Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1069973 kartus)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
klausimas kiek tas čiut ir kiek jis išeina iš normų ? kitas klausimas su kuo ankstinta, indikatorium, kompu ar iš akies/ausies ? klaida ir pats supranti kad degimo kampas išėjęs iš normų, tad geriau jį pastatyk ties riba bet kad liktų normose.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
klausimas kiek tas čiut ir kiek jis išeina iš normų ? kitas klausimas su kuo ankstinta, indikatorium, kompu ar iš akies/ausies ? klaida ir pats supranti kad degimo kampas išėjęs iš normų, tad geriau jį pastatyk ties riba bet kad liktų normose.

Buvo jau aprasyta, kad senesniem reikia degima net is ribu pasukti, kompas meta klaida, bet kuriasi idealiai ir sanaudos mazesnes.

Neprisijungęs aloha

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
ankstinta su vag com. iseina is grafiko, bet dar matos :D tai ta klaida tada nieko blogo senam lauzui kaip supratau.?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
ankstinta su vag com. iseina is grafiko, bet dar matos :D tai ta klaida tada nieko blogo senam lauzui kaip supratau.?

Jeigu tik geriau kuriasi ir kuro neryja, nekreipk demesio.

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
turiu tik klaidos koda tikiuos uzteks jum jo paaiskint man klaida 00601. masina audi a6, 2,5tdi 110kv,tikrinom kodel mirksi klima  :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
turiu tik klaidos koda tikiuos uzteks jum jo paaiskint man klaida 00601. masina audi a6, 2,5tdi 110kv,tikrinom kodel mirksi klima  :)

Rodo , kad stringa G112 centrines sklendes varikliukas. Keista tik ar del to gali mirkseti klima, gal  cia tik siaip kita klaida.

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį
tipo buvo parasyta pasikartojanti klaida, nu dekui bent uz tokia info. seip yra neveikiantis abs blokas ar del to gali mirkset klima?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tipo buvo parasyta pasikartojanti klaida, nu dekui bent uz tokia info. seip yra neveikiantis abs blokas ar del to gali mirkset klima?

Pasikartojanti, nes klima bando reguliuoti, patenciometras meta netikras reiksmes tai ir klaida atsikartoja, bet dazniausiai tas mirksejimas del trumpinimo arba kontakto nebuvimo, o ABS neturetu visai jokios itakos tam tureti.

Neprisijungęs nikolas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs fucis

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 1.8t Q 2002
Dideles kuro sanaudos (18l/100km) - benzas/dujos. Ant benzino sąnaudų nebandžiau skaičiuot.
Klaidu nera.
Su VAGCOM`u tikrinau MAF - pirmu begiu iki redlaino  5560rmp   - 120,53g/s, antru begiu 5400rmp - 129g/s. Kai kuriuose tarpuose rode ir apie 140g/s. Manau viskas normalei, bet gal cia jis ir kaltas? Per daug oro pucia, daugiau kuro lieja?
Kas uzkliuvo, tai 032 kanalas:
Pirma verte "fuel trim at idle (Additive)", antra verte "fuel trim at elevated engine speeds (Multiplicative)"
Pirma verte buna -0,8 ... -0,9% [galima -10 ...+10%], bet antra verte -16.40% [galima -10 ...+10%].
Kaip suprantu per riebu misini tada tuoda ar kaip cia gaunas?
Pasijugiau kita diena  - antra verte -20.00% [galima -10 ...+10%].
Nuresetinau masinos ECU (ištryniau klaidas, nors jų ir nebuvo). Šiek tiek pavažinėjau, prisijungiau antra verte -1.6% [galima -10 ...+10%]. Maniau gal pasitaise :D
Pasijungiu vakar po šiokių tokių pasivažinėjimų ilgesnių, antra verte -10.4% [galima -10 ...+10%].
Gal kas pakomentuos kur ieškoti bėdos?
Visi kiti parametrai kaip ir ok.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 14, 15:25:39 sukūrė fucis »

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
ka liamda zondas rodo?
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Atjunk visai liamda ir pabandyk pasivazineti.

Neprisijungęs giesa13

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 1.8t Q 2002
Dideles kuro sanaudos (18l/100km) - benzas/dujos. Ant benzino sąnaudų nebandžiau skaičiuot.
Klaidu nera.
Su VAGCOM`u tikrinau MAF - pirmu begiu iki redlaino  5560rmp   - 120,53g/s, antru begiu 5400rmp - 129g/s. Kai kuriuose tarpuose rode ir apie 140g/s. Manau viskas normalei, bet gal cia jis ir kaltas? Per daug oro pucia, daugiau kuro lieja?
Pirma verte "fuel trim at idle (Additive)", antra verte "fuel trim at elevated engine speeds (Multiplicative)"
Pirma verte buna -0,8 ... -0,9% [galima -10 ...+10%], bet antra verte -16.40% [galima -10 ...+10%].
Nuresetinau masinos ECU (ištryniau klaidas, nors jų ir nebuvo). Šiek tiek pavažinėjau, prisijungiau antra verte -1.6% [galima -10 ...+10%]. Maniau gal pasitaise :D
Pasijungiu vakar po šiokių tokių pasivažinėjimų ilgesnių, antra verte -10.4% [galima -10 ...+10%].

