Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Doncekazzz Audi A6 allroad  (Skaityta 78910 kartus)

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 693
    • Žiūrėti profilį
Re: Doncekazzz Audi A6 allroad
« Atsakymas #25: 2013 Sausio 14, 17:58:36 »
grazi aude:) ratus tai palikciau stock, o lipdukus nuo galinio stiklo gramdyciau, bet cia pagal skoni. Jei tau grazu, palik :) Del tu visu, gedimai ir panasiai, tai maziau kreipciau demesi. Daugumas sneka bele sneket. Kiek pamenu tai apie aude isvis, daug pletku buvo, tai "alia aliumine pakaba" nelaiko, nors ten gumos pagrinde issidevi.. :D Tai 2.5 varikliai sudas, tai PD varikliai netike. O dabar turbut forume pas kas antra audi su aliumine pakaba ir pd arba 2.5 varikliu... Tai siulyciau nekreipt demesio. :) Nezadi cipuot sito varikliuko?
Seip as demesio nelb kreipiu:) Del cipavimo tai dar mastau ;)
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2013 Sausio 19, 09:34:22 »
Gal kas esat susidure su tokiu dalyku kad kartais kai kuri masina reikia ilgiau pasukti.Bet nemanau jog tai kuras gryzta..
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2013 Sausio 19, 18:27:10 »
Gal kas esat susidure su tokiu dalyku kad kartais kai kuri masina reikia ilgiau pasukti.Bet nemanau jog tai kuras gryzta..
ka reiskia kuras grizta...? is kur jis grizta,is siurblio i baka...?    :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2013 Sausio 19, 18:47:20 »
ka reiskia kuras grizta...? is kur jis grizta,is siurblio i baka...?    :D

vėl tu su savo nesąmonėm.

Kuras sėsta....

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2013 Sausio 19, 18:48:22 »

Kada tas yra kartais? Ryte iš po nakties? ar kur nors nuvažiavus ir po kažkiek laiko?

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2013 Sausio 19, 19:02:19 »
(H-) kad nebuvo "U"road"u" su 120kw... ar čia jau keistas variklis... Kas tas yra "trumpinta" mašinos bazė trumpinta...  (wow) Ar kad  greičių dežė su palėtintoju?  :V
tai kad buvo allroad'ai su120kw... pats pora turejau.. o seip tai nematau ko peikt ta masina.. varikliai kaip ir visu 2.5 o daugiau nieko ten stebuklo nera. mechanika geras reikalas sitoj masinoji ir gal gerai kad paletintojo nera :) (y)

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2013 Sausio 19, 19:03:45 »
ir pati masina toks vaizdas man kad matyta man lyg.. jei ne paslaptis kur pirkta?

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2013 Sausio 19, 19:04:10 »
vėl tu su savo nesąmonėm.

Kuras sėsta....
atsiprasau uz ikiruma,bet ka reiskia ,,kuras sesta,,  ?  gal jus viena karta tarpusavi susitarkite ir prieikite vieningos isvados... pries metus tas nesamones sapaliojote ir iki siol sapaliojate. :D  kiti prisiskaito situ nesamoniu ir vel rasineja ta pati...  prie ko cia kuro sedimas ir sunkiai kuriasi...? is kur kuras seda ir kur nuseda... ??  is kuro siurblio nieks nenuseda niekur,is kuro filtro irgi. per vamzdeli nuseda i baka,bet tai nieko nereiskia ir su uzvedimu neturi nieko bendro.

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2013 Sausio 19, 19:52:24 »
atsiprasau uz ikiruma,bet ka reiskia ,,kuras sesta,,  ?  gal jus viena karta tarpusavi susitarkite ir prieikite vieningos isvados... pries metus tas nesamones sapaliojote ir iki siol sapaliojate. :D  kiti prisiskaito situ nesamoniu ir vel rasineja ta pati...  prie ko cia kuro sedimas ir sunkiai kuriasi...? is kur kuras seda ir kur nuseda... ??  is kuro siurblio nieks nenuseda niekur,is kuro filtro irgi. per vamzdeli nuseda i baka,bet tai nieko nereiskia ir su uzvedimu neturi nieko bendro.
Keistas zmogus Tu man kazkoks... Nesamones Tu sapalioji jau ne pirmoi temoi.... Taip kuras nuseda atgal vamzdeliais/slangutem ir kol vel jo nepritraukia tai kaip Tu uzkursi masina...tol ir suki kol prisipumpuoja ir gauna kuro .... Autoriaus atveju nebutinai taip nutike :)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2013 Sausio 19, 20:17:02 »
Keistas zmogus Tu man kazkoks... Nesamones Tu sapalioji jau ne pirmoi temoi.... Taip kuras nuseda atgal vamzdeliais/slangutem ir kol vel jo nepritraukia tai kaip Tu uzkursi masina...tol ir suki kol prisipumpuoja ir gauna kuro .... Autoriaus atveju nebutinai taip nutike :)
galvojau esi protingiausias,bet pasirodo tik drasiausias. vel kalbi nesamone... ar nedraugauji su savo galva...? prie ko cia uzpumpavimas sitam varikli,tas siurbliukas tik paduoda kura i sistema. jis nesukelia slegio.slegi valdo siurblys. uzkurk,atjunk kuro padavima ir vaziuosi dar tol kol bus siurbli kuro. tai prie ko tas nusedimas...? is siurblio kuras nenuseda. cia kiti reikalai.   ir kur jau taip sapaliojau..?   :-]  anksciau nebuvo drasos pasakyt?   

