Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1180732 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
justai, senom auto srovę į abs soleinoidus duoda vieną iš dviejų rėlių esančių abs bloke. Jei b6 jų nėra, greičiausiai bus pati galva.

Neprisijungęs abras

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, norejau pasikonsultuoti, kadangi daug skaiciau jusu foruma tai supratau, kad tureti savo vag kabeli yra ganetinai geras dalykas, nes pas musu miestelyje visi daro su universaliom irangom ir tik nuskaito klaidas. Tai klausimas butu toks ar sis http://www.skelbikas.lt/vag-com-12-12-diagnostika-vw-audi-seat-skoda-1366630.html  kabelis yra puikus ir ar su juo as matysiu dauguma savo automobilio parametru?? Beje automobilis Audi A6 2001 2.5tdi  132kW.

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, norejau pasikonsultuoti, kadangi daug skaiciau jusu foruma tai supratau, kad tureti savo vag kabeli yra ganetinai geras dalykas, nes pas musu miestelyje visi daro su universaliom irangom ir tik nuskaito klaidas. Tai klausimas butu toks ar sis http://www.skelbikas.lt/vag-com-12-12-diagnostika-vw-audi-seat-skoda-1366630.html  kabelis yra puikus ir ar su juo as matysiu dauguma savo automobilio parametru?? Beje automobilis Audi A6 2001 2.5tdi  132kW.

taip, matysi viska

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Ne nematysi visko su šiuo kabeliu, pvz nepasijungsi prie xenonu bloko, parkteoniku ir t.t.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ne nematysi visko su šiuo kabeliu, pvz nepasijungsi prie xenonu bloko, parkteoniku ir t.t.

Vo blia :think: Ir kodėl leiskit paklausti?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Todėl, kad išbandyta ant savo c5, nei su vienu šituo 12.12 nepasijungiau, o vat 409 su bml tipo senuoju čipu jungiasi visur kur nori ;) 12.12 labai gerai jungiasi į mašinas per can protokolą, tad į kokias c6 ledas ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.auobd2.com/vag-com-usb-409-interface-obdii-car-diagnostics-cable-129.html tai sitas tipo geriau c5?

Nejuokauk ir pamiršk tą atgyveną :-) Pasiieškok 11 versijos, tas jungiasi prie visų audi modelių

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
Lietuvių praktika būtent ir byloja, perpisk plaktuku , jeigu nepadės pasijunk kompą, padaryk output testus, pažiūrėk kas neveiks ar neleis daryti, tada pažiūrėk parametrus, ar kuris nepabėgęs, žiūrėk ir užsikabinsi už kažko.
output dar nebandžiau tik per reading tikrinau o ten neradau prie ko prisikabint, o tokia nesamonė negalėtų atsirast dėl blogo kodavimo?( man teko koduot abs ir kalibruot steering wheel sensor)

justai, senom auto srovę į abs soleinoidus duoda vieną iš dviejų rėlių esančių abs bloke. Jei b6 jų nėra, greičiausiai bus pati galva.
sakai kad elektrinė dalis yra bloga? aš turėjau antrą tokią pat galvą(tik 100proc nesu tikras kad ji gera), bandžiau ir ją uždėt bet atlikus visas procedūras klaida išliko ta pati... mechaninę dalį pakeičiau bet ir iš to naudos nk neturėjau

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs blindmole

• Įrašai: 434
    • Žiūrėti profilį
sveiki gaunu limpa istisai ir masina labai buka pasidariau loga ir matau kad turba beveik nieko nepucia  :think:  pabandziau jugint kojele o ji gal tik pora mm sujuda tai kaip suprantu cia bus geometrija uzstrigus? prisegu loga.

http://www46.zippyshare.com/v/44941234/file.html

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Todėl, kad išbandyta ant savo c5, nei su vienu šituo 12.12 nepasijungiau, o vat 409 su bml tipo senuoju čipu jungiasi visur kur nori ;) 12.12 labai gerai jungiasi į mašinas per can protokolą, tad į kokias c6 ledas ;)
Nezinau kaip su 12.12, bet su 11.11 versija visur pajungia. Kalbu apie A6 C5 ir Q7
Gal ta 12.12 nepabaigta kokia ?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Nezinau kaip su 12.12, bet su 11.11 versija visur pajungia. Kalbu apie A6 C5 ir Q7
Gal ta 12.12 nepabaigta kokia ?
Na man su 12.12 jungėsi į pagrindinį kompiuterį, bet nesijungė į papildomus modulius...

