Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1086887 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, passat 1.8 20v ADR 92kw

Kartais meta klaidą:
1 Fault Found:
17947 - Clutch Pedal Switch (F36): Implausible Signal
        P1539 - 35-00 - -
Bet retai. Žmogui važiuojant autostrada kartais pradeda dusti, netraukti, paskui vėl ok. Ar gali būti kad tai sankabos daviklio kaltė? jis mano, kad sankaba nuspausta (aha - vairuotojas meta pavarą, neduosiu sukti iki redline / prisuksiu arklius)

066 grupėj rodo 0100, pagal internetą turėtų būti 1000, nuo sankabos nereaguoja. Tačiau nuo stabdžio paspaudimo paskitiniai du skaitmenys pasikeičia į vienetukus - tai daviklis veikia. Kaip suprantu jis negyvas, bet ar gali dėl jo taip motorą dusinti? autostradoj greitis krenta iki 70-60km/h

Bėdą išprovokuoti antrą kartą nelengva. Bet abu kartus, kai auto sąvininkui taip nutiko, po to radau tą klaidą. Sklendė adaptuota ir išvalyta kaip mokėjau, įsiurbimo koliko traukutė junginėjanti tas oro padavimo fazes sutaisyta su suveržėjais. Tai nepadėjo.

Ryt lupsim tą padoną lauk nuo apačios ir žiūrėsim switchą, dar tik nežinau kiek ten vargo nusiardyti bus
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 22, 22:44:09 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, passat 1.8 20v ADR 92kw

Kartais meta klaidą:
1 Fault Found:
17947 - Clutch Pedal Switch (F36): Implausible Signal
        P1539 - 35-00 - -

Kai man autopilotas nebeveikė, ir switchas buvo sugedęs, per VAG-COM nereagavo, switchas gali būti kaltas, nes iš karto išsiemiau ir išsiardęs pamačiau kad vaikiškai ir ne pagal fizikos dėsnius padaryta, jog kontaktas nulūžęs:

Tai išardžius ir pagailėjus 40-60lt switchui.

Susirinkau ir padariau laikiną sprendimą įdėjus mikriką. Ką radau namuose iš to ir padariau. Aišku karšti klijai gali ir atšokti bet jau apie 2 mėnesius laiko :D Remonto išlaidos: 0lt.

Na kol kas jokios klaidos nemetė.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 23, 10:03:10 sukūrė Vytciokaz »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o su trauka bėdų nebuvo? CC nėra tam pasate tai jei jis knisa protą variklio ecu?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Tiesiog svajoniu meistras :D Kiekvienas servisas noretu toki tureti :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
nevermind. dėl pasato viskas aišku, kartais gesta ant laisvų jau pastovėjus. Bus siurblys. Prieš uždustant įtampa nekrito, matavau, bet pradėjo jis ten burbuliuoti.

Neprisijungęs Vytciokaz

• Įrašai: 139
    • Žiūrėti profilį
Na aš kaip dažnai naudoju CC tai iškart radau problemą, nebeveikė - jungiausi kabelį ir žiūrėjau, nes šitie switchai yra problema ir per vakarą sulipdžiau tą "kūrinį", kol rasiu normalų. Bet kaip sakant kas laikina dažniausiai būna amžina :D Ir pačiam juokinga, su snargliai sulipdžius, o ką daryt :D kai tokius pinigus už metaliuką lupa... Na servisai turi dažniausiai po tokį svajonių meistrą, teko matyti visokių vaizdų :D

Neprisijungęs musler

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
gal žinote ką reikštų ši metama klaida?

Control Module Part Number: 4A0 953 234
  Component and/or Version: IMMO AUZ9Z0S1253076 D76
           Software Coding: 00000
            Work Shop Code: WSC 00000
1 Faults Found:
00750 - Warning Lamp
        28-10 -- Short to B+ - Intermittent

Klausimas kyla dėl to, kad pas mane nėra imobilaizerio. Auto A6/C4 avant 95 2.0 l 85 kW.
Taip pat ši klaida atsinaujina po sekundės. Iš anksto dėkui.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 26, 22:25:06 sukūrė musler »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai raso, kad immo kontroline lempute veikia nestabiliai. Jei atjungtas immo, tai kazkas priburta ir su lempute. Siaip atjunginejant immo dažniausiai immo dezute visai atjungia. Matyt kazkas pribure kitaip.

Neprisijungęs musler

• Žiūrėti profilį
Tai pas mane fabrikinio immo nėra. Nėra ir tų stoikėse tarp durų immo antenų iš lauko. Jei nėra pas mane immo, tai iš kur atsiranda ta klaida? Kokį čia prietaisą VAGCOM skenuoja?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Is kur zinai, kad nera gamyklinio immobilaizerio?

