Sveiki. vel griztu prie to pacio klausimo,del to trecio saugiklio 5A prie ecu bloko.foto virsui ankstesnem mano poste.auto A6 C4 103kw Q.only audi-ismete jo reiksme,kitas zmogus parase savo minti.(gali buti variklio pagalviu.)iki sios dienos neturejau bedu su vibracija,bet po cipo ir mano audi pradejo siek tiek vibruoti - spaudziant dugna aukstesniais begiais.speju,kad tai bus daugumai aktualu ir bendrom jegom pabandytume jai imanoma ispresti sia problema.To To,junge mano audi skydeli-atkreipiau demesi i tuos saugiklius prie ecu bloko ir 3 raudonoj fiskej buvo nudeges saugiklis.pakeitem.niekas nuo to nepasikeite.kai cipavo,vel paziurejau ta saugikli-nudeges.taigi-rementis prielaida,ar galetu buti visdelto variklio pagalviu saugiklis ir tureti reiksmes variklio vibracijos apkrovu stabilizavimui? (variklio pagalves turi pajungtas fiskes.) tai tik prielaida. ?!? kelios mastancios galvos - geriau nei vienas zaidejas prie pokerio stalo ( daugegalvio slibino simptomas...
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
)
P.S. auto reik priziuret,bet tai nereiskia,kad zmogus jai turi tarnauti...