Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1079755 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Na viskas atrodo idealiai, todel ir kyla klausimas. Ka dabar daryt, rinkt viska atgal, det sena moduli, ir nauja pirkta grazinti? Ieskant tinkancio b6-tai?

Sent from my HTC One using Tapatalk

O tai ar yra kitokių variantų? Gali dar dėti ir B7

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį
Supratau, renku atgal.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Wtf? Ir pajungta i masina ir degimas on..

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  c6 3.0tdi si klaida neisitrina atsinaujina klaidu ieskyklej  nerandu kas cia per beda ji sedi abs bloke?
01310 - Level Control System Control Module (J197)
            004 - No Signal/Communication

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  c6 3.0tdi si klaida neisitrina atsinaujina klaidu ieskyklej  nerandu kas cia per beda ji sedi abs bloke?
01310 - Level Control System Control Module (J197)
            004 - No Signal/Communication

O ka rodo 34 blokas?

Neprisijungęs wilmiz

• Įrašai: 599
    • Žiūrėti profilį
O ka rodo 34 blokas?
34 langely ta prasme? (H-) pirma kart ciupinejau tokia masina tai nezinau, praskanavau i tiek  reiks paziuret kaip sakai :-]

Neprisijungęs Graxiuz

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
A4b6 isidejau autopilota, pasikeiciau moduli (pagal koda nuo q7) kad palaikytu ji, ir prasidejo. Uzsidege sauktukas, abs, esp, negaliu prisijungti peie steering wheel, raso no response from controller, neveikia posukiai, valytuvai, kas cia negerai? Fiskes sujungiau visas atgal i vieta, ar jis tiesiog nepripazysta modulio nuo q7?

Tik ant eterio ir dirba tas motoras, tikrinsiu siandien vel viska is eiles ar iki purkstuku ateina kuras ir visa kita. Degimo kampo mano vagas nerodo kaip suprantu turi but uzkurtas motoras tad pareguliuot kazka nelabai turiu su kuo viskas kas stovi tai pagal mietkas.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai gal vairo elektronikos kodingą neteisingas, vairo kampo adaptacija pabėgusi.... Ar visai blokas netinka taviškei.
Cia man?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
A4b6 isidejau autopilota, pasikeiciau moduli (pagal koda nuo q7) kad palaikytu ji, ir prasidejo. Uzsidege sauktukas, abs, esp, negaliu prisijungti peie steering wheel, raso no response from controller, neveikia posukiai, valytuvai, kas cia negerai? Fiskes sujungiau visas atgal i vieta, ar jis tiesiog nepripazysta modulio nuo q7?

Tai gal vairo elektronikos kodingą neteisingas, vairo kampo adaptacija pabėgusi.... Ar visai blokas netinka taviškei.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai netiko, susidejau atgal viska, bet vistiek abs neveikia, reikes kazkaip bandyti priristi atgal, tik nezinia ar pavyks.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kaip bebutu keista, sukoduoti pavyko (tikrai gerai, be klaidu), bet meta klaida vistiek, kad blogai sukoduota, mato ir tiek kiek vairas pasisukes, viskas ciki piki, bet kodel jis vistiek savo, nesuprantu, gal kas is protingesniu tam reikale papasakos, kas cia dar jam negerai, kad kaprizus rodo? Banziau full scan daryt, bet naudbukas issikrove :|

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kaip bebutu keista, sukoduoti pavyko (tikrai gerai, be klaidu), bet meta klaida vistiek, kad blogai sukoduota, mato ir tiek kiek vairas pasisukes, viskas ciki piki, bet kodel jis vistiek savo, nesuprantu, gal kas is protingesniu tam reikale papasakos, kas cia dar jam negerai, kad kaprizus rodo? Banziau full scan daryt, bet naudbukas issikrove :|

Šitas padės teisingai sukoduoti ;) 

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pagal ji ir dariau, susiradau visus tuos, kokie stabdziai, sureguliavau stering wheel sensor, bet vistiek meta kad blogai sukoduota..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pagal ji ir dariau, susiradau visus tuos, kokie stabdziai, sureguliavau stering wheel sensor, bet vistiek meta kad blogai sukoduota..

