Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1089304 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
nežinau ar čia klausimą rašyt, bet šiandien ''čiūdai'' pasidarė, ...

jei laido neturi,pradžiai gali įtampą pasitikrint,būna panašūs bajeriai kai ji dėl generatoriaus gedimo sukyla iki +- 20V

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, toks reikalas išlindo. Buvo padarytas SRI, pasidarė tepalo keitimas 15000km. Viskas buvo lyg ir ok, bet pastebėjau, kad jau kokius 700-800km stovi tas kilometražas ant 13400km ir viskas. Kas do reikalas? Galėjo jis "užlūšti", ar kas do velniai? :)
na pas mane jis irgi keiciasi net nzn kas koki perioda stovi pakibes po to nukrenta kiek jam reikia, manau viskas ce normaliai

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
nežinau ar čia klausimą rašyt, bet šiandien ''čiūdai'' pasidarė, ...

jei laido neturi,pradžiai gali įtampą pasitikrint,būna panašūs bajeriai kai ji dėl generatoriaus gedimo sukyla iki +- 20V
o ka jiems laidas pades? Aplamai koks ir kieno laidas? Generatoriaus?

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
laidas prisijungt masina prie kompo

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ratlankius ir vadiname padangom? Ar vistik adapteris yra adapteris, o laidas yra tiesiog laidas :V
Raso, paskui velnia cia suprasti, tai apie generatoriu, tai apie virš'srovę ir apie laidus...
Man tai dzin, bet yra jaunu zmoniu, kurie dar tik siurba info i save, paskui tokiu nesamoniu prisiklauso jas platina toliau.

Jei kalbame apie diagnostini adapteri, tai vadinasi kalbame apie ji, o atrodo jis taip (nes daug kas mano, kad tai tik fyske, perejimas ir viduj nieko nera

O jei kalbame apie laidus, tai cia yra laidai, kabelis ir t.t.

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
sveiki. gal kas yra susidure su tokia idomybe: pasijungiau kompa prie audi a8 2,5 tdi ir ziurejau degima ant TDIGraph.mano degimo kreive kas kokios 5 sek sokineja i virsu nuo normos iki virsutines ribos.kame gali but reikalai? klaida meta kompas kad blogas degimas (00550).masina dumija,meta servizo rezima.
bet ar normalu kad grafikas sokineja?
normalu.
taigi sutvarkiau savo audi. del klaidos 00550 buvo kalta siurblio mechanine dalis.pakeiciau siurbli ir baigesi bedos.tik gal kas gali papasakot kaip su vag com man davest degima iki galo. pas mane dabar timing -2,4

Tai taip ir nesupratau, ar normalu, kad taip stipriai degimas šokinėja, nuo viduriuko iki kraštutinės ribos? pakeitus siurblį ši bėda dingo?

TDI-timing:

ar jau reikia susirūpinti dėl tiek?
p.s.  Nekreipkite dėmesio į "Engine not warm enough" (Buvo apie 80 Coolant temperature), šokinėja ir kai užkaitęs virš 80 laipsn.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 11:27:35 sukūrė juozasu »

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal
        P0116 - 35-10 -  -  - Intermittent
16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
        P0300 - 35-10 -  -  - Intermittent
16685 - Cylinder 1: Misfire Detected
        P0301 - 35-10 -  -  - Intermittent
16684 - Random/Multiple Cylinder Misfire Detected
        P0300 - 35-00 -  -
16685 - Cylinder 1: Misfire Detected
        P0301 - 35-00 -  -
16525 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2; Heating Circuit: Malfunction
        P0141 - 35-00 -  -
16524 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S2: No Activity
        P0140 - 35-00 -  -

Situacija, pradejo kartais spjaudytis, jei atvirai paskutines 3-4 dienas maniskes nekilnojamas turtas (bendzinas).
Nuo patartumet pradet viska ziuret?
Zvakes naujos (gal net po to pradejo dazniau spjaudytis ...)
Taigi kas toliau?
Laidai?
Babina?
Liambdos mirusios laabai senai - seniau jos netrugde - nespjaude :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
1-ojo cil. zvake ir paskui babina persuk i kita cil. Tada ziurek ar pereis misfire i kita cil... Nes ka pirkt - tai gali viska pirkt, bet speju nenori aklai leisti pinigu.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Sita masina ruosiama i marcias... Bet grabo tai neparduosi juk - neturginis esu :)
Kuria prasme persukti babina i kita cil?? Tiesiog babinos galva perdet?
Temp dacika jau ryt paiimsiu ~ 30 lt - ner baisu.
Zvaklaidziai jei reikes -120-100 - Beru - is bedos tiks.
Tik dar kartu kiek liambdos gali itakoti nestabilu variklio darba? Katalizatoriaus nera.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Atjungi liamda - istrini klaida ir matysi ar variklio darbas pasitvarkys. Jei pasitvarko - paskeiti nauja, jei ne - palik ja ramybej.

Perdek babina ant kito cil, sukeisk vietomis. Jei misfire liks ten pat, sukeis ir zvakes vietomis, na o jei ir tai nepades, zvaklaidzius permesk... Tada atrasi kas is tikro kvailioja. Nereiks aklai metyti litu.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
http://images.gasgoo.com/MiMgIzM2Nzk1MTEwMA--/auto-part-ignition-coil-for-v-w-volkswagen-032905106.jpg
Va tokia regis pas mane babina :) O mano paskutine sutikta babina buvo su dar vadinamais begunokais :D:D
Tai man ant jos tiesiog perkelti laidus per vieneta visus - pastumti ar kaip?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
jei jam trigyslį kabelį  sukišus kompan išeis praskanuot tai no problem (y) ,o vadint viską pagal abėcėlę ar žodyną tingiu,yra slengas,kas supranta tam gerai,kas nesupranta jo bėdos.

