Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1048381 kartus)

Neprisijungęs saulyys

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.gal biski ir ne į temą bet panašiai. Iškilo problema su skoda yeti 2.0 tdi cr 81 kW. Kartais lengvai kuriasi kartais sunkiau o kartais išvis nesikuria.vagcom rodo klaida p2632 relay for fuel pump 2 (j49). Relės vietom keičiau, siurblių kas bake dirba gražiai, po kapotų dar vienas elektrinis irgi dirba (betturi kažkokių pašalinių garsų) kol masina užvesta nieko nesijaucia, tik kartais apsukas laiko 1000, nz ar tai susiję. Gal kas turit kokiu minčių ar esat susidūrė su kažkuo panašaus?

Neprisijungęs Andzej

• Įrašai: 260
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Gal žinote kas moka ir gali perkoduoti (?) 2015 m. amerikono Tiguan galinius žibintus, kad posūkiai mirgėtų geltona spalva vietoj raudonos? Žibintai tokie:

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Jei gerai pamenu neužtenka sukoduot, skiriasi ir kontaktai žibintų fiškėje.

Neprisijungęs Darijus-spb

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
Ten gali buti uzdetas raudonas filtras, kuri reikia islupti. Ir pakeisti lempute i oranzine. Tada perkoduoti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neprisijungęs daivecka

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Jeigu nori geltonos spalvos rauduonuose žibintuose turi būti žalia lemputė .

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
Gal žinote kas moka ir gali perkoduoti (?) 2015 m. amerikono Tiguan galinius žibintus, kad posūkiai mirgėtų geltona spalva vietoj raudonos? Žibintai tokie:

Ką tu šitiems slovikams nori perkoduoti? Dedu Eu žibintus ir tada kelias varneles nuimi, o su šitais nėra ką koduoti ten

Neprisijungęs Andzej

• Įrašai: 260
    • Žiūrėti profilį
Apačioje yra geltona juostelė, foto matosi, joje matosi lemputės. Noriu nepermetant žibinto padaryti, kad ta geltona juostelė pradėtų veikti. Ieškau žinančių žmonių, mokėsiu už paslaugą pinigus, ačiū už rekomendacijas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai kas tau dabar mirksi? Stopas?

Neprisijungęs Kablys

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
kai atrakini masina ir neatidarai dureliu po kurio laiko ji uzsirakina. ar imanoma per diagnostika isjungti tai, ir kuriam bloke tai rasti? 2004 a3

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
kai atrakini masina ir neatidarai dureliu po kurio laiko ji uzsirakina. ar imanoma per diagnostika isjungti tai, ir kuriam bloke tai rasti? 2004 a3

Tai , kad gamyklinė taip lyg ir nedaro nedaro  :think: , pas tave nėra kartais papildomos? Šiaip 46 blokas atsakingas

Neprisijungęs Kablys

• Žiūrėti profilį
Tai , kad gamyklinė taip lyg ir nedaro nedaro  :think: , pas tave nėra kartais papildomos? Šiaip 46 blokas atsakingas
na mirgsi lempute kazkokia ties priekiniu langu kur apiputimas, nzn ar pas visas ji yra. bet rakinejasi su gamykliniu rakteliu ir kazkokios sirenos nesu girdejas kad suveiktu kada. nebent islauzus :D bet atrakinus ir net atidarius duris uzsirakina pati. baisu rakteli kada palikti kad nelikciau rukyti lauke. klaidu jokiu nerandu kad butu koks mikrikas sugedes. na bandysiu ieskoti tam kanale gal rasiu ka nors(H-) beje mano b5 irgi uzsirakina pati jei duru neatidarai:) dekui

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
kad visos audi kiek turejau taip darydavo :think: b5 b7 8p d2

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2470
    • Žiūrėti profilį
B6 irgi. Neatidarai dureliu po atrakinimo, uzsirakina pati.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na mirgsi lempute kazkokia ties priekiniu langu kur apiputimas, nzn ar pas visas ji yra. bet rakinejasi su gamykliniu rakteliu ir kazkokios sirenos nesu girdejas kad suveiktu kada. nebent islauzus :D bet atrakinus ir net atidarius duris uzsirakina pati. baisu rakteli kada palikti kad nelikciau rukyti lauke. klaidu jokiu nerandu kad butu koks mikrikas sugedes. na bandysiu ieskoti tam kanale gal rasiu ka nors(H-) beje mano b5 irgi uzsirakina pati jei duru neatidarai:) dekui

Atidarius duris negali niekaip užsirakinti, turi spynoje gedimą

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad visos audi kiek turejau taip darydavo :think: b5 b7 8p d2

Nu gal, rytoj pabandysiu :-)

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
Lygtais 30s, jei neatidarai ir užsilockina. Bet čia default dalykas...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Atidarius duris negali niekaip užsirakinti, turi spynoje gedimą

Čia kalba eina, kai neatidarai durelių ;)

Neprisijungęs Kablys

• Žiūrėti profilį
man ar atidarai ar neatidarai vistiek uzsirakina ir su visom durim ir bagazine . todel galvoju gal eina isjungti sita dalyka. bandysiu dar laida pajunges ieskot :D

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
man ar atidarai ar neatidarai vistiek uzsirakina ir su visom durim ir bagazine . todel galvoju gal eina isjungti sita dalyka. bandysiu dar laida pajunges ieskot :D

Tai čia gerai yra viskas. Kodėl nori atjungti?  (aa)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
Tai negerai jei atrakini, atidarai duris ir po to užsirakina. Užsirakint turi tik tuomet, kai neatidarai.  :)

Neprisijungęs Kablys

• Žiūrėti profilį
Tai čia gerai yra viskas. Kodėl nori atjungti?  (aa)
na nera gerai nes atrakinus ir pamirsus raktelius pasidejus kur nors masinon ji uzsirakins. ir stovi lauke :D  as galvojau gal koks mikrikas duru spyneles neveikia bet kad klaidu nerodo jokiu. o ir su abiem durim ir bqgazine tas pats.

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
na nera gerai nes atrakinus ir pamirsus raktelius pasidejus kur nors masinon ji uzsirakins. ir stovi lauke :D  as galvojau gal koks mikrikas duru spyneles neveikia bet kad klaidu nerodo jokiu. o ir su abiem durim ir bqgazine tas pats.

Tai jei atrakinsi ir atidarysi duris, pasidėsi raktelį, tai durys nebeužsirankins po 30sek

Neprisijungęs Kablys

• Žiūrėti profilį
Tai jei atrakinsi ir atidarysi duris, pasidėsi raktelį, tai durys nebeužsirankins po 30sek
pas mane uzsirakina vistiek gali darinet duris bagazine. kol nepasuki ant degimo tol uzsirakineja :V

Neprisijungęs fakitol

• Žiūrėti profilį
pas mane uzsirakina vistiek gali darinet duris bagazine. kol nepasuki ant degimo tol uzsirakineja :V

Hmz, tai čia jau bėdelė yra...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Tai tu gal jau apsispręsk, kaip visgi yra ten pas tave...