Pabandyk pasižiūrėt kuro siurblį. Aš su savo ubage (S3 1,8 tq) irgi vargau-niekas nerado. Važinėjant su manometru visą laiką kuro slėgį rodė 3 bar, tik atleidus gazo pedalą nukrisdavo iki 2,5 bar. Benzą rijo irgi apie 16-17 l, bet netraukė, staigiau nuspaudus gazo pedalą daugiau negu iki vidurio-mašina beveik sustodavo, rytais ilgai reikėdavo sukti starteriu. Visi parametrai buvo teisingi tik įpurškimo trukmė buvo 20 m/s. Tai va, radau mirusį kuro siurblį-per mažas buvo debitas, numovus grįžtamą šlangą nuo kuro magistralės, tipo "ant laisvų" turi pribėgti 1,5-2 l į 1 minutę benzo, pas mane buvo vos 300 gr. Pasikeičiau kuro siurblį ir visos bėdos baigėsi.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 1.8t Q 2002
Klaidu nera.

Pabandyk pasižiūrėt kuro siurblį. Aš su savo ubage (S3 1,8 tq) irgi vargau-niekas nerado. Važinėjant su manometru visą laiką kuro slėgį rodė 3 bar, tik atleidus gazo pedalą nukrisdavo iki 2,5 bar. Benzą rijo irgi apie 16-17 l, bet netraukė, staigiau nuspaudus gazo pedalą daugiau negu iki vidurio-mašina beveik sustodavo, rytais ilgai reikėdavo sukti starteriu. Visi parametrai buvo teisingi tik įpurškimo trukmė buvo 20 m/s. Tai va, radau mirusį kuro siurblį-per mažas buvo debitas, numovus grįžtamą šlangą nuo kuro magistralės, tipo "ant laisvų" turi pribėgti 1,5-2 l į 1 minutę benzo, pas mane buvo vos 300 gr. Pasikeičiau kuro siurblį ir visos bėdos baigėsi.
Ir ką guvo galima padaryti kitaip? Nepagalvojai kad kuro slėgis 3bar nėra normalus? Ant laisvų kai kolike -0,5 bar vakumas turi kristi iki 2,5bar - tvarkoj, o užmynus dugną turi būt 3 bar kai kolike jau atmosferinis slėgis, o kai dar kokį 1 ar 0,8 (nežinau kiek turi būt) pripučia turbina, atitinkamai pagal boostą turėjo slėgis kilti. Tas įtarimų nekėlė?

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Sveiki gal kas paaiskins kas cia per klaida ir kur ieskoti bedos,dekui :V
17989 - Throttle Actuator (J338): Basic Setting not performed
            P1581 - 35-00 -  -  - Intermittent

Neprisijungęs fucis

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/17989/P1581/005505

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Jieskok bedos po kapotu, jeigu nori tiksliau, tai netingek parasyt automobilio duomenu ir kas jai blogai dirba, klaida pasikartojanti ar pastovi.

Neprisijungęs patsmaziausias

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį

Jieskok bedos po kapotu, jeigu nori tiksliau, tai netingek parasyt automobilio duomenu ir kas jai blogai dirba, klaida pasikartojanti ar pastovi.
auto-w-bora 2001m 1.6 16 voztuvu ,silta vedasi ir dirba kuo puikiausiai,bet salta kol uzvedi reikia pavargti-nedirba cilindrai visi,gaza jei duodi vedant net nebesiveda,uzvesti salta galima tik be gazo. :V.klaida ta pastovi nesitrina

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
tai reikia droselioniai sklendei adaptacija padaryt, o jei tai nepadeda tada ja valyt, jei ir valymas nepades tada gausi keist
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs giesa13

• Žiūrėti profilį
Audi A6 1.8t Q 2002
Klaidu nera.
Itarimų nekėlė, nes ant grįžtamo vožtuvėlio aiškiai parašyta 3.0 bar. Aišku intike galima nusipirkti su didesniu praleidimo slėgiu.

Ir ką guvo galima padaryti kitaip? Nepagalvojai kad kuro slėgis 3bar nėra normalus? Ant laisvų kai kolike -0,5 bar vakumas turi kristi iki 2,5bar - tvarkoj, o užmynus dugną turi būt 3 bar kai kolike jau atmosferinis slėgis, o kai dar kokį 1 ar 0,8 (nežinau kiek turi būt) pripučia turbina, atitinkamai pagal boostą turėjo slėgis kilti. Tas įtarimų nekėlė?
Nesukėlė, ir nemanau, kad turi būti daugiau, nes ant grįžtamo vožtuvėlio aiškiai parašyta 3.0 bar. Intike galima nusipirkti su didesniais slėgiais, bet man atrodo lambda užuodus smarvę, turėtų trumpinti įpurškimo trukmę, ir galutinis rezultatas nelendant į smegenis būtų toks pats. Aš tik nesuprantu, kodėl pas mane jeigu buvo benzo badas, kodėl nepradegė stūmokliai, ir kodėl dvigubai daugiau rijo benzo.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 16, 00:38:57 sukūrė giesa13 »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
3bar yra reguliatoriaus reitingas, t.y. kiek jis kels slėgio nuo esamo boosto/vakuumo kolike taip kad kai turba pučia pvz  0,8bar, kuro slėgis turi būti 3,8bar. Jei ant laisvų kolike -0,5bar, tada kuro slėgis 2,5bar. Na čia ateičiai taisant kuro sistemą pravartu žinoti :)

Neprisijungęs giesa13

• Žiūrėti profilį
3bar yra reguliatoriaus reitingas, t.y. kiek jis kels slėgio nuo esamo boosto/vakuumo kolike taip kad kai turba pučia pvz  0,8bar, kuro slėgis turi būti 3,8bar. Jei ant laisvų kolike -0,5bar, tada kuro slėgis 2,5bar. Na čia ateičiai taisant kuro sistemą pravartu žinoti :)
OK, žinosiu. As tai ne meistras, bet man tvarkė meistrai, ir sakė VISI PARAMETRAI tvarkoj :E.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
problema kad aš irgi ne meistras, ir man meistrai dažnai sako kad viskas tvarkoj, bet neveikia :D

Neprisijungęs jetas

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit pilnai veikianti VCDS Lite?