Neprisijungęs wadux

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
Pirma karta nuskenaves klaidas ju buvo 4 jas istryniau pasivazinejau gal kokius 10km ir ismete kita klaida kurios net nebuvo, o buvusios neatsinaujino. Kas tai? ?!?

Address 01: Engine       Labels: 059-907-401-AKE.lbl
Control Module Part Number: 4B0 907 401 AD
  Component and/or Version: 2.5l/4VTEDC G000SG  D34
           Software Coding: 01003
            Work Shop Code: WSC 40321 
                      VCID: 60C42576CA2B
1 Fault Found:

00575 -Intake Manifold Pressure
        11-00 - Control Limit  Not Reached

Neprisijungęs zakaras80

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
sveik dariau diagnostika ir man ismete tokia klaida thortle actuator control motorcircuit range/performance kas tai yra per klaida ka patartumet audi a3 2000 1.6 75kw

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
sveik dariau diagnostika ir man ismete tokia klaida thortle actuator control motorcircuit range/performance kas tai yra per klaida ka patartumet audi a3 2000 1.6 75kw

Tu normalų nuorašą įmesk, o ne kažkokį minčių kratinį.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://images.gasgoo.com/MiMgIzM2Nzk1MTEwMA--/auto-part-ignition-coil-for-v-w-volkswagen-032905106.jpg
Va tokia regis pas mane babina :) O mano paskutine sutikta babina buvo su dar vadinamais begunokais :D:D
Sukeisk zvakes manau vietomis... Paskui jei nepades, bent jau srote pasibandymui pasikeisk babina :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei jam trigyslį kabelį  sukišus kompan išeis praskanuot tai no problem (y) ,o vadint viską pagal abėcėlę ar žodyną tingiu,yra slengas,kas supranta tam gerai,kas nesupranta jo bėdos.
taip paskui ir gauna, kad vienas apie batus, kitas apie laukus... Jei tau ar jums nera jokio skitumo laidas ar adapteris, tai nereiskia kad kitiems pofik.
Suprasti daug ka galima, plius cia tokiu kosminiu komentaru mateme, kad sifruoti mokame, bet dar karta kalbu, yra naujoku, kurios su savo durnais zargonais vedate is kelio.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pirma karta nuskenaves klaidas ju buvo 4 jas istryniau pasivazinejau gal kokius 10km ir ismete kita klaida kurios net nebuvo, o buvusios neatsinaujino. Kas tai? ?!?
Cia butina kiekvieno klausineti kas per masina? :)
Nelimpa oro slegis sistemoje. Daroma diagnostika ir tampa aiskiau kas konreciai vyskta, arba burtu keliu tvarkai viska is eiles.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nedarei diagnostikos, o is klaidu nuskaitymo negavai nei tu info, nei mums nepateikei...

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
Cia butina kiekvieno klausineti kas per masina? :)
Nelimpa oro slegis sistemoje. Daroma diagnostika ir tampa aiskiau kas konreciai vyskta, arba burtu keliu tvarkai viska is eiles.

Sorry :) a6 2.5tdi Q 1999, o kaip ta diagnostika tikslia padaryti? snd pirma karta naudojau adapteri. :) gal per ta output tests? ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tam yra gyvi parametrai, tavo atveju pradeciau ziureti turbinos slegius vaziuojant.

Neprisijungęs wadux

• Žiūrėti profilį
tam yra gyvi parametrai, tavo atveju pradeciau ziureti turbinos slegius vaziuojant.

atsiprasau, bet gal butu imanoma truputi issamiau, nes kaip sakiau snd dariau tai pirma karta ir esu zalias.  ?!?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tarkime taip, eini i ECU kompa, spaudi knopke "Meas. blocks", nulendi i 10 grupe, isijungi VAG SCOPE kuri rasi apacioje desnej ir pavaziuoji taip:
-trecia pavara nuo ~laisvu numynus gaza iki dugno ir kol isibegesi iki ciut daugiau kaip 4000aps/min.

Tada nufotkink ir cia imesk.

Neprisijungęs deividasd

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nesu audi turetojas :) taciau radau namie kabeli, kuri pirkau kai turejau audi. Taciau jis liko nepanaudotas.
http://www.vagcom.gan.lt/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=3&Itemid=4
kaina 40lt. Jis visiskai naujas su cekiu.
Nepykit, kad cia rasau, nes i parduodu tema nepasiraso. Tiesiog gal kam prireiks. Naujas kainavo 100lt :) kabelis+cd kazkoks.
jeigu ka tai email deividas.paste@gmail.com

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Sukeisk zvakes manau vietomis... Paskui jei nepades, bent jau srote pasibandymui pasikeisk babina :D
zvakes naujos, joms savaitele.
Su meistru kuris keite pakalbejau, sake ten prisilyde buvo laidai... Du laidai buvo mire, ant karsto variklio judinat juos budavo net pertraukimu.
Pakeiciau zvaklaidius ir dingo tie simptomai kurie buvo seniau :D
Taigi masiniukas tvarkingas - galima meisti i marcias :)