Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1127560 kartus)

Neprisijungęs kupaske

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,ka reiskia si klaida? 01376, Audi A6 2.5 TDI, nesikuria ir meta sia klaida.
kur pilnas klaidos nuorasas?

kristolinis rutulis rodo, kad galetu buti tai Engine Speed Signal for Injection Pump

ir kame cia problemos galetu buti?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,ka reiskia si klaida? 01376, Audi A6 2.5 TDI, nesikuria ir meta sia klaida.
kur pilnas klaidos nuorasas?

01376 Сигнал частоты вращения для топливного насоса
o kas su tuo signalu?
nepilnas dar.

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
usb interface not found
sveiki, neina pasijunkt kabeliuko siauraakiu 409.1 pas mane windows 7 64bit, bandziau su VCDS-lite nerode usb porto, paskui pameginau vcds release 10,6 ismete ''usb interface not found''
butu neblogai kad nereiktu kabint kabeliuko prie lubu kaip aksesuaro 8:8
laukiu jusu patarimo..

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
tai kad 409.1 kaip usb ir nesijungia. Naudokis paieska.

Neprisijungęs eelectro

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
sveiki, ar yra galinciu pasakyti ar normalu jog turbinos slegis 1,5bar ar man cia OSM kvailiuoja? variklis AHU 66kw

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 10, 19:39:05 sukūrė eelectro »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
turbinos slėgis 0,5bar, čia rodo atmosferinį jei gerai pamenu

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
o ka cia ziurom ? :D
desinej apacioj yra toks mygtukas log, tai va ten tokius duomenis analizuojant reikia gilintis, o ne cia ...
nes is cia matome, kad bandoma prisiknisti lygioje vietoje :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 10, 20:20:57 sukūrė Veil »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

jungiasi per usb, tiesiog port'us reikia atitinkamus nustatyti :) pats tokią turiu

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį

jungiasi per usb, tiesiog port'us reikia atitinkamus nustatyti :) pats tokią turiu
aha taip turbut ir padariau uzsikure ;)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Gal kas pades su klaida kuria dar vis kovoju.
00819 - High Pressure Sensor (G65)
30-00 - Open or Short to plus    -

Dacikas buvo: 8E0 959 126 C
idejau is Jutos pagal ju katalogus tipo toki pati: 3R0 959 126 
( kiti siule net nepanasius i kokio man reikejo, Eoltas siulo toki pat kaip Juta).

Vistiek meta tokia pat klaida.
Per vag-Com kazkur kanala G65 parametras 100%. Gal kas turi kokiu minciu kur ieskot slieku?

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
sveiki, ar yra galinciu pasakyti ar normalu jog turbinos slegis 1,5bar ar man cia OSM kvailiuoja? variklis AHU 66kw

kad tu cia laisvais sukiais gazuoji....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos. Reikaliukas toks gan įdomus šiandien pasitaikė... Susikaprizino tėvuko vw bora 1,9tdi 85kw pd.
Esmė tame, kad paėmė ir iš oro sugedo. Grįžo namo, įvarė į garažą, vėliau sugalvojo minti kažkur ir nebesiveda. Suka puikiausiai, bet net nebando kurtis. Pirmas reikalas, kuris krito į akį - net nedega žvakių kaitinimo lempukas. Na, pasijungiu vag - visiškai nesiriša su varikliu. Kiti blokai jungiasi puikiausiai. Klaidą radau tik abs bloke - nėra komunikacijos su variklio kompu. Klaida 01314. Prie variklio nesijungia niekaip. Na, pabandom užtempti ant prikolo. Užsitempė puikiausiai, vag puikiai rišasi prie ecu variklio. Kas čia do briedas? Užgesinus istorija kartojasi. Ant pabandymo atsinešiau atsarginį raktą, tai užsikūrė. Pakako ištraukti jį iš spynelės ir vėl įkišti ir vsio - nebesikuria.
Mintis, kad gal signalizacija, bet tai kaip ji ką gali blokuoti, jei ji net neįjungta ar pan? :V Yra gamyklinė ir adaptyvas cobra.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
109 rele su vp siurbliu budavo kalta tokiu atveju. Gal ir PD taip pat. Bet vat su tuo kitu raktu, kad uzsivede, tai gali buti ir ne tas.