Neprisijungęs Justassss

• Žiūrėti profilį
pagal šitą tikrinausi, dariau pagal rosstech video, po kodavimo ir iš manęs dingo tos klaidos, bet atsirado nauja... savaitgalį manau pabandysiu koduot su kitais stabdžių tipais(mintis yra kad gal būt užsikoduoja ir su blogai parinktais stabdžiais)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį

vot blia. aš jau ieškausi 12.12 neverlock nusipirkti, bet 409.1 laikau, neišmesiu
output dar nebandžiau tik per reading tikrinau o ten neradau prie ko prisikabint, o tokia nesamonė negalėtų atsirast dėl blogo kodavimo?( man teko koduot abs ir kalibruot steering wheel sensor)

sakai kad elektrinė dalis yra bloga? aš turėjau antrą tokią pat galvą(tik 100proc nesu tikras kad ji gera), bandžiau ir ją uždėt bet atlikus visas procedūras klaida išliko ta pati... mechaninę dalį pakeičiau bet ir iš to naudos nk neturėjau
na tada sunkiau jei jau keitei. Mechaninė dalis keista kartu su elektronika buvo? ar tik mechanika? man panašu čia į elektroniką daugiau, kur ant kupros mechanikai stovi.

ir išvis ne mechanika o hidraulika :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 07, 21:03:49 sukūrė Domas »

Neprisijungęs Justassss

• Žiūrėti profilį
blem dėl tų kabelių pasakysiu, aš turiu 12.10 ir 12,12 abu jungiasi prie visų a4b6 blokų, prie b5 a4, pasato  tdi variklį airbag abs pasijungia kodavimus bandęs tik ant b6ir abu ją ima
o bėl mano problemos tai aš atskirai keičiau elektrinę dalį(dėjau kitą elektrinę dalį ant hidraulinės dalies) nepadėjo, tada atsinešiau kitą hidraulinę dalį ir dėjau ant elektrinės dalies vopšim nuo vieno bloko ant kito bloko pernešta kas persineša ir vistiek nesamonė gaunasi, ir apie šitą gedimą intikas tuščias, vieną ką suradau tai kad saugikliai būna nušovę,  o aš savuosius pirmoj vietoj patikrinau:/

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Ar žinai kodėl gamintojas iš 12,10 padarė 12,12 versiją?
Todėl kad su Windows8 programa senesnė persikraudinėdavo, todėl 12,12 versija yra patobulinta tik dėl WIN8.
Tai nieko bendro su jungimusi prie blokų, o šios visos bėdos atsiranda dėl blogo bloko (jei adapteris 100proc rimtas) arba dėl paties adapterio ;)
Taip kai būna bėdos su sąsaja su moduliu, gali spėlioti kas kaltas: adapteris arba modulis ;)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Ar žinai kodėl gamintojas iš 12,10 padarė 12,12 versiją?
Todėl kad su Windows8 programa senesnė persikraudinėdavo, todėl 12,12 versija yra patobulinta tik dėl WIN8.
Tai nieko bendro su jungimusi prie blokų, o šios visos bėdos atsiranda dėl blogo bloko (jei adapteris 100proc rimtas) arba dėl paties adapterio ;)
Taip kai būna bėdos su sąsaja su moduliu, gali spėlioti kas kaltas: adapteris arba modulis ;)
tu rasei kad po bloko perkodavimo sita klaida dingo ir atsirado nauja klaida, bet neparasei kas per nauja klaida. Buvau as irgi su tokia klaida susidures, zmogus tikrindamas saugiklius isemes viena is abs bloko saugikliu sugebejo i ikisti atgal ne i savo vieta, del to tokia klaida ir buvo.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Justassss

• Žiūrėti profilį
tu rasei kad po bloko perkodavimo sita klaida dingo ir atsirado nauja klaida, bet neparasei kas per nauja klaida. Buvau as irgi su tokia klaida susidures, zmogus tikrindamas saugiklius isemes viena is abs bloko saugikliu sugebejo i ikisti atgal ne i savo vieta, del to tokia klaida ir buvo.
valves voltage supply ir yra ta nauja klaida, kuri atsirado po kodavimo, o prieš tai buvo steering angle sensor ir block incorrectly coded

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
Na man su 12.12 jungėsi į pagrindinį kompiuterį, bet nesijungė į papildomus modulius...
Nu man su kinietisku 12.12 kabelius uz 20 baksu viskas jungiasi ir prie naujesniu ir prie a4 b5 visu bloku.

