Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1175577 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Taip ir buna , jeigu air bago blokas turi klaida  is karto atsiranda ir visuose kituose, panaikinsi swico , issitrins visos kitos. Pas tave jungtis sedynes kartais ne po sedyne ant dugno, nes po plovimo ten bala buna.

Sakai dėl swičo klaidos yra ta pirmoji klaida? Kol buvo senasis salonas, tai viskas ok buvo, tik sujungiau naująjį, tai ir prasidėjo... :E Jungtys po sėdyne, bet jos idealiai sausos. Man neduoda ramybės, gal airbag kompą kliudžiau kažkokiu būdu ar pan, kai porankį į konsolę montavau. Ką tas MIL ON reiškia šiaip vage?

Edit. Kaip suprantu - min on, tai tas pats, kas airbag lempukas aktyvus?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 10, 09:31:26 sukūrė Evka »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nezaisk, atrink laidus ir po sedyne dek trumpikli ir viskas, ten varzu nera, , jeigu klaida nedings tada reikes kitur ieskoti. Pazeisti blokeli neisivaizduoju kaip galima, juk nesimosikavai su plaktuku aplink ji. O ka tu salono keitei, gal ir sedynes?

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
man MilOn rase kai blokas buvo suejes nuo masinos plovimo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nezaisk, atrink laidus ir po sedyne dek trumpikli ir viskas, ten varzu nera, , jeigu klaida nedings tada reikes kitur ieskoti. Pazeisti blokeli neisivaizduoju kaip galima, juk nesimosikavai su plaktuku aplink ji. O ka tu salono keitei, gal ir sedynes?

Viską keičiau - sėdynes, porankį, konsolę, nes nebuvo senojoje kaip porankio įdėti. Sėdynes prieš tai į cheminį vežiau, tai gal sušlapo kas nors. Sakai bandyti trumpinti tą fiškę dviejų laidelių ir viskas? Ex taip buvau padaręs, nes anglo saloną buvau sudėjęs, šitam noriu padaryti kaip turi būti, bet jei neis, tai teks kažką burti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viska ten padarysi, tik reikejo pries dedant sulyginti jungtis, ar nesiskiria isdestymas, nes gali buti sedynes atstumo davikliai, dar kokie papildomi ir neatitikti pajungimu isdestymai. Paziurek elsoj pinu isdestyma, nes sone gali buti subines daviklis, kad jo neuztrumpinti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Viska ten padarysi, tik reikejo pries dedant sulyginti jungtis, ar nesiskiria isdestymas, nes gali buti sedynes atstumo davikliai, dar kokie papildomi ir neatitikti pajungimu isdestymai. Paziurek elsoj pinu isdestyma, nes sone gali buti subines daviklis, kad jo neuztrumpinti.

Jungtys netiko tik pagal formą, laidų išdėstymas nu senųjų atitiko. Dabar pabandžiau užtrumpinti tą fiškę, tai niekas nesikeičia. Skydelyje irgi nedega indikacija, kad diržas neprisegtas tiek užtrumpinus, tiek ne. Kažkas čia blin giliau bus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jungtys netiko tik pagal formą, laidų išdėstymas nu senųjų atitiko. Dabar pabandžiau užtrumpinti tą fiškę, tai niekas nesikeičia. Skydelyje irgi nedega indikacija, kad diržas neprisegtas tiek užtrumpinus, tiek ne. Kažkas čia blin giliau bus.

Tu gi megejas prie kodingu lysti, nekeitei skydelio, kad matytu- nematytu dirzus? Nes , kad nusprogtu pats air bag blokas, nelabai imanoma, jungtis jo hermetiska. Sakau atsirink pagal schema kur to jungiklio kontaktai ir atjunges sedyne juos atskirai uztrumpink, tik tikrinkis pagal schema ir laidu spalva, o ne pagal sedyne.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tu gi megejas prie kodingu lysti, nekeitei skydelio, kad matytu- nematytu dirzus? Nes , kad nusprogtu pats air bag blokas, nelabai imanoma, jungtis jo hermetiska. Sakau atsirink pagal schema kur to jungiklio kontaktai ir atjunges sedyne juos atskirai uztrumpink, tik tikrinkis pagal schema ir laidu spalva, o ne pagal sedyne.