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos. Reikaliukas toks gan įdomus šiandien pasitaikė... Susikaprizino tėvuko vw bora 1,9tdi 85kw pd.
Esmė tame, kad paėmė ir iš oro sugedo. Grįžo namo, įvarė į garažą, vėliau sugalvojo minti kažkur ir nebesiveda. Suka puikiausiai, bet net nebando kurtis. Pirmas reikalas, kuris krito į akį - net nedega žvakių kaitinimo lempukas. Na, pasijungiu vag - visiškai nesiriša su varikliu. Kiti blokai jungiasi puikiausiai. Klaidą radau tik abs bloke - nėra komunikacijos su variklio kompu. Klaida 01314. Prie variklio nesijungia niekaip. Na, pabandom užtempti ant prikolo. Užsitempė puikiausiai, vag puikiai rišasi prie ecu variklio. Kas čia do briedas? Užgesinus istorija kartojasi. Ant pabandymo atsinešiau atsarginį raktą, tai užsikūrė. Pakako ištraukti jį iš spynelės ir vėl įkišti ir vsio - nebesikuria.
Mintis, kad gal signalizacija, bet tai kaip ji ką gali blokuoti, jei ji net neįjungta ar pan? :V Yra gamyklinė ir adaptyvas cobra.
jei zinai kas dejo signalizacija, pasiklausi ka blokuoja, tada kai nesikuria ziuri ar ten kur yra blokavimas (pvz variklio ecu maitinimas ar neblokuoja ji), jei ne tada ziuri maitinimus ecu ir pan

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Bet va klausimas - ar signalizacija gali kažką blokuoti, jei ji net neįjungta? :V Ryt varysiu pas tą žmogų, kuris dėjo adaptyvinę, kad išvis išluptų ją lauk. Kas keisčiausia, kad pvz pastovi ir vėl atsigauna keliems kartams. Tik pakanka raktą iš spynelės išimti ir vsio - nebesikuria.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
o ne atrodo,kad tiesiog spynos kontaktai?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nemanau tikrai. Kaip spynos kontaktai gali tik vienam ecu maitinimo neišduoti? :V

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
Na va, prisiruošiau ir aš diagnostiką pasidaryti, nes nuo pat pirkimo skydelyje dega ABS is ESP lemputės.
Mašina 2001 metų A6 quattro V6 TDI 132kw (AKE).
Taigi, praskenavau "03-ABS Brakes" meta šitą:

VCDS-Lite Version: Release 1.1
Control Module Part Number: 8D0 907 389 E
  Component and/or Version: ABS/ESP allrad      D56
           Software Coding: 04257
            Work Shop Code: WSC 00012
                      VCID: 351DA2D71C4F
1 Fault Found:
18256 -  Please check DTC Memory of Engine Controller
        P1848 - 35-00 -   -
---------------------------------------------------------------------------

Ši klaida neišsitrina, o praskenavus "01-Engine" rodo:

Control Module Part Number: 4B2 907 401 E
  Component and/or Version:  2.5l/4VTEDC 0000AG D05 
           Software Coding: 01014
                      VCID: 2237698BBDC1
           Additional Info: 00014059 130 106EC150_1.R75694620091
2 Faults Found:
00542 -  Needle lift Sensor (G80)
        30-10 -  Open or Short to Plus - Intermittent
18062 - Shareware Version. To Decode all DTCs
        P1654 - 35-00 - Please Register/Activate

Pirma klaida, su ABS ir ESP kiek suprantu nesusijusi, kiek radau internete dėl jos turėtų prastai traukti mašina ir mirksėti pakaitinimo žvakių lemputė, o ne šitos dvi degti. Man tokie simptomai nebūdingi, bet vis tik norėtųsi susitvarkyti. Pasiskaičiau, kad būna prasitrina laidelis einantis nuo kažkurio purkštuko, bet aš neradau nei prie vieno purkštuko jokio laido.
Šita klaida neišsitrina.

Antros klaidos aprašymo nemokama programa nerodo, taigi jį susiradau per google: "18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster". Prie tos klaidos aprašymo parašyta, kad reikia skenuoti "17-Instruments" ir "19-CAN Gateway". Praskenavus, 17-as jokių klaidų nerodo, o prie 19-to programa neprisijungia.
Klaida išsitrynė, užkurus ir pavažinėjus iš naujo neatsirado.

