Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diagnostikos užfiksuotos klaidos, jų reikšmės ir analizavimas  (Skaityta 1092896 kartus)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Per coding arba per adaptacijas komforto bloke.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Pala, gali patikslinti? 09 Cent. Elek ar per kur? Šiaip žiūrėjau aš tas koduotes, bet nemačiau, kur būtų galima tai pasirinkti.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį

Pala, gali patikslinti? 09 Cent. Elek ar per kur? Šiaip žiūrėjau aš tas koduotes, bet nemačiau, kur būtų galima tai pasirinkti.
man ir idomu, kaip tiksliai tai padaryt, o ai jokio garso neskleidzia nei uzrakinant nei atrakinant

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o duoda "Long coding"?
35 centrinio blokas  arba 46 komforto blokas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 09, 19:28:27 sukūrė Ramaskinas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tai taip. Nuplėšė meistrai kaip reikalas ir pridarė daugiau žalos negu naudos. Reikia pareguliuoti degimą, tik kažin ar 1.8i Audi A4 pilnas įpurškimas įmanoma tai padaryti kompiuteriu, tarkim, reguliuojant įpurškimo momentą. Jei eina, gal žinot kokia programa? Kabelį turiu, tik su VAG COM kažkaip neradau tokios funkcijos. Jeigu neina kompiuteriu, ar yra dar koks būdas nereguliuojant pagrindinio diržo? Pasidalinkit savo žiniomis. :)

kalbi lyg dyzeli vairuotum, nori keisti parametrus - tai zmones vadina cipavimu. Nera ka ten tau reguliuoti - viska padaro pats kompas, plius ir liamda itakos turi.

Detonaciniai davikliai fiksuoja tau problemas, del to tikrai trauka itakoja, tad arba tavo variklis kaip traktorius kala, arba ziurek pacius daviklius. Purkstuku klaidos gali buti ir del tipo slapuku papildomu (jei turi)

Aplamai pasidaryk diagnostika, o ne klaidu nuskaitymus kaip vaiku darzely, tada gal kas ir aiskiau pas tave bus, negi ir pirma klaida tau atsisto po istrynimo? Ka jau kalbeti apie kitas likusias...

Neprisijungęs raudonss

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kaip pasalinti man toki gedima klaidos kodas 01176 jis reiskia kad imobilaizeris siuncia silpna signala ko pasekoje variklio ecu meta klaida 17978 uzsakyti nauja rakta ?  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Na taip, reikalas toks... Pasijungiu aš prie 35 bloko, einu į adaptaciją, o ten 5-6 kanale turėtų leisti duoti keisti reikšmę iš 0 į 1, t.y iš Off į On, tačiau rašo not available... Kame reikalas? Kaip ten įlįsti? Kodingą keisti ar ką?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kaip pasalinti man toki gedima klaidos kodas 01176 jis reiskia kad imobilaizeris siuncia silpna signala ko pasekoje variklio ecu meta klaida 17978 uzsakyti nauja rakta ?  :)

tikrai nepades joks naujas raktas. O ka ir kaip tvarkyti nezinomai masinai - tikrai nezinau

Neprisijungęs Hugeman

• Įrašai: 304
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kaip pasalinti man toki gedima klaidos kodas 01176 jis reiskia kad imobilaizeris siuncia silpna signala ko pasekoje variklio ecu meta klaida 17978 uzsakyti nauja rakta ?  :)

Pas mane ta pati problema atsirado. Del ko karts nuo karto is kokio 4 karto auto uzsiveda.. Kiek domejaus del 01176 klaidos gali tekti pradzioje pravalyti imobilaizerio  nuskaitymo ziede kontaktus, keisti imobilaizerio baterija ar pan. Jei supranti angliaskai :
Possible Solutions
Immobilizer
    Check Wiring and/or Connector(s) from/to Immobilizer Reader Coil
    Check Key Immobilizer Transponder Status
          See Measuring Value Blocks (MVB)
    Check/Renew Immobilizer Key Matching
    Check/Replace Key
Remote Control
    Check/Replace Remote Control Battery
    Check/Replace Remote Control

Beja ar gali kaip nors issiderinti imo sistema del to jog durys yra uzrakinejamos/atrakinejamos su raktu be imo (gamintu).  Audi a6 (c4)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 10, 23:56:24 sukūrė Hugeman »

Neprisijungęs raudonss

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
auto audi a4. dydelis dekui pabandysiu pravalyt :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Na taip, reikalas toks... Pasijungiu aš prie 35 bloko, einu į adaptaciją, o ten 5-6 kanale turėtų leisti duoti keisti reikšmę iš 0 į 1, t.y iš Off į On, tačiau rašo not available... Kame reikalas? Kaip ten įlįsti? Kodingą keisti ar ką?
bandyk per "coding". Ar duoda "long coding"?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

bandyk per "coding". Ar duoda "long coding"?

