Citata iš: Mindezas 2010 Rugpjūčio 23, 07:17:09 Citata iš: arcimas 2010 Rugpjūčio 22, 17:48:54 VAG COM 015 grupe fuel comsumption nerodo kuro sanaudu.Variklis 1,9 tdi (1z) Audi b4buvau pasijunges prie golf3 su tokiu pat varikliu, tai sanaudas rodo, o vat pas mane tuscias langelis ir viskas,kas galetu buti? ar cia masina nesuderinta su ta grupe ? normalu,nesiparink.pabandyk aktyvuot b4 kruizo kontrole, tada 015 grupe turetu atsirast. jei nesiaktyvuoja kruizo kontrole, reiskia kompas medinis
Citata iš: arcimas 2010 Rugpjūčio 22, 17:48:54 VAG COM 015 grupe fuel comsumption nerodo kuro sanaudu.Variklis 1,9 tdi (1z) Audi b4buvau pasijunges prie golf3 su tokiu pat varikliu, tai sanaudas rodo, o vat pas mane tuscias langelis ir viskas,kas galetu buti? ar cia masina nesuderinta su ta grupe ? normalu,nesiparink.
VAG COM 015 grupe fuel comsumption nerodo kuro sanaudu.Variklis 1,9 tdi (1z) Audi b4buvau pasijunges prie golf3 su tokiu pat varikliu, tai sanaudas rodo, o vat pas mane tuscias langelis ir viskas,kas galetu buti? ar cia masina nesuderinta su ta grupe ?
Pradėjo aurimazsz Elektros skyrius
Pradėjo Raimis Elektros skyrius
Pradėjo zygism B5