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2013 Sausio 19, 20:40:43 »
ir pati masina toks vaizdas man kad matyta man lyg.. jei ne paslaptis kur pirkta?
Na pas mane rimtai 120kw.Esu mates dar tokia pat su 120kw :) O pas mane jau paletinta deze..Nes 2000 apsuku buna ir 6 begiu tevaziuoju 100..Pirkta is kauno turgaus :)
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2013 Sausio 19, 20:42:31 »
Kada tas yra kartais? Ryte iš po nakties? ar kur nors nuvažiavus ir po kažkiek laiko?
Na uzeina betkada.siltai reikia pasukti.salta atrodo maziau sukti reikia..
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2013 Sausio 19, 20:44:20 »
Na as nezinau kaip cia taip nutike..Atsimenu senai audinei nusesdavo kuras:D
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2013 Sausio 19, 20:46:36 »
Na uzeina betkada.siltai reikia pasukti.salta atrodo maziau sukti reikia..
cia situ siurbliu liga. silta sunkiau kuresi nei salta. bet sako remontuojama.

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2013 Sausio 19, 20:47:39 »
Bet nera daznas tas dalykas..
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs deleted

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2013 Sausio 19, 21:00:37 »
klausk Bajoro, Mindes jie toj sriti daugiau pasakys.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2013 Sausio 19, 21:46:18 »
Kada šiltas, sunkiai kuriasi? stebėk temperatūra... :) mano istorija tokia turiu a6c5 2.5TDI 132kw nupirkau džiaugiausi iki pirmo nuvažiavimo iki prekybos centro po 2h ateinu kurt suka suka suka starteris o kurtis nenori.. Purkštukai nauji, žvakės pakeistos.. Vnž situacija tokia ryte ateini -10c pakaista žvakės, užsikuria puikiai, išvažiuoji pavažinėji jeigu temperatura  +90c laipsniu kuriasi puikia, tik jeigu pastovi ilgiau ir nukrenta temperatura kokiu +60c arba net dačikas nepasikelia.. o žvakės nepakaista, nes aušinimo sistema dar šilta.. tada prasidėdavo suki suki.. pagailo starterio, pasijungiu VAGCOM ir žiuriu, kad degimas kreivas pastatytas.. Nuvažiavau pastatė degima į vieta, kuriasi kaip nauja  :smoke:

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2013 Sausio 23, 19:52:09 »
Na pas mane rimtai 120kw.Esu mates dar tokia pat su 120kw :) O pas mane jau paletinta deze..Nes 2000 apsuku buna ir 6 begiu tevaziuoju 100..Pirkta is kauno turgaus :)
2000rpm 6 begiu kiek atsimenu pas visus Allroad buna... nebent kazka maisau... ir jei neklystu tai as sita reikala i Lietuva parveziau.. gal maisau bet labai jau matyta viskas.. :)

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2013 Sausio 29, 21:00:23 »
Kada šiltas, sunkiai kuriasi? stebėk temperatūra... :) mano istorija tokia turiu a6c5 2.5TDI 132kw nupirkau džiaugiausi iki pirmo nuvažiavimo iki prekybos centro po 2h ateinu kurt suka suka suka starteris o kurtis nenori.. Purkštukai nauji, žvakės pakeistos.. Vnž situacija tokia ryte ateini -10c pakaista žvakės, užsikuria puikiai, išvažiuoji pavažinėji jeigu temperatura  +90c laipsniu kuriasi puikia, tik jeigu pastovi ilgiau ir nukrenta temperatura kokiu +60c arba net dačikas nepasikelia.. o žvakės nepakaista, nes aušinimo sistema dar šilta.. tada prasidėdavo suki suki.. pagailo starterio, pasijungiu VAGCOM ir žiuriu, kad degimas kreivas pastatytas.. Nuvažiavau pastatė degima į vieta, kuriasi kaip nauja  :smoke:
Buvo nesenei pajungtas kompas bet apie degima ar pansei nieko nesake..
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2013 Sausio 29, 21:01:36 »
2000rpm 6 begiu kiek atsimenu pas visus Allroad buna... nebent kazka maisau... ir jei neklystu tai as sita reikala i Lietuva parveziau.. gal maisau bet labai jau matyta viskas.. :)
Pirkau is tokio zmogaus kuris turejo 2 allroadus ir abu juodi buvo tai viena is ju paimiau :D Tai cia is taves? :D
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs NeriusLT

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2013 Sausio 31, 12:37:59 »
tas pats :D

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį