Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1048790 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, atsirado draugui tokia beda, nusipirko a4 b6 1.9tdi 2003m. ir negalima prisijungti prie auto. Port status ok, k1 ir k2 ok, CAN is dalies prisijunges. Tik nueini i engine, abs ar dar i koki bloka ir neleidzia prisijungti. Ismeta lentele no responce from controler. Auto vaziuoja gerai, bet labai noriu issiaiskint kodel taip yra. Skaiciau, kad gali buti pats kompas is dalies parejas? Ar laidai gali buti?  Dar bandziau su vag 12.12 ir su kkl su abejais tas pats.

Tam yra http://www.audiklubas.com/forumas/kompiuterine-elektronikos-diagnostika/vag-com-diagnostines-irangos-instaliavimas-naudojimas-problemos/450/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
KKL yra senas duomenu perdavimo tipas, tad nelabai supratau...
Arba jusu kiniskas adapteris nesugeba prisijungti, arba diagnostine linija bloga, arba kompo kontroleris neatsako.

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
Bet mano b6 tas kll purto dar geriau nei tas 12 :) pvz prie xenon bloko galiu tik su kll prisijungt. O kaip suprantu maitinimas ateina jei k1 ir k2 ok? Kaip ta kontroleri patikrint galima?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dievuliau, KKL yra duomenu perdavimo tipas naudotas senesnese masinose, paskui pereita prie CAN duomenu perdavimo standarto. Net nesugalvoju koki tau pavyzdi duoti, kad suprastum :D is dalies galima vadinti "KKL - duomenu perdavimo protokolas" Tai ka tu su protokolu tikrini? :D

o uz vcds nepurtys niekas geriau, nebent naudojimosi patirties trukumas.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 21, 10:22:39 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs aurimas1992

• Įrašai: 207
    • Žiūrėti profilį
Dievuliau, KKL yra duomenu perdavimo tipas naudotas senesnese masinose, paskui pereita prie CAN duomenu perdavimo standarto. Net nesugalvoju koki tau pavyzdi duoti, kad suprastum :D is dalies galima vadinti "KKL - duomenu perdavimo protokolas" Tai ka tu su protokolu tikrini? :D

o uz vcds nepurtys niekas geriau, nebent naudojimosi patirties trukumas.
Ross buvau rades, kad tas kll tinka iki b6. Na as pagrinde gyvus parametrus tik ziurejau su juo ir adaptacijas meginau. (as apie melyna laida ir 311 programa) bet tai neesme. Dabar idomu kaip issprest sia neprisijngimo beda? Kazkaip galima patikrinti ta kontroleri ar ne?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ilgai dar šiukšlinsit  :E

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ilgai dar šiukšlinsit  :E
nepyk tata :H
As out, kai zmogus perskaitys kelis kartus kas sakyta, supras pats :D

Neprisijungęs krekas

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
labai prasta trauka po ilgojo savaitgalio pasidare masinai bestovint :D nuo ketvirtadienio stovejo antradieni vaziuoti ryte o traukos nerasta :D pabandziau logus padaryti lyg tie kanalai gal kas pakomentuoti gali? :) 1.9tdi 81kw AFN
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 22, 16:11:22 sukūrė krekas »

Neprisijungęs edukaz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
turiu bėdą su Audi A6 99m. 2.5tdi 110kw automatas. Nėra traukos, pagrinde pajudant iš vietos ar kada reiktų staigiai įgauti pagreitį. Tikrinant auto variklio klaidas su vag-com nėra. Pridedu auto grafikus bei log.csv failus.

Ačiū už Jūsų laiką ir pagalbą.

Neprisijungęs bastersas66

• Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pasakys kur per vcds 12.12 ieskot kaip patikrint as veikia lempu apiplovimas.per 09 kanala adaptacijou ziurejau nera

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Šią funkciją atlieka rankenėlė, o ne joks blokas, paspausk lango plovimą ilgiau ir turi lempų apiplovimas suveikti...

• Žiūrėti profilį
Tame ir reikalas kad neveikia ir noriu patikrinti lempos ijungtos ir purskiant neveikia.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Na tada čia vcds ne prie ko, žiūrėčiau varikliukus ir visą apiplovimo mechanizmą ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pasakys kur per vcds 12.12 ieskot kaip patikrint as veikia lempu apiplovimas.per 09 kanala adaptacijou ziurejau nera

Output test, o ne adaptacijų kanalas, tikrai yra tokia opcija.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na tada čia vcds ne prie ko, žiūrėčiau varikliukus ir visą apiplovimo mechanizmą ;)

Gal kas kodingą pakeitė,kad skystį taupyti.

• Žiūrėti profilį
Dekui. Jei neveiks tada varikliuka keist?nes buvo slangute uzglusinta.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dekui. Jei neveiks tada varikliuka keist?nes buvo slangute uzglusinta.

Paduok tiesiogiai į varikliuką +12v ir žinosi kas kaltas.

• Žiūrėti profilį
O kaip atstatyt codinga?

• Žiūrėti profilį
Kad tikrinau iki varikliuko ligtai nedaeina srove

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad tikrinau iki varikliuko ligtai nedaeina srove

Ligtai ne patikrinimas. Kai žinosi, kad tiksliai neateina, patikrini kodingą ir bandai per output testą.

• Žiūrėti profilį
O kaip per kodinga pririst?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kaip per kodinga pririst?

Atsiverti mūsų maldaknygę ross.tech ir pagal savo modelį susirandi 09 bloko kodingą, tada patikrini kokie skaičiukai natūroje, kokie realiai. Tokia pačią lentelę turi parodyti ir ijungus kodingo opciją, bet jeigu tai darysi pirmą kartą, tai užsirašyk esamą reikšmę, kad ką nors supainiojus galėtum atstatyti atgal.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
 module 09, coding, byte 20 from 04 to 00 and save , cia taip isjungt reikia, jei nori yjungt statai 04 20-ame bite  ;)
Bet pries puolant koduot patikrink saugiklius, dazniausiai ir lengviausiai padaryt kad neveiktu apiplovimas, istraukia saugikli ir viskas  (+) .

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
module 09, coding, byte 20 from 04 to 00 and save , cia taip isjungt reikia, jei nori yjungt statai 04 20-ame bite  ;)
Bet pries puolant koduot patikrink saugiklius, dazniausiai ir lengviausiai padaryt kad neveiktu apiplovimas, istraukia saugikli ir viskas  (+) .

Saugiklis apiplovimui kai yra 09 blokas, o ne rėlės? :think:

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
Daug kur raso forumuose kad saugikli traukia norint isjungt, paneles sone jis, tuoj paieskosiu, gal atrasiu kur parasyta kury traukia .