vakumo nutekejima turi burbut. vamzdukai , slangutes ir t.t.
ps. tesiant mano istorija ir pokalbius su savimi
Ikisus savo stipreka, isvis neveikia niekas navigacijoje (reiskias optika nepraeina). Ikisus ta "nauja" stipreka" viskas veikia, tik garso nera.
Kaip ir forumietis minejo, stiprekas viduje , tiesiog 2 plokstes, kurios be litavimo issitraukia viena nuo kitos. Tai vat, jei sukeisciau vietom savo dali su "nauju" gal ir veiktu, bet negaliu ardyti, nes pazymejo, jei neveiktu, del grazinimo..
DAR. Stipreka buvau paguldes sone bagazineje, o ne i vieta idejes, nes laidai ten himarojiski ir siaip del patikrinimo. Po stipreku radau 4x4x3 cm MAGNETA. Tame kampe grynai kur stiprekas... Bagazine valiausia ant durniaus po masinos pirkimo, dangcius istraukes buvau, pries 2 dienas masina buvo pas poliruotojus, ar jie su tuo magnetu ka nors dare, ar.... pasiemus masina uzvedus is poliruotoju ismete cheka abs ir vairo stiprintuvo, tarsi atjungtas akumas buvo, pravaziavau 100 metru ir pageso. sake prie akumo nekiso nagu... gal sakau "vagiukai" draugiukai poliruotoju apsilanke ir ka nors chekino.. vienu zodziu