mano supratimu tai tikrai didelis nuokrypis. kadaise pd tdi radom sulūžusią galvutę virš purškalo spyruoklės, ten nuokrypis buvo 60 ar tai -60 tai variklis ant laisvų jau blogai dirbo.bet iš manęs ne koks dyzelistas
ne, neradom, bet karterio ir nenuiminėjom, klientui reikėjo pigiai.
Sveiki, susiduriau su sia problema auto audi a4 1.9 81kw, del ko turbina issijungia ties 2.7krpm o isijungia poto tie 3.2krpm., limp mode nemeta, klaida meta tokia : 00519 - Intake Manifold Pressure Sensor (G71) Short to Plus - Intermittentlogas: https://www.dropbox.com/s/654pjxkbisa33fx/LOG-01-003-008-011.CSV?dl=0
Sveiki Gal galit kas zvilgtelt i mano masinos klaidu loga ir paaiskint metamas klaidas?Noreciau viska susitvarkyt:)
01331 - Door Control Module; Driver Side (J386) 80-00 - Single-Wire Operation01332 - Door Control Module; Passenger Side (J387) 80-00 - Single-Wire Operation
Kodas: [Pasirinkti]01331 - Door Control Module; Driver Side (J386) 80-00 - Single-Wire Operation01332 - Door Control Module; Passenger Side (J387) 80-00 - Single-Wire OperationDel situ tai pasizek laidus ties tom vietom kur duru vyriai. Greiciausia bus nusilankste
Labas kolegos. Kas pades išspres key low signal beda a8 d2, tam džekiaustlitras. Grandinejgiki antenos 23.2 varža, nuo antenos iki pinu dezes viduj grandine yra. Seniau rakteli paklibindavau pasitaisydavo.. O dabar žopa
Ok, bet kas susije su durimis viskas lyg ir veikia:)Gal turit ka pasakyti del 00470 kodo? Ji net keliuose blokuose parodo:think:
Bandyk apziureti laidus prie komforto bloko (lyg po vairuotojo kojom jis). Gali buti, kad kazkuris CAN laidas bus pazeistas, nes visi moduliai meta klaida del jo. Man panasi situacija buvo su klima, tik kad buvo abu CAN laidai nutraukti, tai irgi visi moduliai mete klaidas.
Ikeliau nuoroda:http://www.audizine.com/forum/showthread.php/306766-b7-key-fob-loving-for-the-02sCia sitas kur po vairuotojo dugno medziaga? bus reikalu kol dasikasiu :-D
Pradėjo aurimazsz Elektros skyrius
Pradėjo Raimis Elektros skyrius
Pradėjo zygism B5