Tai ir sakau, kad ką tik tai padariau ir 0 reakcijos. Nieko daugiau nedariau visiškai, tik keičiau saloną. Visiškai atjungus tą daviklį atsirado dvi tokios pačios klaidos, nutrynus atsiranda tik viena. :V Jau neviltyje esu. Nelabai įkertu, kas ten galėtų skirtis daugiau. 
Ant senųjų sėdynių ir dabartinių tik vienas laidas neatitiko, ir tas pats šildymo fiškėje minusas. Jį įkišau ten, kur turi būti ir viskas. Gal ant naujesnių metų tose sėdynėse jau kažkas protingesnio buvo, nei mikrikas su trumpo principu :V Gaila, kad teko fiškes nuo senųjų sėdynių nukarpyti, o tai pabandyčiau jau senasias sėdynes sudėti ir tada pažiūrėti, kas bus.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2445
    • Žiūrėti profilį
Kompas rodė liambda zondo kaltę.

Vakar zondą pakeitėme. Šiandien iš ryto šalta vėl čiaudėdama ožiuojasi, bet "dratas" liambdos nebekaltina ir rodo šiek tiek kitaip:

Važiavimas su šaltu varikliu nepasikeitė. Čiaudi, springsta kol nepersijungia į dujas. Tada jau eina, nors gerai paspaudus tapkę, jaučiami nedideli variklio permušimai.
Šviežio oro srauto matuoklės valymas nepadėjo. Įtariame variklio ECU
Čia išrinkau rodiklius, mano supratimu, labiausiai besiskiriančius nuo normos arba vos telpančius rėmuose.
. . Ką patartumėte jūs? Čia A4 b5 1,6 1996.

Ačiū.  (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 12, 09:59:02 sukūrė Antonijus »

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Bake siurblys gal ciut gyvas?

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Viską keičiau - sėdynes, porankį, konsolę, nes nebuvo senojoje kaip porankio įdėti. Sėdynes prieš tai į cheminį vežiau, tai gal sušlapo kas nors. Sakai bandyti trumpinti tą fiškę dviejų laidelių ir viskas? Ex taip buvau padaręs, nes anglo saloną buvau sudėjęs, šitam noriu padaryti kaip turi būti, bet jei neis, tai teks kažką burti.

Tai nuemus centrine konsole nepastebejai airbag kompo? Gal ten kur ka netycia uztrumpinai? Sagties kontaktus praskambink ir matysi ar veikia sagtis. Su ikistu dirzu ir istrauktu.

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Bake siurblys gal ciut gyvas?
Kuro siurblys duoda į sistemą 3.5 barų slėgį, atjungus vakuumą 4 bar.  Tikrinta! Negaliu jo kaltinti niekaip. :E
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 15, 20:46:57 sukūrė Antonijus »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai nuemus centrine konsole nepastebejai airbag kompo? Gal ten kur ka netycia uztrumpinai? Sagties kontaktus praskambink ir matysi ar veikia sagtis. Su ikistu dirzu ir istrauktu.

Visiškai atjungus sagties fiškę 0 reakcijos. Ta pati klaida tupi ir tiek.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
Kuro siurblys duoda į sistemą 3.5 barų slėgį, atjungus vakuumą 4 bar.  Negaliu jo kaltinti niekaip. :E
man tokiu atveju uzteko pilnai isvalyt baka, pripyliau benzo 20l ir dabar jokiu problemu, liamda saltam varikliui misinio nereaguliuoja.

Neprisijungęs Antonijus

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Ar galite padeti issifruoti visas sias klaidas? nes as kolkas nieko dar nesuprantu
Klaidų šifravimui įdėjau kodus-aprašymus PDF formate vokiečių ir rusų   kalbomis va čia:
http://www.failai.lt/b30dmf4r1445/klaidu_sarasas.pdf.htm
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 15, 23:06:34 sukūrė Antonijus »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai, kad jam pirmiau reikia istrinti ir tada sulyginti su senomis ir kurios atsinaujino. Cia puse ju pasigavusios klaidas ne nuo gedimu.

