Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1116411 kartus)

Neprisijungęs zydriusj

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
tai ką daryt? tipo oro srauto matuoklis dubą duoda?

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Gali but. Pradziai pradek nuo vakumu, paziurek kaip egr gyvena, pasidaryk turbinos testa, map, maf ir t.t...  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 21, 22:55:41 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
sveiki dar karta, reikia ir vel jusu pagalbos, pagaliau tejo metas ir noras ventiliatoriaus remontui. Klaida tokia:

18080 - Coolant Fan Control 1: Open or Short to Ground
            P1672 - 004 - No Signal/Communication

Zodziu tik uzvedu, ar siltas motoras ar saltas, uzia ventiliatorius pa pol programe, turbut yra kokios 4 ventiliatoriaus padetys, tai pastoviai ant maximalios padeties jis juda. Motoras 4.2 225kw(touarage) , kuris cia ventiliatorius man mutina smegenis, ir kur jo ieskoti? Audi centre turbut neverta pirkti, ir naudotas speju nelabai laikys? Remontas nesidaro jiem?

Kazkokia nesamone, pats ieskau per vag com svetaine, apskritai tokio klaidos kodo nerandu... gal kazka ne taip darau?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
sveiki dar karta, reikia ir vel jusu pagalbos, pagaliau tejo metas ir noras ventiliatoriaus remontui. Klaida tokia:

Zodziu tik uzvedu, ar siltas motoras ar saltas, uzia ventiliatorius pa pol programe, turbut yra kokios 4 ventiliatoriaus padetys, tai pastoviai ant maximalios padeties jis juda. Motoras 4.2 225kw(touarage) , kuris cia ventiliatorius man mutina smegenis, ir kur jo ieskoti? Audi centre turbut neverta pirkti, ir naudotas speju nelabai laikys? Remontas nesidaro jiem?

Kazkokia nesamone, pats ieskau per vag com svetaine, apskritai tokio klaidos kodo nerandu... gal kazka ne taip darau?
Tada google šis bei tas yra
http://www.google.com/search?q=18080+-+Coolant+Fan+Control+1%3A+Open+or+Short+to+Ground+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Ar galima su Vag-comu 805 prisijungti prie frod galaxy su VAG grupes motoru? ( galaxy 2000 metu)

Neprisijungęs simonasas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Ar galima su Vag-comu 805 prisijungti prie frod galaxy su VAG grupes motoru? ( galaxy 2000 metu)
Pats nebandžiau, bet kiek girdėjau tai prisijungia.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

kazin kodel neranda tos klaidos kodo pats vag com saitas? Cia kazkoks vienas is bugu programoj, ar kame reples?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Saitu nepriklauso visu kodu turet... prie ko cia bugai?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galit papasakoti, ar įmanomas reikalas su vag aktyvuoti skydelyje DRL indikaciją? Pas save prieš saulę pamačiau, kad yra tokia indikacija DRL... Dienos šviesos aktyvuotos yra, bet skydelyje indikacija to nerodo. Kaip reiktų tai padaryti? Passat b6.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
Gal kas galit papasakoti, ar įmanomas reikalas su vag aktyvuoti skydelyje DRL indikaciją? Pas save prieš saulę pamačiau, kad yra tokia indikacija DRL... Dienos šviesos aktyvuotos yra, bet skydelyje indikacija to nerodo. Kaip reiktų tai padaryti? Passat b6.

tu gal daugiau zinai apie ta DRL, kas kaip geriau kai jis ijungtas? pas mane jis buvo, bet paprasiau kad isjungtu-nepamirstu ir pats isijungt lempu uzvedus.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

tu gal daugiau zinai apie ta DRL, kas kaip geriau kai jis ijungtas? pas mane jis buvo, bet paprasiau kad isjungtu-nepamirstu ir pats isijungt lempu uzvedus.