Tai ką manote dėl ABS ir ESP lempučių? Gal kas turit nuotrauką su tuo G80, kad rasčiau jį? :)

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Na va, prisiruošiau ir aš diagnostiką pasidaryti, nes nuo pat pirkimo skydelyje dega ABS is ESP lemputės.
Mašina 2001 metų A6 quattro V6 TDI 132kw (AKE).
Taigi, praskenavau "03-ABS Brakes" meta šitą:

Control Module Part Number: 8D0 907 389 E
  Component and/or Version: ABS/ESP allrad      D56
           Software Coding: 04257
                      VCID: 351DA2D71C4F
1 Fault Found:
18256 -  Please check DTC Memory of Engine Controller
        P1848 - 35-00 -   -

Ši klaida neišsitrina, o praskenavus "01-Engine" rodo:

Control Module Part Number: 4B2 907 401 E
  Component and/or Version:  2.5l/4VTEDC 0000AG D05 
           Software Coding: 01014
                      VCID: 2237698BBDC1
2 Faults Found:
00542 -  Needle lift Sensor (G80)
        30-10 -  Open or Short to Plus - Intermittent
18062 - Shareware Version. To Decode all DTCs
        P1654 - 35-00 - Please Register/Activate

Pirma klaida, su ABS ir ESP kiek suprantu nesusijusi, kiek radau internete dėl jos turėtų prastai traukti mašina ir mirksėti pakaitinimo žvakių lemputė, o ne šitos dvi degti. Man tokie simptomai nebūdingi, bet vis tik norėtųsi susitvarkyti. Pasiskaičiau, kad būna prasitrina laidelis einantis nuo kažkurio purkštuko, bet aš neradau nei prie vieno purkštuko jokio laido.
Šita klaida neišsitrina.

Antros klaidos aprašymo nemokama programa nerodo, taigi jį susiradau per google: "18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster". Prie tos klaidos aprašymo parašyta, kad reikia skenuoti "17-Instruments" ir "19-CAN Gateway". Praskenavus, 17-as jokių klaidų nerodo, o prie 19-to programa neprisijungia.
Klaida išsitrynė, užkurus ir pavažinėjus iš naujo neatsirado.

Tai ką manote dėl ABS ir ESP lempučių? Gal kas turit nuotrauką su tuo G80, kad rasčiau jį? :)
pasiziurek i dangtelius galvu ir pamatysi kad is po kaires puses dangtelio iseina laideliai du ir nueina i fiske ant motoro, ten ir yra tas purkstukas su laidu kuriame yra needle lift sensor

Neprisijungęs herpaderp

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
pasiziurek i dangtelius galvu ir pamatysi kad is po kaires puses dangtelio iseina laideliai du ir nueina i fiske ant motoro, ten ir yra tas purkstukas su laidu kuriame yra needle lift sensor
Dabar kai pasakei, man atrodo mačiau jį, bet man atrodo tik vienas laidelis ten buvo. Kažkur nete buvau matęs nuotrauką, kad iš pačio purkštuko tas laidas išeina, bet ten gal kitokio variklio buvo, tik pavadinimas toks pat, užtat aš jo ir neradau. :D Tiesa, sakydamas "kairėj" tai turi galvoj, kad kai prieš mašiną stovi, tai tavo kairėje pusėje, o ne mašinos kairėje?

Neprisijungęs siomka

• Žiūrėti profilį
Dabar kai pasakei, man atrodo mačiau jį, bet man atrodo tik vienas laidelis ten buvo. Kažkur nete buvau matęs nuotrauką, kad iš pačio purkštuko tas laidas išeina, bet ten gal kitokio variklio buvo, tik pavadinimas toks pat, užtat aš jo ir neradau. :D Tiesa, sakydamas "kairėj" tai turi galvoj, kad kai prieš mašiną stovi, tai tavo kairėje pusėje, o ne mašinos kairėje?
kairej stovint is priekio

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
herpaderp > parašas (y) :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Žodžiu kol kas aišku, kad ne signalizacija. Ją atjungus vyksta viskas tas pats. Spynelė irgi atmesta. Jei būtų kaltas kompas, daug reikalų su jo pakeitimu, t.y. su pririšimu pačiu?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
kelinti metai?

be to tik idejus kita kompa su juos rišis VAGCOM ir masina uzsives... aisku tik trumpam, bet manau to pakaks suprasti ar kaltas buvo kompas....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
kelinti metai?

be to tik idejus kita kompa su juos rišis VAGCOM ir masina uzsives... aisku tik trumpam, bet manau to pakaks suprasti ar kaltas buvo kompas....

2000m. Na palikau elektrikui, bandys rasti galus :E