Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1081072 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sveiki, pradejo paktronikai durniuot a4 b6, ijungus atbulini ilgas signalas pasigirsta, klaida sedi bloke kur foto, klausimas kuri davikli reikia keist? pati desiniausia keleivio puseje? (H-)

Taip

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
nu ka, 5dienis 13ta :D su mano audzi bedos nesibaigia.. turbina restoruota 200km atlaike... speju, kad turbina, nes duodant gazo iki ~2.5 rpm, oro traukimo garsas, tarsi su sportiniu filtru ir atleidus gaziuka, tarska barska metalo garsas..
ant laisvu dirba graziai, jokiu pasaliniu garsu. kas neramina, kad rodos per glusa maciau kibirksciu , pavadinkim, biski pasipyle, nors katalikai ir dpf dar vietoje . WTF?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
nu ka, 5dienis 13ta :D su mano audzi bedos nesibaigia.. turbina restoruota 200km atlaike... speju, kad turbina, nes duodant gazo iki ~2.5 rpm, oro traukimo garsas, tarsi su sportiniu filtru ir atleidus gaziuka, tarska barska metalo garsas..
ant laisvu dirba graziai, jokiu pasaliniu garsu. kas neramina, kad rodos per glusa maciau kibirksciu , pavadinkim, biski pasipyle, nors katalikai ir dpf dar vietoje . WTF?

Apdrausk kasko ir padek man atrodo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Apdrausk kasko ir padek man atrodo

Neklaidink žmogaus, prieš padegant apmyžt reikia, kitaip kasko negalioja :bedantis:

Ponuli, čia ne bėdos, o eiliniai remontai, dauguma su tuo sueina, tik ne visi pasakoja. Paskaityk Domo garažą, o ten tai ff

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
bet tai ziaurus jus vyrai  :smoke:
istraukiau turba vakar, asele soka breika po visa turbina, sparniukai nenulakste, tai gal i motora siuklsiu metalo nepritrauke. tepaliuko ir dar dar tik pribege... vienu zodziu vesiu restoruoti ir su garantija pardavinesiu as ja, o sau ciuju devetos ieskosiu..

Neprisijungęs VytenisK

• Įrašai: 310
    • Žiūrėti profilį
bet tai ziaurus jus vyrai  :smoke:
istraukiau turba vakar, asele soka breika po visa turbina, sparniukai nenulakste, tai gal i motora siuklsiu metalo nepritrauke. tepaliuko ir dar dar tik pribege... vienu zodziu vesiu restoruoti ir su garantija pardavinesiu as ja, o sau ciuju devetos ieskosiu..
Šūdą parduosi kitiems? Tikras lietuvis, tvaju mat. Tokiem į snukį maža duot. :) tik nesupyk, asmeninė mano nuomonė tokia, kad jei parduodi, tai be paslėptų defektų ir kitokių nesąmonių.

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Koks sudas, jei restauruota ir dar garantija?

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Koks sudas, jei restauruota ir dar garantija?
Toks, kad jis rašė, kad ją jau restauravo ir po 200KM sulūžo vėl.

Neprisijungęs Mantas1227

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Gal ir su dėvėta tas pats bus. Ta ašelė laikos ant tepalo slėgio. Gal tiesiog tepalo vamzdukas pasikišęs ir nesukelia slėgio aplink ašį ir dėl to dyla taip greit. Dėl ko pirmą kart restauruota, kas pakeista?

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Pirma karta restoruota, nes pabire viskas ten motore buvo. Nepanasu, kad turbinos iskeltos bedos tai sukele.
VytenisK neprakaituok :) Pardavinesiu su metu garantija, gal pirma karta blogai surestoravo, zmogiskas faktorius egzistuoja gi. Kitas geriau tures metus garantija, nei is sroto pirks ir kuri gali pabirti per menesi.. tik man tie restoruotojai didelio ispudzio ,graziai pavadinkim, nepaliko. Bet jei negausiu padorios  turbo, teks ir vel sita grusti..

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Vyručiai, kokie klausimai gvildenami šioje temoje?  :P

Neprisijungęs T-Spark

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
Zodziu negaliu pririst pultelio C5,darau viska pagal instrukcijas 35,adaptation ir t.t,spaudziam test,tada spaudziu pulteli bet nereaguoja,baterijos pakeistos i 2032,gal netokios priklauso,idejau kokios buvo pries tai.Gal ka patarsit..