Man patinka, kad kai DRL įjungtas, nereikia tų lempų pačiam dročinti. Kai šviesu - dega drl, o kai patemsta, tai automatiškai įsijungia normalios šviesos. Bet šiaip didžiausias pliusas drl, kad dieną jos kai šviečia, tai daugiau niekas nedega - tik jos. Aš atsisukęs jas 40% galingumu, tai dar ir ekonomija gaunasi elektros.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Man patinka, kad kai DRL įjungtas, nereikia tų lempų pačiam dročinti. Kai šviesu - dega drl, o kai patemsta, tai automatiškai įsijungia normalios šviesos. Bet šiaip didžiausias pliusas drl, kad dieną jos kai šviečia, tai daugiau niekas nedega - tik jos. Aš atsisukęs jas 40% galingumu, tai dar ir ekonomija gaunasi elektros.

as tai keliu erelis, megstu ir priesrukines ijungt, o jos niekaip neisijungia, pajungus DRL.. tad bet kokiu atveju reikia jungti sviesas, kad ijungti priesrukines

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
jungiasi

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

as tai keliu erelis, megstu ir priesrukines ijungt, o jos niekaip neisijungia, pajungus DRL.. tad bet kokiu atveju reikia jungti sviesas, kad ijungti priesrukines

Na taip, su drl nei gabaritai veikia važiuojant, nei priešrūkiniai be trumpų...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galetu paaiskinti kame cia beda, istrinu klaida , o ji is karto atsiranda, niekaip nesuprantu kokia cia aktivacuja darosi

Address 03: ABS Brakes
Control Module Part Number: 8E0 614 517
  Component and/or Version: ABS/ESP front       1726
           Software Coding: 04255
            Work Shop Code: WSC 06435
1 Fault Found

01486 - System Function Test Activated
        35-00 -  -

Audi A4  2003.  1,9 TDI PD

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galetu paaiskinti kame cia beda, istrinu klaida , o ji is karto atsiranda, niekaip nesuprantu kokia cia aktivacuja darosi

Address 03: ABS Brakes
Control Module Part Number: 8E0 614 517
  Component and/or Version: ABS/ESP front       1726
           Software Coding: 04255
            Work Shop Code: WSC 06435
1 Fault Found

01486 - System Function Test Activated
        35-00 -  -

Audi A4  2003.  1,9 TDI PD
Jau kazkas primynke ne ten ir ne taip kaip reikia :) Cia reikia zinoti ka darai ir kaip darai :)
Bajoras gera nuoroda dave ten viskas parasyta.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Aciu uz nuoroda, vaziuosiu astunkes piesti  :D. Primaigyta nebuvo, tik smulkmena-variklio skyrius buvo sudeges  :-]

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nebeiseina prisijunkt nei prie savo nei prie kitu audi, dar visai nesenei buvau prie savo beskes 1.9 tdi ir prie draugelio a4 1.6 sekmingai prisijunges tiesiog patikrinau ar kokiu klaidu nera ir pan, taciau vakar prie draugelio beskes nebeprisijunge, galvoju dzin nlb prie senesniu ir jungdavos, bet patikrinus ant savo pas mane irgi tapati meta, tai pagal variantus gedimo manau kad tinkamiausias "k line stuck" tai jai anxciau buvo viskas ok o db uzgrybavo tiek ant mano tiek draugelio audi tai itariu adapteryje problema ir gal kas zino nuo ko ir ar dar galima ji atgaivint ?beto adapteris lietuviskas ne ebay nors ytariu taspats "š"   Ačiū  (h)

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
neveikia tavo adapteris. arba sudege arba pabandyk perinstaliuoti viska ir programa ir usb driver`ius
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Audesnikas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki norejau paklaust gal zinot kur si rele statosi ir koki darba ji atlieka. Cia manau yra kaskokia uzvelinimo rele. Kelios foto

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
ar kartas ne valytuvu rele

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs no one

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Audesnikas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Mat kaip na aisku tada  :) Dekuj