Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dusia pergyveno ir gyvena su siais automobiliais ;)  (Skaityta 48811 kartus)

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
Na kagi  :D Savo automobilizmo "karjera" pradejau nuo 2001 m.:

1. Pirmasis savas automobilis buvo Audi 80 1990 m. 1,6 TD (su intercooleriu) 59 KW. Spalva sidabrine, privalumu praktiskai nebuvo  :-] , apart orginalaus spoilerio ir CU. Kaip pirmasis masiniukas tai man jis buvo nerealus. Deja, beveik po poros jo eksploatacijos metu teko abiems papulti i nemenka avarija ir is sios masinytes teliko sveika tik vaziuokle ir dar siek tiek uzpakaline dalis  :V Galines durys jau nebeuzsidare.... Is tikro laibai noretusi Jums parodyti kaip ji atrode, taciau tuo laiku neturejau, fotoaparato ir tuo paciu archyve neturiu nei vienos foto  (-)

2. Po sios nelaimes pusmeti automobilio is viso neturejau. Bet taip gyventi ilgiau nebegalejau  :-] ir nusprendziau padaryti isvadas... Isigijau tautos automobili - zalia VW Golf  :D (audi-bulkos dyzelines ipirkti nebeistengiau). Tai buvo 1991 m. automobilis ir turejo 1,6 TD 59 KW varikli (su intercooleriu). Is privalumu turejo: recaro sedynes, elektrinius langus, vairo stiprintuva, liuka ir lietus ratlankius. Ispudziai po daugiau kaip metu apie siuos automobilius pasidare nekokie, kadangi jau igryso ivairios barskancios detales, vietos trukumas ir komforto stygius. Automobilis buvo parduotas

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 30, 11:10:44 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
3. Uzsimanius komfortiskesnio vaziavimo isigyjau Renault Safrane 1995 m. 2,5 TD. Po anksciau turetu masinyciu, sis limuzinas buvo komforto virsune  :D Privalumu turejo gausiau negu reikia  (+) Ji pirkau pervaryta is Prancuzijos. Pasivazinejus savaite laiko (net nespejau priregistruoti) prasidejo keletas remonto ypatumu: nutruko kapoto atidarymo trosas, numire klima ir 10 ltr. dyzelio sanaudos uzmiestyje mane priverte suabejoti ar man sis automobilis is viso reikalingas. Galutinai apsisprendziau ieskodamas atsarginiu daliu ir kai man buvo pasakyta, kad "...tokioms masinoms daliu galima gauti tik is oficialiu atstovu...". Taigi po savaites man labai pasiseke ir as si automobili pardaviau  (aa). O laimingas buvau dvigubai, kadangi is jo papildomai uzdirbau net 300 euru  :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 15:39:36 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
4. Po tokio sekmingo Safrane pardavimo kilo mintis, kad su gerais norais galima isigyti ir senaiai issvajota Audi B4 Avant 1,9 TDI. Na ir man kaip tik nusisypsojo laime  :D , radau parduodama dauzta varganai atrodancia auduke. Buvo nubrauktas visas sonas, spalva ziauriai isblukusi. Atrode kraupokai  (-)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 15:44:42 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Automobilis po nupirkimo buvo perdazytas, nupoliruotas, uztamsinti stiklai, ideta siokia tokia aparatura, nupirkti lieti R17 ratlankiai, uzdetas trisakis eS'inio tipo odinis vairas. Masina nera pacios auksciausios komplektacijos taciau turi VS, CU, el.liuka bei kondicionieriu. Jei ne dazni vaziuokles remontai tai si automobili myleciau visa gyvenima  :-] Na ir foto kaip ji atrodė sia vasara:

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 15:50:39 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
5. Praeita gruodi seimoje buvo nuspresta, kad vieno automobilio vistik mazoka  ?!? :V Sugalvojau igivendinti savo sena svajone - isigyti senute audi coupe su 2,2 motoriuku. Na ir stai - mano svajone issipilde  :) Kieme stovi mano naujoji meile  - Audi coupe GT  (o). Ji turi KV motora (2,2 l. 100 KW), pagaminta 1985 m., slapio asfalto spalva, el.langai, VS, lieti R14 ratlankiai, Recaro salonas. Kaip tokiu metu automobilis is tikro pakankamai geros bukles (bet iki pilnos laimes dar teks ranka prikisti..). Rasdamas laisvesnio laiko visuomet su malonumu stengiuosi prie jos ka nors pasidarbuoti.
Stai keletas jos foto :

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 15:55:59 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
Grazus coupe,ir teko pavazineti(ir gan gerai) (aa)
Malonus modeliukas :H

Neprisijungęs RR

• Įrašai: 342
    • Žiūrėti profilį
unikalus modelis, o jo garsas tik po pirkimo atsimenu  ff

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
o ant beskes ne DRAG ratai sumontuoti ? kaip su issinesimu, nezinai koks ? is galo ziurint nera islinde is kebulo ? ir kokios padangos ismieru sudeta?