Neprisijungęs Edma3

• Įrašai: 291
    • Žiūrėti profilį
Prisegu video. Bandziau nufilmuoti. Kaip suprantu cia rodo koks kuras - siuo atveju riebus!! nors kartais buna ties 0, arba liesas arba riebus.
Kai filmavai matoras ant laisvu dirbo su didele vibracija.
Atjungus oro srauto matuokle, ismete dar ir klaida ir ant laisvu apsukos daugiau sokineja.
C5 99m 2.4 121kw
Klaidos:
17538 - Fuel Trim; Bank 2 (Mult): System too Lean
            P1130 - 35-10 -  -  - Intermittent
17536 - Fuel Trim; Bank 1 (Mult): System too Lean
            P1128 - 35-10 -  -  - Intermittent

http://youtu.be/6T4VIqJFU8s

Pakeistas vienos B2S1 zondas i bosch, dingo klaidos Bank 2 puseje. Matoras pradejo dirbi gerai. Sanaudos daugiau maziau kaip vasaros sezonu vazineciau (13.6l mieste). Po menesio ir kita pasikeisiu zonda. kartais ismeta klaida.

Neprisijungęs Rolka1990

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Man iskilo tokia problema  tikiuosi galesite man padeti.  Ansciau mano auto stovejo originalus xenon zibintai. bet po auto ivikio, buvo pastatytas paprastas bamperis be purkstuku ir palikti xenon zibintai. Bet pakliuvusi i mano rankas ir nepraejus texnikines as pasistaciau paprastus zibintus su kaitrinemis lemputemis. viskas buvo ok.  issitryniau siandiena visas klaidas ir atsirado toks daigtas kaip zibintu aukscio reguliatroriaus problema, kuria rodo borto kompjuteryje. ar galima kaip nors dabar su vag numusti ir padaryti kad neberodytu tos problemos?

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 17, 15:47:59 sukūrė Rolka1990 »

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
su vag nzn, bet jei ta laida kuris siuncia signala i skydeli pajungsi i mase - turetu uzgesti.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Rolka1990

• Žiūrėti profilį
ta prasme, jei pastatyti varza?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
su vag nzn, bet jei ta laida kuris siuncia signala i skydeli pajungsi i mase - turetu uzgesti.

Nemaisyk apipurskimo bakelio skyscio lygio daviklio ir aukscio reguliatoriaus.

Neprisijungęs Rolka1990

• Žiūrėti profilį
o nemanai jog jei butu apipurskimo bakelio skystis tai siu klaidu nemestu???? tuolabiau bakelio skyscio yra kitoks logotipas

01535 - Control Circuit for Right Headlight Range Adjusting Motor (V49)
            30-00 - Open or Short to Plus
01534 - Control Circuit for Left Headlight Range Adjusting Motor (V48)
            30-00 - Open or Short to Plus

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o nemanai jog jei butu apipurskimo bakelio skystis tai siu klaidu nemestu???? tuolabiau bakelio skyscio yra kitoks logotipas

O kas tau sako apie apipurskimo bakeli???

Neprisijungęs Rolka1990

• Žiūrėti profilį
Neidemiai persiskaiciau zinute ir neteisingai supratau :)  :bow: :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Man iskilo tokia problema  tikiuosi galesite man padeti.  Ansciau mano auto stovejo originalus xenon zibintai. bet po auto ivikio, buvo pastatytas paprastas bamperis be purkstuku ir palikti xenon zibintai. Bet pakliuvusi i mano rankas ir nepraejus texnikines as pasistaciau paprastus zibintus su kaitrinemis lemputemis. viskas buvo ok.  issitryniau siandiena visas klaidas ir atsirado toks daigtas kaip zibintu aukscio reguliatroriaus problema, kuria rodo borto kompjuteryje. ar galima kaip nors dabar su vag numusti ir padaryti kad neberodytu tos problemos?

Yra atskiras saugiklis tam reikalui. Dažnas variantas būna, kai grįžta iš užsienio su tokiu daviklio gedimu, tai perekupai paprasčiausiai saugiklį išlupa.