timing degima 2.5tdi AEL varikliui,yra du pasirinkimai 1000rmp ir 1200rpm.. pagal 1000rpm rodo labai velu,o pagal 1200rpm telpu i norma,jeigu reguliuotis degima,ka is tu dveju rinktis :)?

Neprisijungęs Hugeman

• Žiūrėti profilį
ziurejau pagal tdi timing degima 2.5tdi AEL varikliui,yra du pasirinkimai 1000rmp ir 1200rpm.. pagal 1000rpm rodo labai velu,o pagal 1200rpm telpu i norma,jeigu reguliuotis degima,ka is tu dveju rinktis :)?
Kadangi variklio darbas ijungus taiminga pakyla iki 1200rpm, tai ta ir reikia rinktis.

Neprisijungęs povivilas

• Žiūrėti profilį
siandien suziurejau dirzus, viskas gerai niekas nepersoke. rytoj nukopijuosiu 004 ir 000 grupiu parodymus.tie duomenys kur parasiau anksciau ne po pedalo paspaudimo,o dirbant auto ant laisvu,variklis pasildytas iki darbines temp. kuriasi auto prie 0 laipsniu neblogai,bet galetu but ir geriau,o kai -20 tai starteriu sukt reikia kelias minutes (pakaitinimo zvakes geros, i jas srove ateina).dar karta pasikartosiu kad dumija melsvu dumu
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 02, 09:56:25 sukūrė povivilas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
<...>pakaitinimo zvakes geros, i jas srove ateina <...>
O kaip nustatei kad jos geros?