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ratu firmos tiksliai nepasakysiu, na o issinesimas i lauka tai tikrai yra ir gan nemazas (tikslaus plocio nepamenu). Padangos priekyje 225/45/ZR17, gale 235/45/ZR17. Pavazinejus vasara su siais ratukais supratau, kad tai yra mirtis vaziuoklei :-]
be audi..

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Coupe su naujais batukais: Borbet R15 (205/50 padangos)
Pasirodo tokiai masinai sie ratai siek tiek didoki  :D Karts nuo karto siekia galines arkas per duobutes   :D

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 16:01:57 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
dyzeliu manas :D

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Panasu  :D bet dabar naikinu A98 benzina su coupe  :-]
be audi..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ne per karhstas benzas jai?

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jai net ant bako dangtelio parasyta, kad naudojamas Min. 98 benzinas ;) Net alternatyva neparasyta 95 benzinui  ;)
be audi..

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
jasna :)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
Pasirodo tokiai masinai sie ratai siek tiek didoki  :D Karts nuo karto siekia galines arkas per duobutes   :D

ne ratai perdideli , o padangos :)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
skirtumas yra waziuojant 95 ar 98 ? :)

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Faktas, kad yra ;) Visu pirma traukos skirtumas, na o po to kuro suvartojimas ;) 98 valgo visu 1,5 l maziau nei 95 benzino  :)
be audi..

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
blemba esuprantu bet pas mane neraso
:(

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ant dangtelio turi buti lipdukas ;) jei jo nera vadinasi - nuplestas arba uzdazytas  :D
be audi..

Tevukas

• Svečias
ne per karhstas benzas jai?
2,2 -A98
2,3 - A95 ;)

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
pas mane yra lipdukas,... ;) tik nieko neuzrasyta
nu dabar uzsivars A98 isvazinesiu paskui vel pilsiu A95 pasakysiu ar yra skirtumas ar ne... NU uzpyles A98 pastebejau jog varyklio garsas toks grazesnis tiksliau per duslintuva sportini skleidzia grazesni garsa A98 negu A95 gal tik vcia mano laki vaizduote
;)

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
I "poras" maniskei Coupe nupirktas 90-inis sedanas su 2,2 KV motoriuku. Netolimoje ateityje bandysim "kryzminti"  :D :D :D ;) t.y. zalioji bus ardoma kaip donore dalimis...

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 03, 16:04:41 sukūrė dusia »
be audi..

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
pas mane yra lipdukas,... ;) tik nieko neuzrasyta
nu dabar uzsivars A98 isvazinesiu paskui vel pilsiu A95 pasakysiu ar yra skirtumas ar ne... NU uzpyles A98 pastebejau jog varyklio garsas toks grazesnis tiksliau per duslintuva sportini skleidzia grazesni garsa A98 negu A95 gal tik vcia mano laki vaizduote
;)

istikruju variklis graziau dirba su 98 nei su 95 ir trauka geresne :D tik del sanaudu kazkuris sake maziau valgo 98'o tai drysciau suabejot

Neprisijungęs dusia

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei automobilis pritaikytas vazineti 98 bendzinu tai jis kuro garantuotai suvalgys 98 maziau nei 95 ;) Beja aukstesnis oktaninis skaicius padeda geriau sudeginti kuro misini, o to pasekoje variklis dirba tolygiau, nebuna toks priduses ir automatiskai kuro reikia jam maziau.. Na bet jei variklis sureguliuotas dirbti ant zemesnio oktaninio skaiciaus bendzino (PVZ, kai kurios Amerikietiskos ir Rusiskos masinos) tai su 98 bendzu jos gali vaziuoti prasciau ir standartines kuro sanaudos gali netgi padideti ;)
be audi..