Neprisijungęs musler

• Žiūrėti profilį
Tai raktai paprasti 2 vnt., skydelyje immobilaizerio lemputė tuščia bei kaip minėjau nėra išorėje stoikėse immo antenų. Be jų immobilaizeris turėtų juk neveikti. Pagal vin kodą irgi rodo, kad išriedėjo iš fabriko be jokių apsaugų "9SA Without coding, 9V0 Without anti-theft protection system, 9BA    W/o additional electric safety package".

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Tai raktai paprasti 2 vnt., skydelyje immobilaizerio lemputė tuščia bei kaip minėjau nėra išorėje stoikėse immo antenų. Be jų immobilaizeris turėtų juk neveikti. Pagal vin kodą irgi rodo, kad išriedėjo iš fabriko be jokių apsaugų "9SA Without coding, 9V0 Without anti-theft protection system, 9BA    W/o additional electric safety package".

Oi prasidės tuoj komentarų  :facepalm:

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
 :D   :D   :D  Geriau isimk spidometra ir paziurek ar yra uz jo kairiau immo dezute. Va tokia.

Neprisijungęs musler

• Žiūrėti profilį
Taip, tenka pripažinti, kad immo pas mane yra. Tokią dėžutę radau  :D  Bet iškyla klausimas kokią funkciją atlieka ši dėžutė? Kaip suprantu pas mane nepilnas immo, nes tik immo mikroschema yra, o daugiau nieko nėra.
Ir antras klausimas kyla - kur rasti tą neegzistuojančią lemputę, kad ištaisyti klaidą?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
A6 C5 1,8T pastoviai meta klaidas ir kartais dingsta trauka, kelias dienas pavažinėjus atsistato ir vėl viskas ok. Mintys?

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
ecu (engine control unit ), greitu laiku teks pasikeist.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Taip, tenka pripažinti, kad immo pas mane yra. Tokią dėžutę radau  :D  Bet iškyla klausimas kokią funkciją atlieka ši dėžutė? Kaip suprantu pas mane nepilnas immo, nes tik immo mikroschema yra, o daugiau nieko nėra.
Ir antras klausimas kyla - kur rasti tą neegzistuojančią lemputę, kad ištaisyti klaidą?
o ko dar nori prie IMMO mikroschemos? Negro po kapotų kuris su kirviu mašiną užgesina :think: :bedantis:
Lemputė skydelyje būna, ten ir ieškok (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
ecu (engine control unit ), greitu laiku teks pasikeist.

Tas greitu laiku tai jau keli metai taip važiuoja ;) Pirma klaida dėl čipavimo tupi, vat antra man įdomiau. Pirmoji net nesitrina.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gyvuose ECU parametruose bent 1 kanala parodyk bei nepamaisytu liamda zondo kreives

Neprisijungęs driiu

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki! Gal kas galite padeti isspresti problemele. Per TDI-Graph ziurint degimo kampa nerodo Timing (timing laukelyje 0), Fuel temp 130. Taip beziurinejant kitus parametrus, pasikeite variklio garsas ir Timing 30-40, vietoj anksciau buvusio 0. 1.9TDI 66kW Klaidu kaip ir jokiu nemeta, tik immo. Kai timing 0 tai LABAI ilgai sukt su starteriu reikia, o kai 30-40 tai puse pasukimo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Gyvuose ECU parametruose bent 1 kanala parodyk bei nepamaisytu liamda zondo kreives

Kol yra trauka, tol viskas ten ok, jau tikrinta n kartų, o kai dingsta trauka, tai neaišku, bet to momento neina pagauti net važinėjant, nebent savaitę dieną iš dienos kartu zulint :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
O kokios liamda korekcijos?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O kokios liamda korekcijos?

Mintinai jau nepamenu tikrai, bet kai testavau prieš pusmetį, kažko blogesnio tikrai nepastebėjau

Neprisijungęs guguce79

• Įrašai: 223
    • Žiūrėti profilį
Gal gali pakomentuot grafiką, esmė tame kad žemuose sūkiuose mašina visiškai netraukia, trauka ateina nuo 1700-1800 aps. Ar normalu kad žemuose sūkiuose toks skirtumas tarp specified ir actual slėgio turbinos. Auto 1,9 tdi 85 kw.

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 06, 19:48:56 sukūrė guguce79 »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pabandyk normalia kreive pateikti, o ne sugrusta i kelis centimetrus. Juk ekrane vietos turi daug... O prie zemu sukiu turba is vis neuzpucia nes tai normalu... Kompensacijos kokios?