O kaip per coding? Kur rasti, kokį kodą vesti? Bėje, long coding juk duoda tik CAN, o pas mane dar ne canas... :V

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na tai gal tada ir nera galimybes padaryti, kad pypsetu. O aplamai yra signalizacija?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na tai gal tada ir nera galimybes padaryti, kad pypsetu. O aplamai yra signalizacija?

Signalizacija yra. Pvz viduje užsirakinus ir pamojavus, suveikia sirena, pypsi taip, kaip cobros adaptyvo garsu. Ir dar... Per output test testuojant, pirma užsidega avariniai ir pypsi sirena, po to centrinis suvaikšto, o galų gale suveikia tas užrakinimo/atrakinimo pypsikas. (triger atrodo, ar pan) Taigi galimybė turi būti, bet kaip padaryti visa tai - neaišku :E
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 11, 11:03:48 sukūrė Evaldas »

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai gal dar nera galimybes perprogramuoti. Turesi valdyma reiskia paga ES reikalavimus  ir toliau  (h)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai gal dar nera galimybes perprogramuoti. Turesi valdyma reiskia paga ES reikalavimus  ir toliau  (h)

Kažkokia fignia, vistiek bandysiu kažką padaryti :E

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos. Toks reikalas:
01625- Front Parking Aid Warning Chime (H22)
31-00 Open or Short to Ground
Gal kas turit minčių, nuo ko pradėti ieškoti?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Arba laidai arba pats pypsiukas nusproges

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Arba laidai arba pats pypsiukas nusproges

Esmė tokia: įjungus R arba D, kai turėtų veikti parkingas, prasideda ~kelių sekundžių pypsėjimas ir tada nieko nereaguoja. Mirksi tas lempukas ant parking mygtuko ir viskas. Kartais atsigauna. O tai kaip nustatyti tikslų gedimą? :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Evaldai, manau jau tikiesi su kompu ir nieko nedarant sutvarkyti masina, jau aiskiai raso kad fiksuoja trumpa arba is vis atjungtas daviklis. Palysk po buferiu ir paziurek, gal akivaizdziai gedima matysi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Evaldai, manau jau tikiesi su kompu ir nieko nedarant sutvarkyti masina, jau aiskiai raso kad fiksuoja trumpa arba is vis atjungtas daviklis. Palysk po buferiu ir paziurek, gal akivaizdziai gedima matysi.

Bet čia konkrečiai laiduose esmė? Jei būtų daviklis blogas, rašytų gal, kad konkrečiai tas daviklis nedirba, o čia kaip suprantu, visus pajungimus peržiūrėti reiktų? :V

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
Èia tau priekinio pypsiuko gedimas / laidai, pypsiukas randasi ne po bamperiu o centrinej konsolej panašiai už mago

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Èia tau priekinio pypsiuko gedimas / laidai, pypsiukas randasi ne po bamperiu o centrinej konsolej panašiai už mago

Èia tiksliai? Na pypsiukas veikia, bet jis gale pypsi :V Priekyje gi pipsiuko nėra jokio :V Ir įdomiausia,kad kartais veikia :E

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
Na tai priekiniai ir galiniai parktronikai turi atskirus pypsiukus. Klaida aprašo būtent priekinį.
Galinis yra bagažinėj kairėj pusėj šalia arkos, o priekinis centrinėj konsolėj maždaug už mago

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na tai priekiniai ir galiniai parktronikai turi atskirus pypsiukus. Klaida aprašo būtent priekinį.
Galinis yra bagažinėj kairėj pusėj šalia arkos, o priekinis centrinėj konsolėj maždaug už mago

Nu blin, tiek ardžiau ir nieko neradau :E Reikės bandyti paieškoti dar. Paprasčiausiai jis tad gal neužjungtas :V Neturi netyčia kokio linko ar piešinuko, kaip jis turėtų atrodyti? :V
P.S. Kai klausaisi, girdisi, jog visi tie davikliai tiksi, na ta prasme veikia. Bet tai neturėtų galiniai parkingai veikti, ar čia bendra sistema - jei neina priekis, tai neina niekas?