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tau matyt labiau su laidu pasisekė ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vienas garaže turi įrankių komplektą už 59,99Lt, kitas tokį pat už 599Lt, visi patenkinti, visi turi sau pasiteisinimą ir motyvaciją, tad beprasmė diskusija. Dėkui tik už vieną - už kiniškas adapterių padjobkes, tai suteikia galimybę bet kam įsigyti prastos kokybės ir menko patikimumo, bet vis tiek veikiantį pigų adapterį kuris daugiau/mažiau, ilgiau/trumpiau bet veiks.
Tokių rinkoje smulkmenų dėka žmonės drąsiau perka Audi, rečiau važiuoja į servisus, nes elementarius dalykus gali pasižiūrėti patys.

Čia niekad nebus tarpinio varianto ;) O audi nuo to tik populiaresnė. Norite sužinoti kodėl nuostabios ir fanstastiškos mašinos LandRover nebus mėgstami visuomenės? Diagnostikos įranga 10 000Lt ir tai tik startas su ribotomis galimybėmis. Servisai neįperka, o tie kas turi - tragiški. Taip kad džiaukimės kad to nėra su AUDI (y)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vienas garaže turi įrankių komplektą už 59,99Lt, kitas tokį pat už 599Lt, visi patenkinti, visi turi sau pasiteisinimą ir motyvaciją, tad beprasmė diskusija. Dėkui tik už vieną - už kiniškas adapterių padjobkes, tai suteikia galimybę bet kam įsigyti prastos kokybės ir menko patikimumo, bet vis tiek veikiantį pigų adapterį kuris daugiau/mažiau, ilgiau/trumpiau bet veiks.
Tokių rinkoje smulkmenų dėka žmonės drąsiau perka Audi, rečiau važiuoja į servisus, nes elementarius dalykus gali pasižiūrėti patys.

Čia niekad nebus tarpinio varianto ;) O audi nuo to tik populiaresnė. Norite sužinoti kodėl nuostabios ir fanstastiškos mašinos LandRover nebus mėgstami visuomenės? Diagnostikos įranga 10 000Lt ir tai tik startas su ribotomis galimybėmis. Servisai neįperka, o tie kas turi - tragiški. Taip kad džiaukimės kad to nėra su AUDI (y)

Su vienu teiginiu tikrai nesutiksiu "už kiniškas adapterių padjobkes, tai suteikia galimybę bet kam įsigyti prastos kokybės ir menko patikimumo, bet vis tiek veikiantį pigų adapterį kuris daugiau/mažiau, ilgiau/trumpiau bet veiks" 812 versija man atidirbo eilę metų, teko nesinaudoti kai negalėjo naujų modelių paimti, dabar 11 versija sukasi kuo puikiausiai. Vienas niuansas, kad aš neperku pačių pigiausių ir dar su forumiečiu Xoom pasitariu, kuris juos gamina ir remontuoja.Būtent jis ir perspėjo dėl 12 versijos nesklandumų. (Čia ne reklama :-))

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad ir reklama - jei žmogus rimtas ir pagirti nesarmata
Turėjau ir aš 812 versija (y), o visos bėdos ne dėl versijų, o dėl adapterių.
Originalai veikia puikiai su bet kuria versija, čia tik nulaužimų problemos :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad ir reklama - jei žmogus rimtas ir pagirti nesarmata
Turėjau ir aš 812 versija (y), o visos bėdos ne dėl versijų, o dėl adapterių.
Originalai veikia puikiai su bet kuria versija, čia tik nulaužimų problemos :)

Žmogus tai jis rimtas ir pagelbėjęs ne vieną kartą, galvą turi (y),Kaune gyventų tokias bapkes vartytu, bet neikalbu niekaip čia apsigyventi :-/