Sveiki,Gal žinote kas moka ir gali perkoduoti (?) 2015 m. amerikono Tiguan galinius žibintus, kad posūkiai mirgėtų geltona spalva vietoj raudonos? Žibintai tokie:
kai atrakini masina ir neatidarai dureliu po kurio laiko ji uzsirakina. ar imanoma per diagnostika isjungti tai, ir kuriam bloke tai rasti? 2004 a3
Tai , kad gamyklinė taip lyg ir nedaro nedaro , pas tave nėra kartais papildomos? Šiaip 46 blokas atsakingas
na mirgsi lempute kazkokia ties priekiniu langu kur apiputimas, nzn ar pas visas ji yra. bet rakinejasi su gamykliniu rakteliu ir kazkokios sirenos nesu girdejas kad suveiktu kada. nebent islauzus bet atrakinus ir net atidarius duris uzsirakina pati. baisu rakteli kada palikti kad nelikciau rukyti lauke. klaidu jokiu nerandu kad butu koks mikrikas sugedes. na bandysiu ieskoti tam kanale gal rasiu ka nors(H-) beje mano b5 irgi uzsirakina pati jei duru neatidarai:) dekui
kad visos audi kiek turejau taip darydavo b5 b7 8p d2
Atidarius duris negali niekaip užsirakinti, turi spynoje gedimą
man ar atidarai ar neatidarai vistiek uzsirakina ir su visom durim ir bagazine . todel galvoju gal eina isjungti sita dalyka. bandysiu dar laida pajunges ieskot
Tai čia gerai yra viskas. Kodėl nori atjungti?
na nera gerai nes atrakinus ir pamirsus raktelius pasidejus kur nors masinon ji uzsirakins. ir stovi lauke as galvojau gal koks mikrikas duru spyneles neveikia bet kad klaidu nerodo jokiu. o ir su abiem durim ir bqgazine tas pats.
Tai jei atrakinsi ir atidarysi duris, pasidėsi raktelį, tai durys nebeužsirankins po 30sek
pas mane uzsirakina vistiek gali darinet duris bagazine. kol nepasuki ant degimo tol uzsirakineja
Pradėjo aurimazsz Elektros skyrius
Pradėjo Raimis Elektros skyrius
Pradėjo zygism B5