Pabandyk nurodyti kitokius stabdzius, gal pakeistas abs blokas , todėl neatitinka

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na bandysiu per visus stabdzius eiti tada. T.y. kaip suprantu, login ir coding turi but tokie patys, taip?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį

jei 1.8t ir multitronic codingas netinka pagal sablona,suflerio lenteles apacioje yra paaiskinimas

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
2.4 paprastas automatataa.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk nurodyti kitokius stabdzius, gal pakeistas abs blokas , todėl neatitinka
Bandau keisti kitus stabdzius, tai priema tik 09397 LT1 (kokie ir yra mano) ir 09497 - PR-1LX bandant kitus vesti i logina, iskart uzluzta abs blokas ir ismeta no response from controler, taipogi negaliu prisijungti prie engine, tik prisijungia, keleta sekundziu ir ismeta no response from controler, kartais veikia, kol nenusoaudi kokios nors funkcijos, ovz foult codes, tik uzmygus, nuluzta vel.

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
man ir abs neveike po autopiloto idejimo. ilgai vargau.. dare elektrikas ir su orginaliu laidu, tas pats sh. kol viena diena dar karta pabandziau viska step by step ir suveike. stabdzio pedalas sutraskejo (abs) ir tada prisiriso. o dejau atgal ir sena moduli ir keiciau zieda ir t.t. vistiek neidavo atgal abs priristi, net jau kita abs norejau pirkti ir bandyti ristis..
sita darai?
1. 16 column  >  Adaptation
Channel 081: Vehicle Data Learning
To start the process for vehicle data (VIN) learning, enter/save 00111 as new value.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jau viskas gerai, kai risau abs, dariau automatic transmision, reikejo daryt multitronic, ir prisiriso, tada susikodavo, dingo sauktukas, bet liko abs ir esp, o siandien savaime uzgeso ir fsio, viskas veikia, aleliuja! :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na jau viskas gerai, kai risau abs, dariau automatic transmision, reikejo daryt multitronic, ir prisiriso, tada susikodavo, dingo sauktukas, bet liko abs ir esp, o siandien savaime uzgeso ir fsio, viskas veikia, aleliuja! :)

Čia ir kitiems pravers šita info, padarius adaptacias skydelyje perspejimas neužgesta , reikia truputi pravažiuoti.

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Čia ir kitiems pravers šita info, padarius adaptacias skydelyje perspejimas neužgesta , reikia truputi pravažiuoti.
Na sauktukas tai iskart uzgeso, o abs su esp gal 3-4 dienas sviete, ir siandien bam, uzgeso savaime. Gal koks daviklis per situos lietus grybauvo, nes lietui atsiradus, pas man beveik iskart esp uzsidega. Reiktu tena pakurt normalia, atskira, kaip programuot, nes visur kur nepaziuri, balaganas per 20 puslapiu, is kuriu tik 3-5 reikalingi visai info. P.s. vistiek aciu uz pagalba! Be jusu buti teke elektrikui palikti apvalia sumele, uz toki menknieki.

Neprisijungęs Rainoldas

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal galit kas pagelbeti  :think:  nes pirma masina tokia o dar anglu kalba man nezinoma  :-{  pirmam ir antram paveiksliuke kelis kartus buvo pasikartoje klaidos o paskutiniam tai pastoviai-tai kiek pasidomejau susije su parkingu bloku ar su paciais parkingais blogai? parkingu bloka keist?Ar parkingas man neveikia,su pirstais tikrinau tai desinej pusej kartais suveikia kartais ne  :E

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pradžiai,anksčiau jie veikė ar ne? Nedirba po atnaujinimo?

Neprisijungęs Rainoldas

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Pradžiai,anksčiau jie veikė ar ne? Nedirba po atnaujinimo?
Pries atnaujinima irgi mete klaida parkingu pastoviai. O kitu dvieju dar nezibau.tik pirma diena po atnaujinimo.