O aš už
o ko nors standartiškiau, nuspėjamiau, negalėjai surast?viskas gerai su tais LM, nu bet ant tiek nuvalkioti, nes tinka ant visų auto beveik
viskas gerai su tais LM, nu bet ant tiek nuvalkioti, nes tinka ant visų auto beveik
Aha, žiauriai nuvalkioti tiek nuvalkioti, kad retai kada pamatysi... O forume kiek tokius nuvalkiotus turi?
Geriau?
skonio reikalas tie ratai. kad ir tie lm man tai visai be rysio, o va pati paskutine slasho fotke jau geruliai bet nepersu visiem savo nuomones is alutec ir oz asmeniskai alutec geriau ziurisi
As net nesugalvociau lygint tu alutec su OZ. Pasilik R18 OZ ir nesuk galvos, tikrai geresni ratai visais atzvilgiais
Daug privalumu jie deklaruoja, taciau mano vienintelis pastebetas, tai , kad itrynimas issilaiko gan ilgai, dazniau plaunant, uztenka su Karcher tipo vandens kompresoriumi nupusti dulkes, bei nusausinti su dirbtine odele.Rezultatas nuotraukoje.
o tai kai vaskas dar turi savo savybes, neturi vanduo nubegt nes po poliravimu ir vaskavimu visi tokie vandens lasiukai nubega, del glotnesnio pavirsiaus, o kai vaskas netenka savo savybiu stovi lasiukai