Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1088944 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. vel griztu prie to pacio klausimo,del to trecio saugiklio 5A prie ecu bloko.foto virsui ankstesnem mano poste.auto A6 C4 103kw Q.only audi-ismete jo reiksme,kitas zmogus parase savo minti.(gali buti variklio pagalviu.)iki sios dienos neturejau bedu su vibracija,bet po cipo ir mano audi pradejo siek tiek vibruoti - spaudziant dugna aukstesniais begiais.speju,kad tai bus daugumai aktualu ir bendrom jegom pabandytume jai imanoma ispresti sia problema.To To,junge mano audi skydeli-atkreipiau demesi i tuos saugiklius prie ecu bloko ir 3 raudonoj fiskej buvo nudeges saugiklis.pakeitem.niekas nuo to nepasikeite.kai cipavo,vel paziurejau ta saugikli-nudeges.taigi-rementis prielaida,ar galetu buti visdelto variklio pagalviu saugiklis ir tureti reiksmes variklio vibracijos apkrovu stabilizavimui? (variklio pagalves turi pajungtas fiskes.) tai tik prielaida.  ?!?  kelios mastancios galvos - geriau nei vienas zaidejas prie pokerio stalo ( daugegalvio slibino simptomas...  :-]  )

P.S. auto reik priziuret,bet tai nereiskia,kad zmogus jai turi tarnauti...  :D