Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1079625 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
audi b5 95m 1,6 pasibaigė akumuliatorius (galimas variantas kad boba nusodino kūrinėjant) ir nebeveikia immo, mirksi lemputė skydelyje, mašina užgęsta. kasnors sąžiningai galėtumėm pririšt raktelius, pajudint antenos kontaktus, ar esant būtinybei sumontuot immo emuliatorių kaune? būtų geriausia šiaurės prospekte ar netoli, kad nereikėtų per puse kauno tampyt.
galiu idet emuliatoriu.

Neprisijungęs Bence1530

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane vcds meta tokia klaida del akumo, kas gali but del to kaltas, akuma tikrino ant stendo sake geras, generatorius krauna, akumas priristas. Nezinau ka daugiau daryti..

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Pasitikrink pliusinio laido kontaktus, butinai ta vieta kur po kapotu prikurimui.

Neprisijungęs Bence1530

• Žiūrėti profilį
Net nebuvo sovus mintis tokia :D kuom tuos kontaktus galima apdoroti, kad jie neoksiduotu?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Net nebuvo sovus mintis tokia :D kuom tuos kontaktus galima apdoroti, kad jie neoksiduotu?

Yra specialus kontaktu tepalas.

Neprisijungęs Bence1530

• Žiūrėti profilį
Viskas gerai ten po kapotu. Pririsus akumuliatoriu pagal betkoki koda is interneto, rodo, kad akumas pasikroves nornaliai ir viskas gerai, bet po uzvedimo ir uzgesinimo vel atsiranda klaida ir rodo, kad akumas mires.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viskas gerai ten po kapotu. Pririsus akumuliatoriu pagal betkoki koda is interneto, rodo, kad akumas pasikroves nornaliai ir viskas gerai, bet po uzvedimo ir uzgesinimo vel atsiranda klaida ir rodo, kad akumas mires.

Tai matuok kokios itampos uzkurimo metu ant akumo, prie variklio ir t.t. Kazkur juk kritimas yra arba pats akumas uzkurimo metu stipriai krenta itampa, cia jau reikia gyvai matuoti visus taskus.

Neprisijungęs Band1tas

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Fault Found:
004708 - PD Unit Injector: Cylinder 2 (N241)
               P1264 - 006 - Regulation Range Exceeded - Intermittent
 kas per bedos cia? 2.0tdi 103kw
Gali del sito nedaputineti turbo?
Klaida nusitrina ir vel atsiranda greit

Neprisijungęs Band1tas

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs ponulis1

• Įrašai: 967
    • Žiūrėti profilį
1.Saltas
2.90
3.70-80
4. 60
Bet buvo ir ant 90, kad pushi gaudo.

Isvada, kad cia jau 100% purkstukas (ar keli). ar gali buti laidai? gumeles? cilindrui kazkas negerai? Pries 4 menesius dariausi diagnostika, buvo viskas ok. Nuo prasto tepalo velenelis padiles, gali ir tokius parodymus itakoti?

Neprisijungęs tukase

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, padariau loga, gal pasakysit kas negerai? 1.9 tdi 66kw

Neprisijungęs robe

• Įrašai: 290
    • Žiūrėti profilį
ponulis1 o ką rodo 4 kanalas? Man čia panašiau į velenėlį..

Neprisijungęs DjBooS

• KET420
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2473
    • Žiūrėti profilį

Secondary air pump, kas cia tokio? Nerandu normalios info, kas cia tokio?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Youtube paziurek veikimo principa. Suprasi.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

Secondary air pump, kas cia tokio? Nerandu normalios info, kas cia tokio?
Pompa kuri pompuoja orą į katalizatorius kai užsivedi šaltą mašiną, kad jie greičiau užšiltu...

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
ponulis1 o ką rodo 4 kanalas? Man čia panašiau į velenėlį..
neziurejau. nelabai zinau, ka ten tureciau matyti. 4 kanalas 4 langas? torsion value?
nu tai gali buti, tepala supyliau kuten kuleri, vienas cia sake, kad ziauriai prastas, kiti , kad geras.. kaip tik 10k km praredejau, pablogejimas pasijuto po 5k km koki.. galvojau ziema, pasipurte pora kartu, norma, tai net vcds nejungiau...

Prisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
aš statau kad pasisuksi su valiku tik.

na aišku purškalus perreguliuot (easy namų sąlygom) na ir jei jau ten būsi, gali prie to pat persandarinti (pakeisti gumas)

Neprisijungęs tukase

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Su treciu kanalu viskas gerai?? 1.9 tdi 66kw cipuota

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
aš statau kad pasisuksi su valiku tik.

na aišku purškalus perreguliuot (easy namų sąlygom) na ir jei jau ten būsi, gali prie to pat persandarinti (pakeisti gumas)
cia man kiek supratau? tai iskarto sakai velenelio ieskotis? :) gero stovio, gal nebus bedu gauti, nera toks deficitas kaip 2.5  :think:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia man kiek supratau? tai iskarto sakai velenelio ieskotis? :) gero stovio, gal nebus bedu gauti, nera toks deficitas kaip 2.5  :think:

Cia vos ne ekstrasensu burelis gaunasi, taip greitai tik pagal parametrus nustatineja kas jau sugede ff Viena karta purkstukas 2.99 kita karta beveik idealus parodymai ir sako velenelis sudiles  :facepalm:  Ir kokius tepalus turejai naudoti,kad per 4 menesius veleneli sudrozti ?

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
nu tai cia 3-4 varijantai kokie manau, jei rodo deviacijos prastas. su PD isvis patirties mazai turiu, pirma masina, todel nelabai ka suprantu.. dazniausia stovint, pergazuoji ir purtymasis dingsta, po to vel atsiranda.. ir visas sitas stipreja. filtrai, tepalai keisti pries 10k km, kuras is statoil. je masina traukia, dumo nemeta, tai voztuvai, ziedai ir panasiai atkrenta.
tai del to ir priejau isvados (kiek mano isprusimas su PD nesa), kad laidai (esu girdejes, kad buna bedu), velenelis , purkstukas (ar keli), ar koks dacikas nezinau tiek itakotu.. dar gumeles, purkstuku nesandarumas tas.. paziuresiu, ta 4ta grupe, ka ten rodo..
patvarkysim, pasidalinsim patirtim, kas buvo :)
masina siaip su remapu, bet "kreivu" kiek sake cia vyrai su vieno logo, bet masina metus vaziavo ok.
Meistriuka rasim, kelsim dangciuka, arba pats jei nepatingesiu.. vazineju toliau, reikia transporto priemones, gal po to variklio nereikes keisti :))
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 03, 16:29:17 sukūrė ponulis1 »

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
lba diena, kur pradet ieskot gedimo, ka tikrint?
VAG-COM Version: Release  311.2-N

Control Module Part Number: 4D0 907 389   
  Component and/or Version: ABS/FDR Allrad      D22
           Software Coding: 0265109400 
            Work Shop Code: BB 34612
1 Fault Found:
00301 - ABS Return Flow Pump (V39)
        27-00 - Implausible Signal
Audi a8 D2 4.2

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu tai cia 3-4 varijantai kokie manau, jei rodo deviacijos prastas. su PD isvis patirties mazai turiu, pirma masina, todel nelabai ka suprantu..

Jeigu kaistant vibracija dideja, tai pirmiausia ne veleneli ziurek , o tarpines po purkstukais, po to gumines tarpines, laidai taip pat gali itakoti, bet ismestu purkstuko klaida del kontakto.

Neprisijungęs ponulis1

• Žiūrėti profilį
Matosi 4 kanalas, bet kiek suprantu, ten viskas ok.

Dabar nebesipurte. Paskutiniai silto parodymai, buvo tokie kaip pries metus. 1-2-3 ~ok, 4tas biski gribauja.

edit. kiek as suprantu, 1mas purkstukas pradeda gribauti labai smarkiai ir ji pradeda koreguoti kazkuris kitas, to pasekoje visi , vienas kita koreguoja (jei taip buna..). nezinau 1.9pd darbo eigos, bet turetu buti 1-3-2-4, tai turetu 1a purkstuka , koreguoti 3cias..

1. uzkursta
2. darbo 1 min
3. 5min dar - 1km atstumas
4. ~10min - 3 km - 60c antifrizas
5. ~20min - X km - 90c (sustojus palaukta 30-60s)
6. ~25min - X km - 90c  (sustojus palaukta 30-60s)

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Balandžio 03, 19:10:24 sukūrė ponulis1 »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pirmiausia pries tai darytose lentelese,oro srautas visiska pieva, toliau purkstukai tai dirba , tai nedirba, pradziai tvarkaisi elementarius dalykus, o paskui ziuresim kas pasikeis ar ne.