Neprisijungęs VytenisK

• Žiūrėti profilį
Zodziu negaliu pririst pultelio C5,darau viska pagal instrukcijas 35,adaptation ir t.t,spaudziam test,tada spaudziu pulteli bet nereaguoja,baterijos pakeistos i 2032,gal netokios priklauso,idejau kokios buvo pries tai.Gal ka patarsit..
Sugedusi pultelio elektronika tikriausiai.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Dar vyrai.
Dyzeliui, kas galetu buti atsakingas uz gazo "persilaikyma"? Kai nori permesti begi, ismynus sankaba, dar apsukos biski net pakyla ir uzsilaiko ilgiau nei as manau turetu. Oro sklende? degimo kampas?  (H-)

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Dar vyrai.
Dyzeliui, kas galetu buti atsakingas uz gazo "persilaikyma"? Kai nori permesti begi, ismynus sankaba, dar apsukos biski net pakyla ir uzsilaiko ilgiau nei as manau turetu. Oro sklende? degimo kampas?  (H-)
Sankabos varlyte(virs pedalo) gali itakoti aprasytus simptomus. :)

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
kaip tik keista jinai i nauja kazkokia pagal fedes serviso koda.. traska idomiai ir neveikia autopilotas.. reiks perziureti kas kaip ten, nes tvarke kol manes nebuvo ir nelindau ten..

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
nesiseka su parktronikais a4 b6 :V pakeiciau viena, kur mete klaida anksciau, dabar iskarto vel pradejo kito klaida mesti ff cia jau gal jiem visiem galas atejo, gal iskarto 3 likusius pirkt ir keist, kad nenuiminet buferio  dar 3 kartus  :-{

Neprisijungęs Audzi

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal ne i tema turiu beda su audi a8 2.5tdi 98m 110kw.
žodžiu taip po nakties užkurus pradėjus važiuot pavaras sumeto gerai sustojus prieš sankryža jau nevažiuoja užgesini užkuri ir vel gerai ir tai kokius 3-5kartus paskui visa diena viskas gerai,kartais pasitaiko važiuojant imuša į avarini režimą bet vėl perkurus ir vėl gerai.
Gal kas buvo susidurė su tokiu atveju.
Klaidas tokias radau.

Neprisijungęs Audzi

• Žiūrėti profilį
dar pora foto gal kam panaši bėda buvo.

Neprisijungęs Audzi

• Žiūrėti profilį
Gal žinot rimta meistra  kuris sutvarkyt gali,dekui už info.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Masinoje yra parkai OEM pagal VIN. gale kai ardziau bamperi, buvo tas ir modulis. Kaip per  vcds paziureti, mato ta moduli? Nelabai randu, kur parkus tikrinti. Nes nera jokio PYP, nei ilgo, nei trumpo ir t.t. Lyg nebutu parku. Pilna skana darant masinos, nerodo, jokiu parku, ar modulio klaidu. A4 B7 2006

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Masinoje yra parkai OEM pagal VIN. gale kai ardziau bamperi, buvo tas ir modulis. Kaip per  vcds paziureti, mato ta moduli? Nelabai randu, kur parkus tikrinti. Nes nera jokio PYP, nei ilgo, nei trumpo ir t.t. Lyg nebutu parku. Pilna skana darant masinos, nerodo, jokiu parku, ar modulio klaidu. A4 B7 2006

Park assist vadinasi, atrodo 76 blokas būna dažniausiai

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
O jei tokio bloko isvis nerodo? Einu i modulius ir virsuje kur pirmas langas COMMON, as tik ten ziuriu. Jei virsuje pasirenktu ELEKTRONICS, ten rodo,  bet neieina i bloka. nu reiks dar paziureti. blin gal fyske pamirsau ikisti kokia i ta moduli  :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O jei tokio bloko isvis nerodo? Einu i modulius ir virsuje kur pirmas langas COMMON, as tik ten ziuriu. Jei virsuje pasirenktu ELEKTRONICS, ten rodo,  bet neieina i bloka. nu reiks dar paziureti. blin gal fyske pamirsau ikisti kokia i ta moduli  :think:

Jei į bloką neįeini, tai arba maitinimo nėra, arba blokas miręs.

Neprisijungęs mediovas

• Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
Jei į bloką neįeini, tai arba maitinimo nėra, arba blokas miręs.
Arba diagnostikos kabelis blogas. Maniskis 12.12 tai taipogi nesijunge prie parktroniko, radijos ir kitu bloku kurie ant k-linijos dar kabo. Pabandziau su senu 409 tai be problemu.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Vasario 18, 19:42:10 sukūrė mediovas »